Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És amúgy hol van a rodeó?
Helló!
Felhívtam őket, 1 db van is készleten, csak az a baj, hogy 6900Ft+1500Ft futárdíj. A rodeóban pedig 8000 és nem kell postázni.
Köszi a tippet!
Hali,tömszelence csak gyári van,én a Reál Motortól (Győr 0696429995)szoktam rendelni 6ezer pár százért.Szimeringet meg csapágyboltban szoktam kb. 200ft.
Már nincs meg!
Elküldtem az e-mail-t!
Világítás kapcsoló megvan még(3.-kép)?
Adatlapomon a mail cím. Előre is köszi.
Azt pontosan nem tudom mert egyik barátomnak adtam oda és ő küldte el a sráchoz . Ha adsz egy mail címet akkor holnap megpróbálom elkérni a telszámát, és elküldöm.
Heló. Ès hol javították?
Helló. Nekem is ugyan ez volt a baja és a teljes belső panelt kellet kicserélni 5000ft körül volt.
Ezt néztem én is, de ebben sok felesleges dolog van. (én sem tudom, hogy hogy néz ki) Az tuti, hogy kell egy tengely lapátokkal együtt, meg a tömszelence és egy szimering.
Köszi.
Szevasztok. Kellene egy kis segítsèg, elromlott a kilomèterórám (drz400s), a műszerfalon csak a háttèrvilágítás működik digitális számokat nem mutat, teljesen üres a kijelző. Tud-e valaki elektroműszerèszt vagy valami cèget aki javít ilyet Budapesten vagy pest megyèbe?
Nem tudom mi a tömszelence, de ez nem segít?
Okes köszönöm.
Helló!
Tud valaki drz vízpumpához tömszelencét és szimeringet? Gyorsan kellene!
DRZ S-t minimum A2-es jogsival lehet vezetni, amit legkorábban 18 évesen tudsz megszerezni.

Az A1-el csak 125 ccm ÉS 11 kw-os motor vezethető.
Hello. Azt akarom kérdezni hogy a Drz S-t milyen jogosítvánnyal lehet vezetni? A1 esel esetleg? 29KW van a papírjain. És hány éves kortól lehet menni vizsgázni? Köszönöm előre is!
:)
dolgozok az ügyön, úgyhogy úgy néz ki tárgytalan a dolog
Hát... meggondolandó.
www.drz400e.com (itt van sevice manual) meg egy nyomtató kell hozzá.
Nyomtatott formában nincs meg. Ha kell valami, vagy szerelek valamit, előre kinézem mit hogyan kell...vagy csak azt az egy-két lapot nyomtatom ki.
ez egy olyan gyerek hogy kurvára nem kell neki a zseton
szimóját is vitték volna 5-6 éve 110ért de nem adja el mert az öreganyjától kapta aztán megtartja emlékbe
úgy gondolom hogy az a kerékszett a padláson lesz még 15 év múlva is

a kipufogó jegelve, idén úgy néz ki eljutok a világ nyugati felére is vele szóval nem akarok kockáztatni
tetess rá vonóhorgot is aztán tudod vontatni a huskyt ha úgy adódik
én max a szelepekre nézek rá meg előtte olajat cserélek
Eladó 320 tárcsa!
15ezer
20 376 46 36
Elvittem a motorkámat Welness-elni.
Átsimogatják minden porcikáját, kitisztítják, beolajozzák, pedikűr-manikűr, ráncfelvarrás meg egy kis tuning. Mert megérdemli! Készül 1.-ére.