Hello DRZ- sek! Nincs valakinek K3 400e kiegyenlítő tartály?Ma sikerült esnem egy nem kicsit és széttört sajna! természetesen nem arany áron!Lyukas sem érdekel,mert az már van nekem is
volt szó egy ottani csoportképről, aztán kecskemét bevétele is felröppent, ott pedig beszélgetés és kaja a mekinél. , motorsimogatás, élmánybeszámolók...stb+ ami jön konkrét kitűzés nincs.
Tudja valaki, hogy SM-re felmegy hátra a 160-as gumi? Ahogy méregettem a lánc mellett és a gumi között így már igen kicsi hely lenne talán bele is verne néha nem tudom .... a 150-es még elfér simán, de a 160-ba nem vagyok biztos.
Esetleg ilyen van fent valakinek?
Drz-S k5-höz szeretnék venni fehér jobb hátsó oldalidomot, inkább használtat de jó állapotút, akinek van eladó jó áron az kérem jelezze vagy írjon email-t: mada0504@freemail.hu
Sziasztok!
Ha egy S -es DRZ önindítóját, a gyárinál nagyobb amperórás, és indítóáramú akkumulátorról működtetem, az károsíthatja az indítómotort? Valamint egy ilyen nagyobb akku, és a generátor, hogy viszonyulna egymáshoz? (a kép csak poén... )
ja, és van egy nitrid bevonatos is a motoromban, viszont elkezdett kopni az a fekete cucc rajta... nem karcos, szép tükrös, de foltokban látszik a króm. ilyen kor vége lesz? valaki ért ehhez? még nem szivárog, de nem várnám meg, ha tönkre fog menni... vagy jó ez így is? mondjuk a többin nincs ilyen. és jó... A blokkhoz értek, de ezekhez....
Sziasztok! Marzocchi shiver első futómű érdekelhet valakit? van 3 készletem itthon. kettő endúróra van beállítva, egy pedig sm-re... mennyit érnek ezek? köszi!
Valamit lehet tudni a programról?
Érdeklődnék a 21-dikén tartandó DRZ találkozóval kapcsolatban
Mikor lesz tali és hol?
Másik kérdésem . Nincs valakinek elfekvőben gyári sm szett?
engem érdekelne 80-100 e értékben.
Előre is kösz.... Ja és s.o.s. lenne
De szerintem gumitípus és felni szélesség függő! (nekem gyári SM felnin van)
Facebook-on van egy Drz Hungary csoport ott több embernek is sikerült, ha oda belépsz ott több választ kapsz ezzel kapcsolatban.
Esetleg ilyen van fent valakinek?
Drz-S k5-höz szeretnék venni fehér jobb hátsó oldalidomot, inkább használtat de jó állapotút, akinek van eladó jó áron az kérem jelezze vagy írjon email-t: mada0504@freemail.hu
Köszönöm a segítséget.
tök mindegy mekkora a vödör, a pohárba nem fér több anyag
Ha egy S -es DRZ önindítóját, a gyárinál nagyobb amperórás, és indítóáramú akkumulátorról működtetem, az károsíthatja az indítómotort? Valamint egy ilyen nagyobb akku, és a generátor, hogy viszonyulna egymáshoz? (a kép csak poén... )
Adj egy címet a laszlosanya@hotmail.com ra és hétfőn fel is adom!