Hello hello Ákos Albók facebookon a csoport vezető. Neki kell elküldeni. De ha elsem küldöd a kérést h csatlakozni szeretnél akkor nem tud mit elfogadni! :)
Korábban említettem, hogy friss DRZ tulajként én is szeretnék csatlakozni a Facebook -on, a DRZ Hungary csoportjához. Már többször küldtem üzenetet képpel együtt, itt a fórumon is említett illetőnek, hogy be tudjak lépni, viszont választ nem kaptam. Már nincs lehetőség a belépésre? Vagy esetleg tudna valaki más is segíteni ez ügyben?
Hali lenne egy pár cuccom DRZ-hez:
K&S szelepszárszimeringek(új) 3000/4db
Namura talptömítés 2500
főtengely hajtókarral csapágyakkal 15000
gyári villarugó 4000/pár
első sárvédő 2000
blokkvédők (műanyag)1000/pár
kitámasztó 1500
48-as hátsó lánckerék 1000
Eladó egyszer használt 2hete vásárolt Axo Boxer 44-es cross csizmám méretprobléma miatt!Új ára 34900Ft volt még blokkom is megvan róla de mivel használtam egyszer így nem veszik vissza viszont csizmára szükségem van minél előbb így csak ennyi az ára!A képeken a csizma kissé koszos de teljesen tisztára takarítva várja új gazdáját!Postázni is tudok!
Hali!
Vennék Drz-t 500 000- 600 000- körül. Papíros érdekel. S, Sm típus főleg.
Illetve ugyanitt eladó egy Honda dominator 250 jó állapotú 23 000 km- el.
bendea.zsolt@gmail.com
Egyszerűen meg kell kérdezni egy eredet vizsgálót hogy mit javasol..vannak ezek a "mobil eredet vizsga" emberek felhívod,szerintem meg súgja a tutit..kár vásárolgatni vázat köszörülni számokat...addig legalább is..
De ha veszel papíros vázat akkor azt már le lehet papírozni? Szerintem necces egy kicsit. Szerintem inkább papírt vegyél és valahogy írd/írasd át a vázszámot és a motorszámot. Mondjuk ha meg papíros vázat veszel akkor csak a motorszámot kell átírni. Hát nem tudom, te motorod te döntésed. Sok szerencsét
Jaja...továbbgondolva a hézagérték csökkenni fog mindig, tehát lapkacsere lesz mindnél...most már csak abban bízom, nem köszörült lapkák vannak benne, és a számok alapján tudok rendelni lapkát...mivel mikrométerem nincs...
A gyári értékek:
szívó: 0,10-0,20
kipu.: 0,20-0,30
Most néztem meg, nálam ez van:
szívó jobb: 0,10
szívó bal: 0,10
kipu jobb: 0,15
kipu bal: 0,20
Tehát a kipu jobb kivételével mind a legalsó határon van.
A kipu jobb 0,15, ami eléggé kicsi. (emiatt torpanhat hirtelen nagygáznál? gondolok itt arra, hogy korán nyit, szökik a nyomás stb...)
Kérdés még az is, hogy a többi hármat, ami alsó határértéken van érdemes piszkálni, vagy csak a határérték alatti egyet?
Illetve kinek mi a tapasztalata, mekkora hézagra lőjem be?(mit szeret a doki?:)
Szívem szerint középértékre állítanám:
szívó:0,15
kipu:0,25
Én nem vagyok fent facebookon ilyenkor mi van? Pár morzsát szórj már el itt a fórumon.
Korábban említettem, hogy friss DRZ tulajként én is szeretnék csatlakozni a Facebook -on, a DRZ Hungary csoportjához. Már többször küldtem üzenetet képpel együtt, itt a fórumon is említett illetőnek, hogy be tudjak lépni, viszont választ nem kaptam. Már nincs lehetőség a belépésre? Vagy esetleg tudna valaki más is segíteni ez ügyben?
Attól függően, hogy minél többünknek jó legyen.
Jobban tetszik mint a gyári.
K&S szelepszárszimeringek(új) 3000/4db
Namura talptömítés 2500
főtengely hajtókarral csapágyakkal 15000
gyári villarugó 4000/pár
első sárvédő 2000
blokkvédők (műanyag)1000/pár
kitámasztó 1500
48-as hátsó lánckerék 1000
Infó itt !
igen van!
Vennék Drz-t 500 000- 600 000- körül. Papíros érdekel. S, Sm típus főleg.
Illetve ugyanitt eladó egy Honda dominator 250 jó állapotú 23 000 km- el.
bendea.zsolt@gmail.com
Üdv
Nekem közép értéknél vannak semmi gondom vele.
Szelephézag a téma, K3 drz400S gépnél.
A gyári értékek:
szívó: 0,10-0,20
kipu.: 0,20-0,30
Most néztem meg, nálam ez van:
szívó jobb: 0,10
szívó bal: 0,10
kipu jobb: 0,15
kipu bal: 0,20
Tehát a kipu jobb kivételével mind a legalsó határon van.
A kipu jobb 0,15, ami eléggé kicsi. (emiatt torpanhat hirtelen nagygáznál? gondolok itt arra, hogy korán nyit, szökik a nyomás stb...)
Kérdés még az is, hogy a többi hármat, ami alsó határértéken van érdemes piszkálni, vagy csak a határérték alatti egyet?
Illetve kinek mi a tapasztalata, mekkora hézagra lőjem be?(mit szeret a doki?:)
Szívem szerint középértékre állítanám:
szívó:0,15
kipu:0,25
Javaslatok?
Köszi!