Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

650 BERG! na az egy bitangpusztulatos jószág
amúgy nincs baj az EXC-vel ,szó se róla én imádom. csak mondtam hogy tudd milyen igényei vannak
Hát igen,mikor felültem az smc-re azt hittem hogy kirázza a szemgolyómat! De nincs más ami elég erős lenne és még jól is néz ki! Az exc -is csak végső megoldás ha nem találok mást! Más márkában meg nincs is olyan ami tetszene!
Dávid is sokáig külföldön nézegetett amíg végre lett itthon eladó
Nem tudom, én olyan 2500km-t mentem vele eddig (vegyesen, de több volt az SM), ugye ez 2 olajcsere, 2 szelepállítás (jó az egyik nem lett volna fontos, csak vétel után nem bíztam benne). Míg az SMC-t ennyi idő alatt csak tankolod azt jóvan' Bár nekem az olyan kis tömzsi motor, ennek a filigrán alkata jobban bejön (főleg mikor a bozótosból húzom ki ) De az SMC sokkal jobban ráz! Az kész masszázsszék ehhez képest
Mi a sok? Supermotoval szerintem olyan 3-5000km max!Drz-vel első szezonban 6000km-et mentem másodikban meg 1000-et xD akkor vettem meg a Hondát! De jobban bejön a superlotyózás mint a kötött aszfaltozás! Hosszú útra nem mennék vele! Sajnos smc alig van eladó!, már külföldieket nézegetek!
Értem Nos mint már írtam, ha sokat mennél, és javában utcán, akkor személy szerint SMC-t javaslok Aztán majd meglátod melyik jön be jobban
Milyen hibák lehetnek használat után? : Elöző nap használod a motrot hiba mentesen lerakod, másnap 50m után , megáll a motor és súrlodásos hang jön a blokból. milyen hibákra kel készülni ? csak pl: ?
Igen! Ilyen vevőt minden motorosnak!
Következő? Hmmm.......Smc660 vagy Exc 525.......A lényeg hogy üssön!
Gratula az eladáshoz! Korrekt vevő volt? És akkor mi is lesz most?
Gyerekek ennyi volt a drz-s pályafutás! Remélem az új tulajnak is annyi örömöt fog okozni mint nekem! Éljenek a supermotosok!
Üdv! DRZ-mben Castrol Act Evo 10W 40-es olaj van és kicsikét csipegeti. Most éppen olajcsere előtt állok, és valami olyan olajat szeretnék tenni bele amit annyira nem eszik a motor.. Hallottam hogy a Motul-t kevésbé eszi? Ti melyik Típusú olajat szoktátok használni a Motul-tól amit nem nagyon csipeget, illetve milyen sűrűségűt? 15W40-eset? Vagy esetleg valami más márkájú olaj amit kevésbé eszik?
Köszi a segítséget!
Ha csak a hang érdekel akkor egy színpatikus végdobot, ha teljesítményt is szeretnél akkor egy gyári rendszert! vagy annak pontos másolatát, fontos ne csak egy végdobot. A legfontosabb, ha nincs a rendszerhez karburálva a motorod akkor annyit ér az egész mint halotton a napszemüveg.
eladó lett a supermoto szettem ha valakit érdekel 60000ft-os irányáron,előre 2 db tárcsa,új csapágyak,és féknyereg tartóval.Nagyon szép állapotban
Birkakergetőm új dizájnnal
jólesz ;) beruházások lesznek :)
Első villa végébe felmegy 3 cm magas másfél centi átmérőjű gömb vas, hátul meg Gumiborítású L alakú pofával emelem. De ezzel majdnem minden motort feltudsz emelni. Ehhez nem kell emelő szem.
nekem FmF van hangja van rendesen 121 DB :D
Használ valaki FMF-t?
Otthon van valaki sport pufogóba? Milyet érdemes venni?
Ha kell valakinek csomagtartó
milyen emelőt használsz ? milyen adapterrel emelsz ?
hello én igen :D
sziasztok valaki emelőt használ drz.hez ? mármint nem központit hanem külön elsőt külön hátsót ?
Igaz, több forrás is megerősíti!
Az ebay-en is 200-220 $ + posta áron mennek ezek a berúgó szettek.

Az E verzió is felszerelhető a S-re: DRZ400 S Kick starter kit install
Itt most akciós;
http://www.oneidasuzuki.com/st...
De ez sajna csak E-re jó!