Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyit kérsz érte?, állapota?
Hello!

Mi lenne az ára?
Egészséges?
Sziasztok. a következő problémával állok szemben. A motorom most van nagy generálon(SUZIK DRZ400e) leszedtük a hengert, elkezdte komolyabban csipegetni az olajat, ezért gyűrűszett cserét akartunk, a gyári dugattyú ugye 90mm-es ART márkájú ha jól tudom, viszont az enyémbe 92mm-es no name dugó van:( ezért gyűrű szettet sem tudok addig venni míg nem derül ki a típusa, van rajta egy sorszám:BOQG3
4714MO9200
XR
Ez mond valakinek valamit?elvileg gyári henger van rajta, semmi vasperselyezés stb. így nem értjük h lehet 92mm-es és miért nincs rajta gyártó. válaszokat és a segítséget előre is köszönöm szépen!
suzuki kereskedésben próbáltad? nem tudom milyen géphez kell, de elsőkörben szerintem kérdezz rá a gyári alkatrész árakra
Heló DR -esek ti honnan szoktatok alkatrészeket rendelni ? ebay - en kívül lehetőleg magyar országról ? Mert kisebb alkatrészeket találtam mint pl szelepek,dugó,hajtókar,légszűrő..stb de gondolok ilyenekre szelephimba,váltófogaskerék,váltótengely,idomok esetleg ?
Az Acerbis jó lehet, utánanézek. Esetleg nem tudsz egy beszerzési forrást?
vagy acerbis tank ha jól emlékszem 15 literest láttam belőle
vagy aprilia tuareg rally tank+ülés felmókolása
Sziasztok!

Urak, tennék egy nagyobb tankot az SM-re, de nem tudom merre keresgéljek. Tudnátok segíteni?
Köszönöm.
Hello. Drz 400s re keresek krossz gumit olcsón. Lehetőleg minél jobb állapotút
Kb 1x1 cmbe hozta be a telefon.de mar latom hogy nem erdemes ranagyitani!
Attol hogy nem eredeti.ha jo arban van es szep esztetikailag valamint jo hangot ad.raraknam egy 20 esztendos endurora!
Egy-két féle, de rengeteg van! 40-85USD
Sziasztok!
E-s drz vezermu tengelyt hol talalok?
Hasznalt es uj is erdekel!
Koszi :)
nagyon fasza!
Azt megnézném és meg is köszönném! Nagy segítség lenne!
Az sok pénz, ennyit nem adok dobért! Majd este küldok egy képet egy kinai dobról. Kinézetre semmi különbség. Vaterán nagyon sokan azokat árulják 40-50 között.
írtam
eredeti kínai
inkább költsük bajszos román ribikre azt az 50 rugót
Úgy látom neked E van, így csak a dob lenne jó.
Akkor viszont 45 e ft.
Házi
Ha a kínai ilyen lenne, sose vennék eredetit, nyakamhoz a bökőt!
50.000 ft
Mennyi az ára? Eredeti, vagy kinai?
Nekem van eladó!
Köszi a tanácsot. Am ez az oldal melyik könyvből származik? Fel tudnád tölteni vhova?
eladó!