Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első gyertya, aztán szerintem kevés a benzin, vagy keményen falsot szív, vagy szikra..... terhelés nélkül felpörög, inkább üzemanyagra utalhat... kérdés, hogy amikor beszaggat, akkor csak kihagyogat, vagyolyankor durrog is a kipufogó?
gyertyát cseréltél már ?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy S es drz-m, és valami miatt ha megyek vele nem pörög fel rendesen, elment az ereje felül (üresben pedig felpörög). Megnéztük, karburátor kitisztítva, beállítva a szelephézag, gyújtás tekercs rendben van. Elvileg megmérték, és nagyobb fordulaton nincs elég szikra.
Nincs valami ötletetek mi lehet a baj? esetleg a trafó vagy ilyesmi?
Előre is köszönöm.
szia! asszem veled beszéltem erről a múltkor. :D nem akartalak bántani, csak te támadásnak vélted.. Mindenképp meg kel javítani a hengerfejet, lehet nem a szelep nyúlik, csak a fészek van megégve és azért halad egyre mélyebbre. Ha a szelep nyúlik, akkor viszont SOS javítás, mert ha leszakad, akkor drága lesz.. a nyúlott vezérműláncnak semmi köze a szelephézaghoz, de illik azt is cserélni, én két évente javaslom, mert a motor is jó erős, ha rendben a vezérlés. persze nem kötelező , ez luxus, de én megcsinálgatom magamnak... a feszítőt ritkán kötelező cserélni, én úgy szoktam megnézni, hogy csavarhúzóval kicsit felhúzom, csak hogy ne feszüljön ki, és megnézem oldalra mennyit billeg a tolószár.. ha picit mozog, elég stabil, akkor mehet vissza... ha oldalra is kotyog, meg ki-be is, akkor felújítás, vagy csere!
Helló!
Kész van. Át lesz rakva másik időpontra a túra, mert másnak sem jó!
Van még 2 új és 2 használt gumim. Gyere el és nézd meg, hogy melyik tetszik! (Email jó!)
Köszi,közben vettem újat....3.100+posta,azért köszönöm az ajánlatot!
Hali!
Gyári 12-13eft!
6eft ért utánfyártottat kapsz!
Hibátlan gyárit adok 5 ért!
06-20-5-636-213
Üdv.
hali . mocid hogy áll ? én is elvittem de nem tudok róla semmit ! lehet hogy román útig nem lesz kész ez nem rajtam múlik ! kellen majd valamilyen gumik , email jó már ?
vedd meg ha tudsz 6-e-ért, szerintem nem lesz olcsóbb!

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
lánckerékre gondolsz? van használt 14-47-es lánckerékszettem eladó
Sziasztok keresek E s drzére gyári sárvédőtoldatot..ha valakinek lenne legyenszíves irjon :)
hány km van a drz-dben? drz-knek nem szokott szelep bajuk lennI, leglábbis én még sose hallottam ilyet... az lehet h. nyúlik a vezérműlánc, azt érdemes kicserélni, feszítővel együtt..
Helló!

Mennyiért adod párját?

Köszi!
Rendben,ha kell megtalálsz (meg ha meg lesz még)
Urak!

Úgy vettem észre, hogy komoly szaktudású személyek is írkálnak ide, úgyhogy leírom a bajom, hátha valaki okosabb mint a szerelőm. Múltkor egy 120 kilóméteres kanyar után elment a szelephézagom (2003 DRZ S), ezt kitárgyaltuk múltkor, hidegen nem indult, meg lett csinálva, tökéletes volt. Azóta alig mentem 100-200 kilómétert városban, most hévégén kanyartam egy 200 kilómétert. Megint elszállt a szelephézag, vagyis csak gondolom, mert ugyanaz a tünet. Azt mondta a szerelő, hogy meghalófélben vannak a szelepszárak, nyúlnak, ezért megy el a szelephézag. Igaza lehet?

Annyit kell még hozzátenni a sztorihoz, hogy a vezérműlánc eléggé nyúlott.

Szóval szerintetek is a szelepek cseréje szükséges? Persze ha már nekiállnak szerelni, akkor a vezérműlánc csere meg lesz ejtve. Ilyenkor kell-e vezérműláncvezetőket cserélni, vagy ha csak szemre kopottak? Valamint autómata feszítőt kell-e cserélni?
Köszönöm a választ, még hezitálok.
szia!igen szélesebb mint a gyári! tökéletes karc,és szakadás mentes állapotban van!
15 ezer forint az ára!
Tudnál mailba képet küldeni meg hogy mennyit kérsz érte?! komjatimartin@gmail.com
rendeltem újat....3,100+posta..
Ha valakit érdekel.
Ha valakit érdekel
S-re kellene első fogas kerék! Valaki?
Esetleg ha valakit érdekelne, van egy eladó drz-E segéd vázam eladó.11-e.
Sziasztok

Drz-E re kellene nekem kuplung bovden !

Boltba 6000 Ft lenne valaki nem tud olcsóbb helyet ?
Szia.
Az ülés szélesebb mint a gyári,és jó állapotú, szakadás mentes? Mi lenne az ára?