fura segged van
a bicikliüléstől nekem sincs semmi bajom, bár ha egész napos tekerés van akkor nyomja egy kicsit a csontom
ellenben az xr4 ülés(a drz ülés szakasztott mása) már negyed óra múlva zsibbasztja a seggem 50km után már minden bajom van
ellenben az xt ülése olyan 500km után kezd kellemetlenné válni
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a DRZ Találkozó Pusztavacson lesz 2013.09.21.- én. Szavazás indult az időpontra és erre adták le legtöbben voksukat, szám szerint eddig 12- en.
Tehát helyszín és időpont körvonalazódik, de hogy mi lesz a program?
Ötletek?
Az DRZ ülésének kényelmetlenségéről, nekem az a véleményem (tapasztalatom), hogy minden csak megszokás kérdése. Csak akkor kényelmetlen az ülés, ha csak ritkábban ülsz motorra, akkor is csak rövidebb időre. Nekem például teljesen kényelmes, már-már luxus szintű. Miért mondom ezt? Mert motorozás mellett biciklizek is (MTB). És egy 6 -7 órás egyhuzamban tekerés után is úgy szállok le a bicajról, hogy nem fáj a fenekem. Még másnap sem. Pedig ha valamire lehet mondani hogy kényelmetlen, az szivacs nélküli versenyülés. Ezután a DRZ -re átpattanva, én akár a világból is kimennék!
Ezen azért jót röhögtem! 1000 pár száz km-et nem mersz elmenni mert valami baja lesz! Te ha ilyen lenne a kocsim vagy a motorom basznám ki a kukába! Ez nem egy üzemórás 650-es berg hogy 2 motorozásonként ellenőrizni kelljen dolgokat. Vagy milyen tuning van a te drz-den 1000-es henger?
program? csapatás a környéken valami fasza útvonalon ha van
Remélem, hogy a másodikra is hivatalos vagyok :) A terv: 60 nap, ~ 24 000 km
nem tudok mit mondani, nálam ez most ∞ respect! Gratula!
a bicikliüléstől nekem sincs semmi bajom, bár ha egész napos tekerés van akkor nyomja egy kicsit a csontom
ellenben az xr4 ülés(a drz ülés szakasztott mása) már negyed óra múlva zsibbasztja a seggem 50km után már minden bajom van
ellenben az xt ülése olyan 500km után kezd kellemetlenné válni
http://youtu.be/PFB5hmGLR1I
Kellett volna utifilmet csinálnotok, megnézném:-D
Tehát helyszín és időpont körvonalazódik, de hogy mi lesz a program?
Ötletek?
Itt találtok pár képet a motor átalakításáról: DRZ Adventurization