Jó estét mindenkinek!Lehet hogy nagy butaságot fogok kérdezni.A mocimon 2005 SM nyitott bódis rendszer van,karbi hozzáfúvókázva,sport szűrővel.A kérdésem az volna hogy láttam több vidin is ezt a 3*3 mod-ot.Az enyémen ez nincs megcsinálva.Ha kivágom a szűrőházat lessz-e érdemleges változás,vagy inkább hagyjam így.Köszönöm előre is!
Elméletben ha visszarakod előre a 16-os akkor "sokat" nyersz. Azt viszont, hogy hogy megy a motorod és hogyan és hol használod azt nem tudom. Itt egy oldal , szerintem itt elég jól be tudod lőni. Akár a TT-vel is összehasonlíthatod, de megnyugtatlak, hogy a 15-44 nekem hosszú. 2.-ban 80-al megy a motorom . Ehhez is viszonyíthatsz.
köszi a segítséget, és a hiányt pótolni fogom. egyébként drz400S ről van szó
leszedtem a végét amit 3 csavar tartot és gyönyörű hangja van:)
Valakinek nincs eladó egy ilyen három csavar tartotta kipufogó vég? mert az eredetit műszaki vizsgára vissza kell tegyem:) köszi
Mit akarsz rajta könnyíteni? Tekerd ki a 3 csavart és egyből rájössz. (Ha leírtad volna, hogy S-es, vagy E-s, akkor könnyebb lenne. Vagy, ha az adatlapod kitöltötted volna, akkor látjuk, hogy milyen motorod van.)
Köszi a választ. :)
Igen, én is első körön arra gondoltam, hogy előre vissza a gyári méret.
Viszont így is a hátsó a gyárihoz képest sokkal nagyobb, ami annyit jelent, hogy a teljes gyári áttételhez viszonyítva (első fogaskerék esetén) 2 fog különbség. (nekem közúti motorok voltak eddig csak és azokon a két fog elől, elég durva különbség volt)
Remélem jó lesz. :)
A gyárit semmiképpen nem akarom berakni, mert az nagyon hosszú áttétel lenne és terepre szerintem nem lenne jó.
ha nem akarod végelni akkor tegyél előre egy foggal nagyobbat aztán jónapot
1-2 sebességgel feljebb kapcsolsz mint a gyári áttételnél
erdőben nem baj ha hirtelenebb a gép, épp eléd ugrik egy kidőlt fa akkor csak megtéped és már át is ugrott rajta
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy Suzuki Dr600-at 1989-es és nagyon durván túl van áttételezve.
Mint utána jártam, a gyári fogaskerekek 16/42, ezen pedig 15/48 van.
Nagyon hamar kipörög minden sebességben, így szinte alig érezni a húzását a motornak.
Visszább szeretném rakni az áttételt, de nem tudom mi lenne a legjobb.
Hátha valakinek van tapasztalata.
Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy elég lenne a gyári méretet visszatenni előre, így 16/48 lenne rajta.
Úgy tudom, hogy elől egy fog difi az hátul kb 3.
Ebben a formában ahogy most van, így olyan, mint ha elől 3 fogat változtattam volna, ez így nagyon sok.
Remélem tud valaki jó tippet adni. :)
Simán erdőben és Duna parton lenne használva a motor.
-tapasztalat-
leszedtem a végét amit 3 csavar tartot és gyönyörű hangja van:)
Valakinek nincs eladó egy ilyen három csavar tartotta kipufogó vég? mert az eredetit műszaki vizsgára vissza kell tegyem:) köszi
az ilyen típusú kipufogót ki tudom könnyíteni, teljesítményét hangját javítani? a végét 3 csavar zárja! köszönöm
Igen, én is első körön arra gondoltam, hogy előre vissza a gyári méret.
Viszont így is a hátsó a gyárihoz képest sokkal nagyobb, ami annyit jelent, hogy a teljes gyári áttételhez viszonyítva (első fogaskerék esetén) 2 fog különbség. (nekem közúti motorok voltak eddig csak és azokon a két fog elől, elég durva különbség volt)
Remélem jó lesz. :)
A gyárit semmiképpen nem akarom berakni, mert az nagyon hosszú áttétel lenne és terepre szerintem nem lenne jó.
1-2 sebességgel feljebb kapcsolsz mint a gyári áttételnél
erdőben nem baj ha hirtelenebb a gép, épp eléd ugrik egy kidőlt fa akkor csak megtéped és már át is ugrott rajta
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy Suzuki Dr600-at 1989-es és nagyon durván túl van áttételezve.
Mint utána jártam, a gyári fogaskerekek 16/42, ezen pedig 15/48 van.
Nagyon hamar kipörög minden sebességben, így szinte alig érezni a húzását a motornak.
Visszább szeretném rakni az áttételt, de nem tudom mi lenne a legjobb.
Hátha valakinek van tapasztalata.
Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy elég lenne a gyári méretet visszatenni előre, így 16/48 lenne rajta.
Úgy tudom, hogy elől egy fog difi az hátul kb 3.
Ebben a formában ahogy most van, így olyan, mint ha elől 3 fogat változtattam volna, ez így nagyon sok.
Remélem tud valaki jó tippet adni. :)
Simán erdőben és Duna parton lenne használva a motor.
Nem jöttek át a képek a dolgokról: rolandsimon89@gmail.com
[68026] február 3. 19:32
Akinek van eladó vagy tud légyszi írjon thx.