Igaza van kollégának
valahogy úgy kellene számolni hogy
-első hátsó gumi használtan jó állapotban 30 e
- motor gumibelső x e ft
- utángyártott első hátsó tárcsa 30 e
- lánckerék 5e
-ha 50-ért eladja, az már 120 e ft, de mivel ő gondolt érte vagy 80 e ft-ot alsó hangon, így egy kicsit fentebb emelkedik az összeg!
Hagy pihenjen még egy csöppet, 1 év múlva úgyis megveszi valaki 40 -ért
Az eleje igaz volt , a vége csak vicc, de akár igaz is lehet
Ugye nincs harag?
Sikerült pufót találni az xt-re? http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
fent van a padlásomon legalább 3 éve, szóval nem kell annyira a gazdának a zseton, még hazavinni is lusta volt
csak érdeklődöm mennyiért lehetne eladni mert meguntam kerülgetni
kb újszerű az a kicsi km nem hagyott rajta nyomot
Nem tudom mennyi lenne az új, de a használtért is sajnálnék kiadni 2.000 ft-nál többet!
Ha bele esik ebbe az összegbe, akkor hozzá írhatjuk az első féktárcsához és lassan jöhet a posta!
Szia ! Nekem ilyen van, a nyár végén vettem . Imádom, még a mínuszokban is mentem vele . Az én 80 kg-m alatt 80 a vége, de az igazi az a 65-70. Én is földutas kószálásra vettem, arra egész jó , na meg városba a legjobb ez a kategória. Könnyű kezelni, 20 év kihagyás után kezdtem újra, mire haza vittem már megszoktam ! ( igaz 200 km volt ) .
De : aszfalton csak negyvenhatodrendű úton szabad használni mert a sok .... le fog tolni az útról ! A gyorsulása sem egy eget-rengető, állandóan váltogatni kell ( mondjuk én ezt is szeretem benne ), viszont a fogyasztása 3 liter alatt van !
Más most nem jut eszembe...
valahogy úgy kellene számolni hogy
-első hátsó gumi használtan jó állapotban 30 e
- motor gumibelső x e ft
- utángyártott első hátsó tárcsa 30 e
- lánckerék 5e
-ha 50-ért eladja, az már 120 e ft, de mivel ő gondolt érte vagy 80 e ft-ot alsó hangon, így egy kicsit fentebb emelkedik az összeg!
Hagy pihenjen még egy csöppet, 1 év múlva úgyis megveszi valaki 40 -ért
Az eleje igaz volt , a vége csak vicc, de akár igaz is lehet
Ugye nincs harag?
Sikerült pufót találni az xt-re?
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Van valakinek eladó citromsárga supermoto első sárvédője?
igazándiból csak arra volt kíváncsi mennyit érhet a gyári felniszett
drz 400 s leírás kellene papír formában. köszönöm
szóval maradnak
gumi kellett volna róla egy spanomnak, most az jár rosszul a sóherságotok miatt
csak érdeklődöm mennyiért lehetne eladni mert meguntam kerülgetni
kb újszerű az a kicsi km nem hagyott rajta nyomot
gumi, lánckerék és féktárcsák nélkül
olyan 1300km lehet benne 2005-2006os évjárat
Üdv.
Ha bele esik ebbe az összegbe, akkor hozzá írhatjuk az első féktárcsához és lassan jöhet a posta!
De : aszfalton csak negyvenhatodrendű úton szabad használni mert a sok .... le fog tolni az útról ! A gyorsulása sem egy eget-rengető, állandóan váltogatni kell ( mondjuk én ezt is szeretem benne ), viszont a fogyasztása 3 liter alatt van !
Más most nem jut eszembe...