Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi, ugy kell elkezelni, hogy ki lett vagva minden a belsejebol, es kozepre egy perforalt cso lett beteve, a cso es palast koze pedig hoallo gyapot kerul, igy szep mely hangja lesz, nem olyan repedtfazek.... :)
Hali Mindenki!
Lenne pár Eladó cuccom DRZ 400 hoz!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Hali.
Ha érdekel tudok adni enduró telót kompletten nagyon AKCIÓSSAN!
06-20-5-636-213
2014-ben a cél Magadan, de annak most egyedül vágok neki
jövőre én is beneveznék egy jó kis túrába, sajnos nekem már nincs drz-m. Csak a spanyol változat... De szivesen megmutatnám, hogy az is jó motor, ha rendbe van tartva.. nem félnék ezrektől... idén már nem tudok, még mindig kórházban vagyok, de talán jövőre már jó erős lesz a lábam.. meg persze ha beférek a csapatba...:)
hát ez nagyon komoly! minden tiszteletem! élet reszóló élmény lehetett!
Egri04 régebben írtad h tudsz fordulatszámmérőt. Abból lesz valami?
csövi! Valamikor beszéljünk már össze és kerüljünk egyet. mondjuk 1 fasza eső útán
Hy! Reggel indulunk Ro-ba, de most gyalogtúrára. Neked milyen a nagy motorod? Én is akarok venni egy bálnát!
Az pontosan annyit jelent hogy a hangtompító lett kivéve? Sokkal eszik úgy többet? Csak rossz hogy a menetszél elnyomja a hangját és nem hallom menet közben hogy hogy pörög, fordulatszámmérő meg ugye nincs rajta.
Ha valakit érdekel eladó lett a supermoto szettem hirdetés
mar jo 1 eve Raptor dob van nagyobb savallo leomlovel. De a gyari dobom meg ki volt herelve, annak se volt rossz hangja.
Nagyon király lehetett ez a túra!
Ha jövő nyáron is lesz valami hasonló, akkor szívesen csatlakoznák!
[Phoenix] Szia. Azt szeretném kérdezni hogy te mit csináltál a gyári dobbal hogy olyan jó hangja lett? Nézegettem a videóid és nagyon megtetszett
Szerintetek a DRZ 400 S SM elsőteleszkóppal birná az erősebb hobbikroszt?
sajnálom is eléggé, mert idénre még az tervben volt. és ez most kapóra is jött volna, de így lehet nem lesz már belőle semmi
nem tudok eljönni a melóból. jövő héten kerülök új helyre...
Ez a túra biztos jó lehet! Elmennék én is ha nem akarnám eladni a gépet!
Üdv
zsoca_6000@freemail.hu Én is köszönöm!
gyere velunk transzfogarasra!
roekjozsi@freemail.hu köszi előre is!
Igen, ezért is gondoltam, hogy a 60 nap/24 000 km sem lehetetlen
Ekkora távhoz képest gyorsan megjártátok
Aki csatlakozna a fészbúk csoporthoz adja meg ímél címét a meghíváshoz!