Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi az annyi?
Az sajnos nem jó,40-es kéne,de azért köszi.
Srácok! Igaz, ebből az árból egy egész csili vili Finster rendszer kijön, viszont azt tegyük hozzá hogy az Akrapovic az csak Akrapovic marad amit most kevesebb mint a bolti ár feléért tudom kínálni! Ha esetleg valakinek megtetszene ez a karcmentes dob,amit csak rá kell pattintani a gépre az csörrentsen nyugodtan (délelőtt),és megbeszéljük a részleteket : 06 30 635 9305
Hali!

Köszi! :)

üdv. Willy
Amerikából rendelt, de mivel 2-szer használtam ezért eladó!

Nadrág méret: 34
Felső méret: L
Tudsz mondani egy pontos ruhaméretet?
Szerintem nincs különbség.
A jp moto elég fos.
A mostanit 9-ért vettem,több mint fél éve a gerecse-motornál,tip-top,csak nem tudom mi neve.
Igen,sajnos ezek az olcsó akksik nem bírják soká.
3 olcsó után a multhéten Vartá-t vettem....14000_ért,talán ez tovább bírja majd...
Helló, volt már valakinek JP Moto aksija? Nekem egy Motostart van most, de két év után beszart. Érdemes amúgy drágábbat venni, bírja annyival tovább?
Suzuki LTZ400 eladó vagy csere

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ugyanaz, 1-2 apróság van, de fel tudod szerelni és passzol is
megvan még a szett ?
ha igen akkor egy 20 ast adok érte postával !
Helo,engen erdekelne a dolog. tel.;06204699617 e-mail;lschmid@enternet.hu`
Sziasztok! Nem tudjátok ezek az idomok megegyeznek az Sm idomjaival? Mert itt E-t írnak és nem tudom h annak külömbözik-e valamiben az Sm-hez képest.
http://universalmotor.hu/terme...
Eladó!
Drz SM hátsó lámpa + prizma 2,000 Ft
Hart & Huntington mez szett: 28,000 Ft
Dekni védőd nincs véletlenül?
Hát sajnos én akkorát szusszanok, hogy el sem tudok menni sajnos. A KRESZ vizsga (A) ma lett meg 3 hibaponttal ... a vas pedig megvan ! Szerinted?
Szia!Nekem van egy eladó E-s Drz,ha esetleg érdekel./2004/Vagy valaki mást!
Csere .
Akkor mindenképp szusszanunk egy nagyot a Jeltoronynál és csak dél körülre tervezzük Kecskemét bevételét, hogy mindenki befuthasson!
Köszi, csak informálódtam. Akarok venni egy DRZ-t de a 160-as gumi volt a feltétel. A gyári SM-ek meg drágák, ugyh marad az E vagy az S.
Még egy különbség a kompresszió viszony:
S,SM: 11,3:1
E: 12,2:1
Akkor várom a durr-t, de csak az egyik kerekemen, mert nem az össze volt berúgós :)
hát nem tudom még hogy útba esik e, vagy mi lesz az útvonal ha jól látom willy5 lesz az akit ismerősöm említett 3. embert innen a Balaton környékéről :D (Egyébként Fonyód-Balatonlelle) a kiindulási terület :D remélem ha nem is szikrázó napsütés de egy esőmentes nap lesz :)
Hali!

Ha nem lesz rossz idő, mi páran leugrunk Balatonról. :)
De szerintem csak 11 felé érkeznénk meg, mert nem akarunk hajnalba indulni.

Üdv.