Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem valami olyat mondtak a műszakiállomáson, hogy a motoron annak kell szerepelni amivel a ?típusbizonyítványát? megkapta . Index nélkül, műszerfal nélkül, e betűs enduro gumival (nem cross) stb.

Ebben van valami?
Multkor át mostam már,de akkor sem láttam hol..de ez csak az én hozzá nem értésem.Valószínű a henger alatti tömítés lesz amit írtál..nem jól tömítene,és szétégett?
mosd meg az egész blokkot féktisztítóval, és utána figyeld honnan jön.. akkor leszűkül a dolog, mert itt az olajpára mindent bejárt már.. lehet a fedelek tömítése, de lehet a hengertalp is, ahogy látom körbe ganyés.. mindenképp mosd át szárazra!
amúgy én is repsolt használok, teljesen jól bevált
mindegy a márka, ha eszi, eszi.... az ásványi olajnak jobb a hőelvonó képessége, viszont párolog, jobban fogy, és a nagyteljesítményű motoroknál előfordulhat, hogy beleég a kuplungba. Ha jó a kuplung, nem csúszkál, akkor nincs gond. talán még hamarabb megtörik, mint egy jó szintetikus.. Én pl csak ásványit használok, több okból, az egyik, hogy nem sokat megyek egy olajjal, (10óra) nem törik be, ennyi idő alatt nem fogy el, és olcsó. A blokkot is jobban hűti..
légyszi irj a szaboa@kabel2.hu cimre és megbeszéljük az árat,feladhatom póstán is
Valaki tudna nekem ajánlani indexhez valami használható kapcsolót? Mert ami most van az eléggé használhatatlan.
Ja és az ára is érdekelne :)
Attila köszönöm. Esetleg a gyári ülés érdekelne. Hajlandó vagy postázni?
Imi köszönöm. Nem vagyok egy facebook mágus, nem találtam semmit az eladó ülésről. Mennyit kérnek érte?
SZIASZTOK...keresek drz 400 E hez műszerfalat ami műszaki biztos... s -es műszerfalat esetleg vagy valami ötlet? mit lehet tenni- hova lehet kötni h mérjen is? stb stb..és a hozzá tartozó kérdések....
nekem van 2 db ülésem,egyiket eladhatom ,van alacsony is meg a gyári is ha érdekel hirdetés
Facebook-on a DRZ Hungary csoportban épp van ilyen eladó, korrekt áron.
Sziasztok!

Használt ülést keresek 2007-es SM-re. Az sem baj, ha szakadt. A gyáritól alacsonyabbat szeretnék csináltatni belőle kárpitossal, mert enduró szettel kicsit magas a motor.
Előre is köszönöm!
Nem vészes...de mégis honnan jöhet,én azért szeretném meg szüntetni...
Az utolsó kép kivételével ez nem tűnik vészesnek...szerintem
És nem hiszem el..honnét jön az olaj? A kis gumi cső sérülés mentes,bilincsek újak..?
Hello
Enyémben csak fullszintetik volt eddig:
Castrol 10w50, nem vált be
Repsol 10w50 egy cseppet sem evett 4500km-en
Most ez van:
Motul 7100 10w40, eszi, nem vált jobban a repsolnál, drága

Legközelebb vagy visszatérek a repsolhoz, vagy kipróbálom az újgenerációs motul 5100 10w50 félszintetikusat, de ha az sem lesz jó, akkor tuti repsol.

Próbáld ki a repsol fullszint 10w50 es olaját.
1henger 4ütem...egy kicsit mindig eszi az olajat ráadásul a drz-k hajlamosak voltak zsírújonnan is csipegetni.
Amíg nem extrém a helyzet addig ez teljesen normális.

Az enyém is eszi egy kicsit, de pöccre indul hidegen melegen, nem füstöl, szóval nem foglalkozok vele egyenlőre.
Vagy azt is hallottam még innen-onnan hogy ha ásványi olajat rakok bele, azt sokkal jobban megköszöni..
És Motul-t rakjak bele? Vagy esetleg valami más márka?
tegyél vastagabb olajat.. 50-est, vagy 60-ast próba cseresznye.. ha eszi, akkor javítás jön
Köszi!
Nagyobb erő - több törődés
Hát EXC-ből is azért a jó évjáratot (2004-2007) érdemes venni De mindegy majd ha van kiszemelt akkor érdemes belefolyni a témába.. keress bátran mail-ben
Nem is arról van szó hogy rosz lenne! De ugye az üzemóra az üzemóra! És hát a berg..... több rosszat hallottam róla mint az exc-ről! Mármint hamarabb megadja magát,legalább is ezt olvastam itt-ott!