Segítségeteket kérném, szeretnék venni egy DR 800 BIG-et 1996 os évjáratot néztem ki, magyar papíros, friss műszakis, 14000 km van az órában (ezt azért nem hiszem el) Olaszból behozott.
Megyek megnézni, mire figyeljek, mennyit adhatok érte?
Hát igen...
Km-t mondjál nekünk vagy legalább üzemórát.
Amúgy Castrol magnatech 10W40 jó neki
Ha nem hagy alább az étvágya olajilag akkor
az a 3 deci fogyasztás még nem a világ vége...
Te ez most komoly hogy heti 3 deci? Ha azon a héten nem mész vele semmit akkor igen sok, de ha heti 7215 km-et mész vele akkor teljesen jó! Olajfogyasztást inkább kilóméterhez nézd mint időhöz...
Sziasztok!
Most vettem egy drz sm-et (2007-es), és kérdésem lenne.
Létezik, hogy sok olajat eszik? Heti 3 deci? Tudom, hogy száraz karteros, tudom, hogy kell ellenőrizni a szintet.
Lehet szar az olaj benne?
Milyen olajat rakjak bele a motul jó?
Helló!
Quadomnál ugyan ez volt... nem érintkezett rendesen a "saru" és csak cicergett mikor indítottam .... aztán lecsiszoltam az oxidot és persze a csavart is rendesen meghúztam és azóta tökéletes....
Sziasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy ma reggel simán elindultam melóba, azonban, a hazaindulás már nem ment könnyen. Nyomtam a gombot, de csak cicceget az önindító. Leszedtem az aksit takaró idomot, és láttam, hogy a + os saru csavarjának a menete nincs meg. Lehet ettől ez az indítási problem? Beraktam alá egy megfelelő méretű anyát, majd autóról bebikázva pöccre indult. Hazaértem vele, itthon már indult egyből. Leszívhatta az aksit ez a csavarmenet elhagyás? vagy haldoklik az aksim is? valakinek valamit ötlet?
enyém eladò.ha jò drzt akarsz nem hagyod ki.nem régen kapott teljes motor felujjitàst plussz futòmü .kb 350et költöttem rà. fenn van endurok közt ma hirdettem meg. 580 e és gsxr csere.
Segítségeteket kérném, szeretnék venni egy DR 800 BIG-et 1996 os évjáratot néztem ki, magyar papíros, friss műszakis, 14000 km van az órában (ezt azért nem hiszem el) Olaszból behozott.
Megyek megnézni, mire figyeljek, mennyit adhatok érte?
Köszi a segítségetek.