Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyári Sm 15-41, rakhatsz 15-39-et, nekem is az van. 15től nagyobb lánckerék nem fér el elől. hátra meg nem igen van 39től kisebb, csak csináltatott.
Sziasztok!

Valaki cserélt már DRZ-n (SM) lánckereket mármint nem a gyári fogszámúra. Nekem jobb lenne elöl nagyobb és esetleg hátul marad a gyári vagy hátul kisebb elöl gyári. Én 100-110 körül már raknám neki a 6. fokozatot. Vagyis nekem jobb lenne ha nem forogna úgy a motor az erő pedig szerintem még módosítás után is elegendő lenne nekem.

Esetleg ha van valakinek tapasztalata hogyan lenne érdemes módosítani és megírná azt megköszönném.
Nekem csak a gyűrűszettet cserélték...
És a gyűrűcserét dugóval együtt kell cserélni?
Én is árulom és én nem vagyok bunkó!
Hello!
Szelepszár szimmering csere (és lehet, hogy gyűrűcsere is kellene)
megoldhatja a problémát...nekem legalább is hasonló tünetekkel megoldotta...
Keresd meg csika1-t.ITTkorekt
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Ha esetleg valaki hívná,akkor csak óvatosan,elég bunkó az eladó,mikor kértem közelebbi képet,akkor azt mondta nem küld, és lebaszta a telefont!
Üdv! Van egy Suzuki DRZ 400 S motorom és az egyik motorozásnál annyit veszek észre hogyha húzok neki két -három nagyobb gázfröccsöt, akkor az első gázfröccsnél kidob egy nagyobb füstöt a második-harmadik gázadásnál pedig nincs semmi füst.. A motor eszi is az olajat. Szerintetek mi lehet a probléma?
egyiknek se jó, és neked sem, mert mikor érkezni fogsz le neked kell csillapítani a keletkező erőket, igy könnyen be is szitálhat és bukta lehet a vége. én sűrűbb olajat javasolnék + másfajta rugót bele, vannak olyan emberek akik ezzel a témával foglalkoznak, sajnos én nme tudnék olyat ajánlani akiben meg is bízom....
Van.
Hívj.
Az tuti mert annak rövidebb a rugózàsa!
Rakj bele rmz telót az tuti nem koppan össze!
Köszi. De ha max keményre állítom az a váznak vagy a teleszkópnak nem jó?
Oké köszi. komjatimartin@gmail.com
szétnézek hogy milyen van lefényképezem és elküldöm email be
Adj egy mail cimet
írtam mailt!
igen, ráadásul az rövidebb is!
nem jó rá, mert annak nagyobb a csőátmérője
Szia, balos tükröd nincs esetleg ?
Bár 98 kilómhoz beállítani
Persze, de most a full keménység az a váznak vagy a telóknak nem tesz jót? Haver azt mondta hogy az nem jó neki
Keménységen állítottál,olaj megfelelő,és meg is van a mennyiség?Nekem is S van de nem koppan...
Hali. Rosszul fogalmaztam Nekem van 1 DRZ 400S-em és az elsőteló landolásnál szinte mindig koppan. Ha tennék bele 1 SM fordított telót azzal is ilyen lenne? Amúgy köszi
Köszönöm szépen
DRZ-E-re rá megy az S-es vagy az SM dob? Vagy DRZ-E re keresek gyári dobot.