Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/felni...

ennél jobb árat.... ez lehet gond nélkül bemegy... semmit nem kel csinálni
ha a váltót nem tudod léptetni álló helyzetben sem, (kicsit érdemes tologálni közben a motort) akkor váltó baj is van. Nekem akkor csinált ilyet a motor, ha szétrángatam a gázt, és a kuplungkosárba beverődések keletkeztek a kopórész füleinél.. ilyenkor az történt, hogy hiába húztam kuplungot, míg forgott a motor nem pattantak ki a bevert lukacskákból a lamellák, és ezért összefeszültek.. csak a szorítótárcsa emelt.. ugyanez visszafelé is, ha kimozdult, akkor terhelés alatt nehezen ment vissza a helyére a ragyákon, és ne feküdtek rendesen a lamellák, akkor meg csúszott.. nekem ez volt, de szemmel átvizsgáltam a kosarat, és jól látszott a baj. szóval ezt javaslom, nézd meg.. aztán a többit nem tudom, érdemes motorokat jól megcsinálós emberhez elvinni! ;)
Kipu védő: Gumi tömlő + AWAb bilincs
Phoneix! Bocsi hogy ennyit kérdezek a galériádban láttam hogy a kipufogóra (gyárira) tettél ilyen nem is tudom mit de rohadsz szép . http://www.sportmotor.hu/motor...
Annyi a szervezett, hogy adott időpontban ott találkozunk. Odaúton a legmesszebbről indulókhoz csapódunk és ér így le a banda több irányból. Ott kötetlen eszmecsere, majd gurulás a környéken, esetleg bevesszük Kecskemétet.
Hello. A kédésem hasonlo, szervezett program lesz vagy ilyesmi? Motorozgatás vagy valami?
Helló,

Nekem egy Suzuki DRZ 400E (2006) motorom van és a következő a problémám.
Motorozás közben olyan 90Km/h -nál a motor felpörgött mintha csúsztattam volna a kuplungot ,először csak felfigyeltem, másodjára gyorsan leálltam az út szélére.
És mikor megálltam a váltóm 5. sebességi fokozatba maradt ( váltókar nem mozdul) és olyan a kuplung mintha nem emelne ki (tolásnál szorul) . Ez után szóltam egy ismerősnek, utánfutó és haza.
Olajat leengedtem de viszonylag tiszta volt és a mennyiség is jó, a deknit levettem a kuplung kiemel szemre rendesen.

Szerintetek mi lehet a gondom?
DRZ 400E henger dugó kell nekem. Tudsz segíteni?
Nagy Dávidnak szokott lenni.
Senkinek semmi?
5cm
Sziasztok !
Hány centi az ideális lánc feszesség az alsó, és felső holtpont között ?
Köszi..
Odamegyünk. Onnan meg haza!
Hirtelen csak ilyen képem van róla. 18-21-es excel felni dunlop gumival, nagyon keveset futott, karcmentes.
Megpróbálok elmenni 2 haverommal Programok mik lessznek ha lehet kérdezni?
Ott a pont! :)
Én nem akarok beleszólni, de nem enduró szettet hirdet az eladó?
Szia! Engem Érdekelne az SM-szetted! Küldenél róla képet? karanczy@freemail.hu
Háhá
Pedig szívesen elmentem volna!
Üdv
havernak az első olajcserét is evvel az olajjal csinálták a garis szervizben, és azóta is avval használja
bár tartóstesztnek nem az igazi, mert lehet benne vagy 3000km
Ott a helyetek!
nekem nem ugral, ha tartom a gazt akkor a fordulatszam jelzo is kimerevedik, akarmekkora fordulaton. Neked lehet osszeszed a jelkabel valami zavart.