Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van egy készlet tuning hotcams stage 2 szettem.. nagyobb is az emelése ész hosszabb is, mint az e változaté.. 450-es hengert is jól etette! 95-ös dugóval 56 lóerő. fcr 41 karbival.
Aaa semmi gond bacsi.nem azert mondtam
akkó bocsánat
Csak S re valo van most
keresd kortiszt!
Sziasztok!

Barátom E DRZ-re keres sportdobot összekötővel, esetleg komplett rendszert.

Légyszives ajánlatokat képpel és árral ide, vagy a kissedem@gmail.com -ra írjatok. Köszönöm!
hali valakinek van dörzi első kerékhez gyári tengely anyákkal ? ha van ird meg emailemre tel számod és felhivlak . kriszfulep@freemail.hu
Barátnőm Passatjának a motorteréből és egyéb helyekről kb 2kg dió került nemrég elő... ;D
Sziasztok,

van egy méretproblémák miatt eladó ICON VARIANT sisakom, fehér színben. L-es, vadonatúj, ma érkezett. Eleve akciósan jött az ebay-ről, de persze engedek az árból, 95.000-ért adom. Ha esetleg valakinek kell.. Ha nem, akkor megy vissza. A lokáció pest.
Kössz, és szép napot mindenkinek!
Keresek gyári óráról visszajelzőket (index, üres, távolsági, vízhő)!
nem mennek át a képek, talán rosz az e-mail cím? holnap du-tól elérhető vagyok: 20 ötvenkettő kilencvenöt száztizenhaton
Hali Köszi szèpen segitsèget.
komjatimartin@gmail.com
Hello! Engem is érdekelne a gumi. Ahogy nézem egy kerületben is lakunk. Tudnál képeket küldeni? Hány mm minta van rajtuk? horvathdanielhd kukac gmail.com
ezek tökéletesek, egyenértékű a gyárival
itt megtalálsz mindent a motorgumi jelölésekről:
a gyári hátsó 120/90 = 108 mm magas gumi
az enyém a hátsó 140/80 = 112 mm magas gumi
a 4 mm különbség nem mérvadó, ez kopással guminyomással kiegyenlítődik

a gyári első 100/80 = 80 mm magas gumi
az enyém első 90/90 = 81 mm magas gumi
1 mm különbség nem különbség

Tudni hogy a METZELER csúcs német gumi
új ára: hátsónak min 22 ezer ft
elsőnek 15 ezer Ft

Az én gumiim nem csak jó állapotúak hanem nagyon újak is. A hátsó 2012 januári, az első 2011 márciusi gyártású.

Én azért akarom lecserélni mert nem járok terepen, aszfalt gumikat akarok felrakni rá.

képeket is küldök
adj egy mail címet.

üdv Áron
Sziasztok!
Ígértem egy videót a 7 végi,Dunaföldváron megrendezett Endoro edzésnap(verseny) eseményről,ahol 5-6 db. DR-Z is elindult,köztük egy 2002-es S is,egy Izsáki kolléga vezetésével,több esés is volt,köztük egy E-s kolléga is a vége felé amit egy széttárt kézzel nyugtázott reakcióval vezetett le felém irányítva .Mivel nem vagyok egy profi kamerás,van némi kivánni való..de nézzétek TV-n azon élvezhetőbb,de a hang az tökéletes!
http://youtu.be/VKFwiKpXLD0
Gyári méretű nincsen? Melyik szám mit jelent? Képet tudsz küldeni?
4500FT
Hali.
Nekem van E könyök.
5eft!
06-20-5-636-213
üdv.
szevasz
nekem van szuper METZELLER eladó
140/80 és 90/90 esek
a kettő 12500 Ft
Vennék gyári km órához visszajelzőket!
Sziasztok!
A 7 végén voltam Dunaföldváron,Enduro/Cross versenyen,edzésnapon.Volt 5-6 DR-Z is :),meglepetésemre egy S-is(2002-es Izsáki tulaj),ami jól is szerepelt,és jól is ment,én nekem eszembe se jutott hogy az S-el elinduljak,de megbántam.Közületek volt ott valaki?Csináltam videót is,majd itt is megosztom,voltak csúnya bukások is.
Ha valakinek kéne írjon !
Jó állapotú.
Megegyezünk.
Itt keress: erdeikrisztian@freemail.hu