Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akrapovic dobomat és a hozzá tartozó összekötő csövemet becserélném Finster vagy Martin dobra összekötő csővel együtt ( érték egyeztetéssel)
Én adnék érte 3000huf-ot. Köllene a betonkeverő alá!
Igaza van kollégának
valahogy úgy kellene számolni hogy
-első hátsó gumi használtan jó állapotban 30 e
- motor gumibelső x e ft
- utángyártott első hátsó tárcsa 30 e
- lánckerék 5e
-ha 50-ért eladja, az már 120 e ft, de mivel ő gondolt érte vagy 80 e ft-ot alsó hangon, így egy kicsit fentebb emelkedik az összeg!
Hagy pihenjen még egy csöppet, 1 év múlva úgyis megveszi valaki 40 -ért
Az eleje igaz volt , a vége csak vicc, de akár igaz is lehet
Ugye nincs harag?
Sikerült pufót találni az xt-re?
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Sziasztok!

Van valakinek eladó citromsárga supermoto első sárvédője?
de nem mindenkinek 50-et ér meg :) , ezért is érdekelne mennyire gondolt ő vagy te
mint írtam a gazdáját nem hatotta meg a beígért 50 ezer szóval marad
igazándiból csak arra volt kíváncsi mennyit érhet a gyári felniszett
oké, csak nem tudtam hogy azt használod-e azért írtam be ide is... :)
szevasztok
drz 400 s leírás kellene papír formában. köszönöm
küldtek rajtad kívül már 4en
ini, küldtem mailt az adatlapodon található címre
50ért elfér a padláson
szóval maradnak
gumi kellett volna róla egy spanomnak, most az jár rosszul a sóherságotok miatt
Ha kiszamolod, hogy 110-130-ert kinaljak oket, akkor valahol ott lehet az ara! Meg lehet lejjebb is ciganykodnam :)
3500 +posta
fent van a padlásomon legalább 3 éve, szóval nem kell annyira a gazdának a zseton, még hazavinni is lusta volt
csak érdeklődöm mennyiért lehetne eladni mert meguntam kerülgetni
kb újszerű az a kicsi km nem hagyott rajta nyomot
sokba van, mire még minden felkerül! ha meg felkerülnek, hidd el nem használtat fognak rá venni egy komoly Excel szettre!
hát nekem az nem kevés pénz
nem kevés az?
50et adok érte
szerintetek mit érhet egy gyári sm kerékszett?
gumi, lánckerék és féktárcsák nélkül
olyan 1300km lehet benne 2005-2006os évjárat
menyiért dobod? dr 600 asra kéne
Áááááá maradnak akkor!
Üdv.
Nem tudom mennyi lenne az új, de a használtért is sajnálnék kiadni 2.000 ft-nál többet!
Ha bele esik ebbe az összegbe, akkor hozzá írhatjuk az első féktárcsához és lassan jöhet a posta!
Szia ! Nekem ilyen van, a nyár végén vettem . Imádom, még a mínuszokban is mentem vele . Az én 80 kg-m alatt 80 a vége, de az igazi az a 65-70. Én is földutas kószálásra vettem, arra egész jó , na meg városba a legjobb ez a kategória. Könnyű kezelni, 20 év kihagyás után kezdtem újra, mire haza vittem már megszoktam ! ( igaz 200 km volt ) .
De : aszfalton csak negyvenhatodrendű úton szabad használni mert a sok .... le fog tolni az útról ! A gyorsulása sem egy eget-rengető, állandóan váltogatni kell ( mondjuk én ezt is szeretem benne ), viszont a fogyasztása 3 liter alatt van !
Más most nem jut eszembe...
Nekem van új!