Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A találkozó Pusztavacson lessz 22-én 10-12 óra körül, ki hogy ér.Ez az ország földrajzi középpontja,igy nincs vita kinek közelebb.
Hello DRZ- sek! Nincs valakinek K3 400e kiegyenlítő tartály?Ma sikerült esnem egy nem kicsit és széttört sajna! természetesen nem arany áron!Lyukas sem érdekel,mert az már van nekem is
köszi mindent!
volt szó egy ottani csoportképről, aztán kecskemét bevétele is felröppent, ott pedig beszélgetés és kaja a mekinél. , motorsimogatás, élmánybeszámolók...stb+ ami jön konkrét kitűzés nincs.
te milyen áttételt használsz terepen?
Köszi az infót.
Valamit lehet tudni a programról?
a DRZ találkozó Pusztavacson lesz 10 órai találkval. a "jeltoronynál " magyarország közepe pont :)
Hali Srácok!
Érdeklődnék a 21-dikén tartandó DRZ találkozóval kapcsolatban
Mikor lesz tali és hol?

Másik kérdésem . Nincs valakinek elfekvőben gyári sm szett?
engem érdekelne 80-100 e értékben.
Előre is kösz.... Ja és s.o.s. lenne
köszi
Nekem ContiRoadAttack 160-as van fenn, elfér...
De szerintem gumitípus és felni szélesség függő! (nekem gyári SM felnin van)
Üdv!

Facebook-on van egy Drz Hungary csoport ott több embernek is sikerült, ha oda belépsz ott több választ kapsz ezzel kapcsolatban.
Tudja valaki, hogy SM-re felmegy hátra a 160-as gumi? Ahogy méregettem a lánc mellett és a gumi között így már igen kicsi hely lenne talán bele is verne néha nem tudom .... a 150-es még elfér simán, de a 160-ba nem vagyok biztos.
Esetleg ilyen van fent valakinek?
ÜDV!

Drz-S k5-höz szeretnék venni fehér jobb hátsó oldalidomot, inkább használtat de jó állapotút, akinek van eladó jó áron az kérem jelezze vagy írjon email-t: mada0504@freemail.hu

Köszönöm a segítséget.
ez kb olyan mintha egy pohárral egy vödörből meregeted a vizet kifelé
tök mindegy mekkora a vödör, a pohárba nem fér több anyag
nyugodtan beteheted, semmi baja nem lesz semminek... mondjuk az az exide lehet kanyarban kicsit rángatná az elejét :)
Sziasztok!
Ha egy S -es DRZ önindítóját, a gyárinál nagyobb amperórás, és indítóáramú akkumulátorról működtetem, az károsíthatja az indítómotort? Valamint egy ilyen nagyobb akku, és a generátor, hogy viszonyulna egymáshoz? (a kép csak poén... )
Nem is láttam még ezt én :O pedig sok magyar DRZ-t láttam már :) hmm írtam is nekik árajánlat felől én is
nem is titán bevonat, most nézem, hogy az arany..... nekem lilásfekete bevonatos... az mi?
ja, és van egy nitrid bevonatos is a motoromban, viszont elkezdett kopni az a fekete cucc rajta... nem karcos, szép tükrös, de foltokban látszik a króm. ilyen kor vége lesz? valaki ért ehhez? még nem szivárog, de nem várnám meg, ha tönkre fog menni... vagy jó ez így is? mondjuk a többin nincs ilyen. és jó... A blokkhoz értek, de ezekhez....
Sziasztok! Marzocchi shiver első futómű érdekelhet valakit? van 3 készletem itthon. kettő endúróra van beállítva, egy pedig sm-re... mennyit érnek ezek? köszi!
Helló! lehet hülye kérdés de nem tudja valaki dr 650-re jó a drz tankja?
Rendben legyen 13 + posta!
Adj egy címet a laszlosanya@hotmail.com ra és hétfőn fel is adom!
Helló! 13000 Ft-ot tudok a vékonyított ülésért ajánlani. Kérem jelezz vissza. Üdv mindenkinek!
Kapocs Zoltán, 6320 Solt, Kecskeméti u.11 Köszi,küldheted.