én csak az én tapasztalatomat írtam le... a többi márka, amit írtam, kivétel nélkül mind, egytől egyig beszart... volt amelyik birt egy hónapot, de volt ami fél napot... nem vitatkozok , mert mi elég állat módon is használjuk a motorokat... szóval kinek hogy ... sokat vettem, nekem ez vált be..
"drotifuti
Nem kevés kicsit...nekem nem engedtek vizsgázni, S-el,kevés a paci meg a ccm is..600-as kell(A-nál),igaz gyakorolni lehet vele."
Persze hogy kevés. Az új jogszabály értelmében nem is lehet vizsgázni A-ra 600ccm és 40kW alatti géppel. Csak azért megyek nyunyukival, mert kevesebbet fogyaszt mint az autó. (Mindenkinek ezt mondom, de psszt
Jó reggelt kolegák!Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy:az elsö
lánckerék és az anya között lévö fogazott alátétnek hogyan kell ott lennie?
Mert sajna nem volt,vettem gyárit de nem tudom hogy van.A külsö átmérön van egy peremezés,az kifelé vagy befelé néz?A másik,h le kell-e lapolni meghúzás után?
Elöre kösztem!
"rise01
Remélem jó idő lesz szombaton, és nem jön közbe semmi. Akarok már egy jót kirándulni :D"
Ugyan ez! bár én már holnap is kiszalajtok a pajtából, készülök az "A-s" gyakorlatra ami szombaton lesz. Kíváncsi leszek a szaki fejére mikor megjelenek a géppel :)
17 colos téli gumit keresek SM-re! Kerestem guglin, de belefáradtam. 140/70, 160/60 stb... bármilyen megoldás érdekel szalonnabőr helyett. Szöges kizárva :) Építő jellegű hozzászólásokat, ötleteket várok a "nagyoktól"/tapasztaltabbaktól.
Szerintem a választásnál inkább az indítóáram a lényeges, hogy az minél nagyobb legyen. Így kevésbé terheled az aksit indításnál, ami igen jótékony hatással lehet az élettartamára. Ugyanis, a korábban említett járó motoros, sarulevételes tesztből kiderül, hogy a motor, az akkumulátort, az indítózáson, és a parkírállásban történő világításon kívül másra nemigen használja! (Illetve a kilométeóra memóriája, az elemen kívül kivesz belőle kb. 1,5 mA -t)
Nem azért, hogy ellent mondjak Neked, de nálam pont a Landport szerepelt le. Lehet, hogy én voltam szerencsétlen, és pont kifogtam egy sz@rt, de akármilyen olcsó is ez az aksi, azért ennél többet is kibírhatott volna!
Nem kevés kicsit...nekem nem engedtek vizsgázni, S-el,kevés a paci meg a ccm is..600-as kell(A-nál),igaz gyakorolni lehet vele."
Persze hogy kevés. Az új jogszabály értelmében nem is lehet vizsgázni A-ra 600ccm és 40kW alatti géppel. Csak azért megyek nyunyukival, mert kevesebbet fogyaszt mint az autó. (Mindenkinek ezt mondom, de psszt
lánckerék és az anya között lévö fogazott alátétnek hogyan kell ott lennie?
Mert sajna nem volt,vettem gyárit de nem tudom hogy van.A külsö átmérön van egy peremezés,az kifelé vagy befelé néz?A másik,h le kell-e lapolni meghúzás után?
Elöre kösztem!
Benzinnel tesó, benzinnel!
Remélem jó idő lesz szombaton, és nem jön közbe semmi. Akarok már egy jót kirándulni :D"
Ugyan ez! bár én már holnap is kiszalajtok a pajtából, készülök az "A-s" gyakorlatra ami szombaton lesz. Kíváncsi leszek a szaki fejére mikor megjelenek a géppel :)
17 colos téli gumit keresek SM-re! Kerestem guglin, de belefáradtam. 140/70, 160/60 stb... bármilyen megoldás érdekel szalonnabőr helyett. Szöges kizárva :) Építő jellegű hozzászólásokat, ötleteket várok a "nagyoktól"/tapasztaltabbaktól.
thx
Érdekel-e még az akra dob,vagy felejtős? Nem jeleztél vissza!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
06-20-5-636-213