Volt már olyan valakivel hogy megállította a rendőr és azért büntette meg hogy ketten mennek és csak 1 személyre van műszakiztatva a motor? Persze előfordulhat,de engem nem igen foglalkoztatott ez még!
Miis leakartuk bátyámét tavasszal. Megcsináltuk rá a lábtartót meg kapaszkodót rá meg mindent. mert műszakin csak ennyit mondtak. Utána kiderült, hogy a magyar suzukitól kell kérni engedélyt, hogy az ösztömeg ne 190kg legyen hanem 300 valamennyi mint az S/SM-nél. Na felhívtuk erre azt mondták hogy felesleges megkérni, mert eddig még senkinek se adták meg az engedélyt. Ezért is lett eladó az övé.
Sziasztok!
Megtudná nekem mondani valaki hogy a drz400-e nek milyen hosszúak a gázbowdenek?Sajnos nekem 1 van bekötve és így valahogy nem az igazi mert mindig kiakar oldani mint amikor még hideg a motor!
az üresbe kivétel lehet a kuplungkosár hibája, amit írtam.. majd azt is át kell nézni... az hogy nem megy sehova a váltó, lehet több öka is.. először le kéne szedni a jobb oldali fedelet. okosan, víz olaj le... aztán sajna a kuplungot is le kell venni, mert pont alatta van a léptetőmehanika. azt okosan meg lehet nézni, asszem egy pontos PH3-as csavarhúzó kell hozzá, ne tedd tönkre a csavarfejet. Szépen szétszed, és megnézed hogy a kis rugók, határolók, lemez rendben van e.. Ha az is jó, sajna lehet valamelyik fogaskerék csapágya széttört és megszorult vagy a primer, vagy a szekunder tengelyen... akkor viszont blokk ki, széthúz javít, cserél, és össze...
Hiába tologatom előre hátra semmi, a váltókar beállt mint a gerely a kuplung meg behúzva is fog.
Egyszerűen sehová nem tudom léptetni, azaz elfelé. Elképzelésed van arról esetleg mi mehetett szét benne? De nem értem mert semmi előjele nem volt. Esetleg annyi hogy üresbe rakni kínszenvedés volt vagy csak leállítva. De gondoltam még most nem majd télen lamella csere és kész de most oszt T.K.O.
Szia! Én lehet benne lennék,csak még sajnos nem fix a szabadidőm hétvégére.. Kecskeméttől 40 km-re,Kiskőrös mellett vagyok. Amennyiben tudsz már konkrétumot,hányan,merre,stb,azért írd meg!
üdv,
valaki hétvégi endurozáson rajta van? jól feláztak a földutak:) Kecskemét környékéről, 100-150kmes túra, esetleg Bordányi pálya..
csak dűlő és földút! Ha valakit érdekel írjon!
Vedd meg nyugodtan rám ne várj én még vajúdok
Azt mondta egyébként a srác hogy a gyári tengelyek megvannak hozzá és adja is, távtartókról nem esett szó..
Van.
06-20-5-636-213
Üdv.
Eladó Lenne egy ilyen alacsonyított ülésem,karcmentes kiváló állapotban!
Kb 6-8 cm el alacsonyabb a motor tőle!
Érdekelne valakit esetleg?
Vizsgáztatott már le valaki közületek Drz-E-t 2 személyre? Elmondaná mi ennek a tárgyi és papirozási feltétele?
Megtudná nekem mondani valaki hogy a drz400-e nek milyen hosszúak a gázbowdenek?Sajnos nekem 1 van bekötve és így valahogy nem az igazi mert mindig kiakar oldani mint amikor még hideg a motor!
Van E-S-SM is!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Holnap megnézem a kuplungot ahogy mondtad, de ha váltó, az szerelő lesz. Remélem kuplung :D
Köszönöm.
Egyszerűen sehová nem tudom léptetni, azaz elfelé. Elképzelésed van arról esetleg mi mehetett szét benne? De nem értem mert semmi előjele nem volt. Esetleg annyi hogy üresbe rakni kínszenvedés volt vagy csak leállítva. De gondoltam még most nem majd télen lamella csere és kész de most oszt T.K.O.
Van valakinek drz kitámasztója eladó?
üdv
de rhavernak beszart a mocija nemtudom holnapra jó lesz-e. Egyébként délelött 10kor indulás
valaki hétvégi endurozáson rajta van? jól feláztak a földutak:) Kecskemét környékéről, 100-150kmes túra, esetleg Bordányi pálya..
csak dűlő és földút! Ha valakit érdekel írjon!
Azt mondta egyébként a srác hogy a gyári tengelyek megvannak hozzá és adja is, távtartókról nem esett szó..