Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsonyra meglepem a gépet egy ilyen berúgószettel
SUZUKI DR600-MINDEN ALKATRÉSZE ELADÓ BONTÁSBOL EGYÉB MOTOROK BONTOT ALKATRÉSZEI ELADÓK.

ÉJJEL NAPPAL.HÉTVÉGÉN IS HÍVHATÓ VAGYOK bontott.motorok ktm gs 250 motorblokk alkatrészek csak motor blokk alkatrészek ktm gs 125 motorblokk alkatrészek csak motor blok alkatrészek ktm gxr 50 csak blokk alkatrészek aprilia rx 125 (rotax 123) motorblokk alkatrészek aprilia etx 125 (rotax 127) motorblokk alkatrészek aprilia rs125 (rotax 122) motorblokk alkatrészek gilera rx125 csak motorblokk alkatrészek Derbi Senda Xtreme 50 SM csak motorblokk alkatrészek derbi senda 50 csak motorblokk alkatrészek cagiva freccia 125 összes alkatrésze aprilia tuareg wind 50 összes alkatrésze honda dió af-18 minden alkatrésze Peugeot JetForce 50 TSDi összes alkatrésze suzuki gsx250 cobra minden alkatrésze suzuki rg 125 minden alkatrésze suzki rm 125 motorblokk alkatrészek 1983-1985 honda cr125 minden alkatrésze 1986 Peugeot sqwab minden alkatrésze yamaha majesty 152 minden alkatrésze honda panteon 150 2t minden alkatrésze gilera xr2 minden alkatrésze gilera mxr125 minden alkatrésze aprilia leonardó 125 minden alkatrésze suzuki andress 50 minden alkatrésze suzuki dr 600 minden alkatrésze yamaha tdr 125 suzuki gn125 magyar papiros Husqvarna sm 125 2001 motor blok alkatrészek cpi aragon gp50 delmi s five 50 aprilia sr50 old yamaha mayesty 250 motor blok alkatrész yamaha xt125 1983 honda crm 125 honda mtx 50. malaguti fifti top 50 gilera kk 125 piaggó sfera 1.2.skiper.125-150.tzr 125.yz 125. xt600.xtz600teneré.nrg mc3.és egyéb motorok bontott alkatrészei

http://motoralkatreszek.blogsp...

A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.

ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Eladó egy Drz400-ban használt sm szett!Új csapágyak mindkettőben, elől 320-as tárcsa, 70%os gumi, hátul 220-as tárcsa, 90%os gumi, 1400km-ert ha futott lánckerék!Drz-hez való távtartókkal, 320-as tárcsához való fékadapterrel!Más motortípusba is beépíthető!Az ár irányár, hívj bátran megegyezünk!
Ár: 65.000Ft
0630/635-8366
Hali
Nincs itt véletlen Veszprém környéki drz-s akinek van gyári dobja kölcsönbe? Műszakin nem tetszik az arcoknak a sport dob!
Sziasztok!DRZ E.-t szeretnék venni kb 600.000 ft körül,de nem tudom olyat érdemes venni aminek bontatlan a blokkja vagy érdemes megnézni olyat is ami az eladó szerint fel van újítva.Van aki szerint ha már felkellett újítani egy DRZ.-t akkor az már kapott az élettől mivel ezeket nehéz megölni.
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
köszi! a vezérlés lehet érdekelne, a karbi nekem kicsi. Hívlak szerdán, még nem vagyok otthon, mert érdekelne a tengely tipusa is, van valami szám elvileg benne. köszönöm!
üdv
ez mekkora Keihin? 41es? árban mennyi lenne?
Most látom, hogy van!
http://www.youtube.com/watch?v...
Valaki rakott már ilyet a gépére?
Sziasztok!
Régebben volt már téma, hogy lehet e DRZ S -re berúgókart szerelni.
Valaki csinált már ilyen átalakítást? Egyáltalán van rá mód?
köszi ! Az első címet nem ismertem.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ami hozzá van hangolva karbi az 37es.
De van 39es is.
Kár! Pedig én csak egyben szeretném eladni!
a hc tengely mennyiért vihető? karbival, és nélküle is érdekene az ára. a karbi mekkora ? köszi
Hali.
Tudok adni.
mobilcentrum2001@gmail.com
üdv.
motoralkatresz.eu
hali , csak 1 első kerék kellene neki .
nagyvas.hu, motoroswebaruhaz.hu, én ezekből szoktam, mikor honnan.
Szia Dávid.Kellene benzincsap DRZ S-hez.Mennyi lenne?Egyébként 2002-es évjárat.Előre is köszi.
Úgy könnyű...
Nah majd kipróbálom ezt a 15-39-es kombót. Egyébként neten hol érdemes venni?
Van egy kb 1000km-ert futott gyári drz excel enduro szettem eladó, ha még érdekli az ismerősöd. Tárcsák nélkül, újszerű gumikkal 85e Ft.
110-től nem érdemes igyse sokkal gyorsabban menni, mert ott már 5500-6000 a fordulat igy is.
Erőre nekem nem sokat veszít, mert nekem 440es
Köszönöm, majd megpróbálok valamit
És nálad ez mennyit változtatott?
Mennyit csökkent erő terén és mennyit nőt a végsebesség?

Nem azért kérdem mert én most minél nagyobb végsebességet akarok csak néha jobb lenne vele finomabban menni. Ezzel a sport kipuffal 80km/h ig 5.be elég törhető "halk" , de egy 110-120-as utazó már hosszú távon nem az igazi. ( tudom egyszerűbb lenne a gyári dobot vissza tenni de szeretem ezt a Finster kipuft.)
Hali Mindenki!
DRZ TUNING CUCCOK!
Hot Cams vezérmű tengelyek és Keihin karburátor hozzá hangolva!
Nagyon Brutál!
06-20-5-636-213