Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul volt jópár nap, ami motorozás nélkül telt el: 2 nap Barnaulban, 2 nap Astanaban, 4 nap Ulánbátorban.
Az igen Majd egyszer hátha sikerül nekem is menni egy hasonlót Királyak vagytok
Ezt 47 nap alatt tettük meg.
Nagyon király Ezt hány nap alatt tettétek meg?
köszi az infót, ha majd tudsz még valami újat, légyszi írd már be
program? csapatás a környéken valami fasza útvonalon ha van
Köszi

Remélem, hogy a másodikra is hivatalos vagyok :) A terv: 60 nap, ~ 24 000 km
1 nagy challengere mindenki hivatalos az életben... Szerintem Ti már kipipáltátok...

nem tudok mit mondani, nálam ez most ∞ respect! Gratula!
Király, mindegy milyen formátum, csak jöjjön !
fura segged van
a bicikliüléstől nekem sincs semmi bajom, bár ha egész napos tekerés van akkor nyomja egy kicsit a csontom
ellenben az xr4 ülés(a drz ülés szakasztott mása) már negyed óra múlva zsibbasztja a seggem 50km után már minden bajom van
ellenben az xt ülése olyan 500km után kezd kellemetlenné válni
Addig is itt van az előzetes:

http://youtu.be/PFB5hmGLR1I
Rengeteg felvétel készült, azon dolgozunk, hogy DVD vagy Blu-ray formátumban ebből jusson a karácsonyfa alá
Ja...követtem a kalandjaitokat a facebookon.
Kellett volna utifilmet csinálnotok, megnézném:-D
Jessz, én is montizom, csak megerősíteni tudlak:-D
Szépségverseny :D
A gyári DRZ S re kéne előre hátra. Max közepes minőség mert 8000 ig megy csak :/ meg használtban gondolkodtam.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a DRZ Találkozó Pusztavacson lesz 2013.09.21.- én. Szavazás indult az időpontra és erre adták le legtöbben voksukat, szám szerint eddig 12- en.
Tehát helyszín és időpont körvonalazódik, de hogy mi lesz a program?
Ötletek?
ja engem is, nem sikerült belépni a csoportba...
Az DRZ ülésének kényelmetlenségéről, nekem az a véleményem (tapasztalatom), hogy minden csak megszokás kérdése. Csak akkor kényelmetlen az ülés, ha csak ritkábban ülsz motorra, akkor is csak rövidebb időre. Nekem például teljesen kényelmes, már-már luxus szintű. Miért mondom ezt? Mert motorozás mellett biciklizek is (MTB). És egy 6 -7 órás egyhuzamban tekerés után is úgy szállok le a bicajról, hogy nem fáj a fenekem. Még másnap sem. Pedig ha valamire lehet mondani hogy kényelmetlen, az szivacs nélküli versenyülés. Ezután a DRZ -re átpattanva, én akár a világból is kimennék!
Szia! Érdeklődnék kicsit bővebben erről a DRZ taliról! :) Én is az ország közepén vagyok,és én is DRZ-s vagyok,és lehet érdekelne.. :)
Igen, a Corbin-hoz hasonló, 6 cm-rel szélesített ülést csináltattam. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy napi 1000 km-eket lehessen ülni a motoron.

Itt találtok pár képet a motor átalakításáról: DRZ Adventurization
Viszont ha jól emlékszem te csináltattál rá komolyabb ülést, bár nem vagyok benne biztos. Bár nemtudom ez mennyit javított a kényelmen
Nem, a DRZ-vel voltam Mongóliában
még egy 650es Berg sem olyen kényes
Ezen azért jót röhögtem! 1000 pár száz km-et nem mersz elmenni mert valami baja lesz! Te ha ilyen lenne a kocsim vagy a motorom basznám ki a kukába! Ez nem egy üzemórás 650-es berg hogy 2 motorozásonként ellenőrizni kelljen dolgokat. Vagy milyen tuning van a te drz-den 1000-es henger?