Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívj!
üdv.

mivel nincs papirja,necces vele menni bárhová is.inkább vennék papirt,vagy papiros vázat!
Hali! Mennyi pénz egy olyan?
A ”fünyírókra” gondoltál?
Igen tudom, de ez csak a 2 hűtőidom. Vagyok ebayon, a többi cuccott is ott rendeltem. De azért köszi!
Szia. Adásvételi sincs hozzá? Abból le lehet papírozni. Úgy tudom van MO. n valami egyedi forgalombahelyezés. Csak annak meg az a veszélye ha lopott a motor akk elkobozhatják. De a pontos nevét és eljárását nem tudom. Ja, meg lehet olyat hogy veszel olcsón 1 szar pl bontásra váró drz SM et és annak a papírjaival hajtod a jót, vagy csak simán a papírjait veszed meg. Üdv:Martin
Sziasztok!
papirok nélküli drz sm-em van,valaki tudna segiteni milyen módon tudnám lepapirozni?ha papiros vázat veszek az ok,de a motorszámmal mi lesz?
nem adnám el ha nem muszáj,és keresgélnék másikat ha ezt tudnám legalizálni utcára!

üdv.:Benő
wr250f még egész elfogadható
az új honda 250es nagyon gyengén muzsikál
a dr 250 meg aranyárban van, főleg a 2 vezérműtengelyesek, amelyiken meg csak egy van az harmatgyenge
ráadásul nagyon kivan mind
esetleg még honda xr250 de az is nagyon ritka
Dr 250, WR 250 régi XL régebbiekből van több opció, újból nem igazán.
Hali all!

Arra volnék kíváncsi hogy hol lehetne kapni DRZ 250-es csodát?Kepesmotoron nincs egyse,igaz máshol se.Milyen alternatíva van ami 4T és 250-es enduro?
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mo
bilcentrum2001@gmail.com
ez 20ezer postával, ha nem tudod megrendelni tudok segíteni.
Hali!

Van valakinek eladó kuplung kosara?!?!
Van.
Hívj.20-5-636-213
üdv.
Nem sajnos nincs , terepet nyomjuk , csatlakozott még 1 sárga a csapathoz , haver vette és nyomatjuk a földutakat amint idő van rá .
K3 drz400s-hez kellene a fesz...
Hello!
Feszültségszabályzód nincs véletlenül?
Ha van mi az ára?
Köszi
Uhh , kicsit megváltozott !
Brutál
Remélem használod majd azért a másik kerék garnitúrát is :-)
A tiéd sem átlagos! A tankot milyen festékkel fújtad?
Nekem ez jött volna be, csak horror áron volt. teljesben 40e lett volna! így maradt a tribal tábla 3e-ért.
http://www.ebay.com/itm/suzuki...
Nagyon tuti lett!Az enyém is ilyen fekete,már csak matricázni kell(ene).
Ez a felnihez volt. De csere lesz, ha nem figyel az asszony!
neked ennyire bejönnek ezek a teli féktárcsák?
Hamarosan gurulhatunk. Lett már sm szett?
Alakul a vas! Ezzel minden lassúsági versenyt nyerek...