Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze
A szimeringek érdekelnek....posta utánvét megy?
Természetesen.
Mint minden motoron: - Szivárgás, gyújtás. Gyertyát cserélheted instant. Ha E-s a blokkod akkor FPmod-ra nincs szükséged csak figyelj hogy ne legyen zárlat (esetleg túl gyorsan merül akkumulátor, kivéve ha kickstarteres) Lánchajtás - sm szimering + 5000 dolog :)
Keresek DRZ 400-hoz FCR 39-MX vagy sima FCR 39mm-es karburátort.
Kérlek jelezz a barnee0@gmail.com címre vagy hívj fel a +36-20-444-7262 telefonszámon.

Árban megegyezünk!
Ezek jók S-re is?konkrétan a tömítés,és a szelepszár szimering?
14:47 = 112 szem!
1-2 eladó cucc DRZ-hez:
K&S szelepszárszimeringek(új) 3000/4db
Namura talptömítés (új)2500
gyári villarugó 4000/pár
első sárvédő 2000
48-as hátsó lánckerék 1000
Hali!
Hány db kell?
06-20-5-636-213
112 szemes lánc kell azt hiszem.
4500+posta
Hívj!
06-20-5-636-213
mi vagyon lehet egy ilyen komplett cucc?
biztos csinos :D
halló!
Valóban tökéletes,karc és szakadás mentes,utas kapaszkodóval!
15 ezer huf lenne az ára!
Hello!
Egy vezérműtengely mennyibe kerül? és gyári karbival ér valamit?
Helló! LászlóSanya mennyiért adod a vékonyított ülést? Válaszod előre is köszönöm. Üdv mindenkinek!
Használ valaki ilyen Bódis kipufogót?
Tapasztalat? (hang , teljesítmény)
http://www.szervizautobuda.hu/...
én loctite 243-at használok.. az összes loctite bírja az olajat.. műgyanta alapú cuccok... 110-130- fok van ott, ha minden okés.. azt mind bírja... ;)
Mennyit kérsz a műszerfalért? Működik ugye?
Nem akarok okoskodni, nem is nagyon értek hozzá, de szerintem a tekercset nem éri olaj max. nagyobb hőmérséklet. Utánanéztem ennek a Loctite 2701 csavarrögzítőnek, kb. 1400 Ft az ára és elég nagy hőtűrő képességgel rendelkezik. Javítsatok ki ha tévedek
http://www.ipararuhaz.hu/locti...
Ha visszakapom a tekercset, mit javasoltok, mivel ragasszam be a csavarokat?
Említve lett Loctite, melyik tipus az ami bírja a forró olajat...?
Köszi, meglesz. Amúgy néztem feszt utángyártottat, meg másra valót(kínai 300cc 4T:5790huf, ugyanúgy 3fázisú genre való 5vezetékes, persze szakértők véleményét előtte kikérem...mert ha az etz-k elmennek lada fesszel akkor...) de egyelőre reménykedem, hogy ne legyen rá szükség...
Sziasztok! Azt szeretnèm kèrdezni S.O.S be, hogy valakinek nincs-e kis lanckerèk lefogato csavarja es alàtètje? (ELADO) :)
Egy régebbi eszme futtatásom:
Például multiméterrel töltés ellenőrzés ajánlott, amikor vettem enyémnek se volt ,hazaértem vele, mutatnám meg a családnak de fasza gépet vettem és már nem indult csak tolásra, meg is kaptam: " jó nagy szart vettél fiam!"- a kedves tulaj gondolom annyira feltöltötte hogy kiérjek vele a látóhatárból!
újra tekercselés 13 rugó + tömítés és meló= 20 ezret egyből alkudhatsz.
Hűtők, oldal deknik sérülékenyek érdemes ellenőrizni.
A gyújtás csavarjai, bár csak szétszedve tudod ellenőrizni, ha már megvetted legyenek beragasztva, mert fellazulva nagy kárt tehet!
Meg persze az alap dolgok: Gumik, lánc- lánckerék, fékbetét és tárcsák mennyire kopottak, csapágyak: kormány, kerék, lengővilla érdemes átrángatni és persze egy próbakör is sok mindent elárul a vasról, ha hozzáértő próbálja ki.
Más most nem jut eszembe.
Helló!
Mennyiért adod?
Hosszabb lánc kell hozzá mint az eredeti?