Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Gyári DRZ!
Van még sok mindenem!
06-20-5-636-213
Hát gyerekek ez az anya sehogy se jön le! Úgy hiszem hogy ebből szerelő lesz. Még 4-et tud a feszítő kattanni,tehát még elmegy télig , szelephézag jó,kis hang jön onnan a lánc felől de még mindig csöndesebb mint haverén
Szia Dávid, pont egy ilyesmi kormánykapcsolót keresek, ez DRZ re való?
Noozsid jelentkezzéél! Úgy volt júniusban öszefutunk, de aztán nem lett belőle lófaszse....szóval éppen itt az ideje
esetleg olyanod nincs, ami csak duda? nekem nincs lámpakapcsolóm, index meg még annyira sem kell rá xD
Az a mutter nem balmenetes?
Erre gondolsz akkor.
Tudok adni 9eft.
üdv.
csak a fenyők hiányoznak róla
Szerencsére van rá garancia. A szervízben megcsinálták, szombaton megyek érte.
szabi az a fogaskerék BALMENETES! nézd meg a service manualodat olvass utána jobban,a főtengely végén ellentartasz a másik oldalon valahogyan okosba aztán minden féle kókányolás nélkül lejön nem kell fosni...
hogyha nem tudsz ellentartani mert a gyujtásos oldalon sima menet van nem balmenet akkor a lendkeréken tarts ellen aztán légkulcs.....
Mondom, hogy felénk semmi sincs! De ha nincs ló...jó a szamár is!
Ez nem igazság! Én nem tudok részt venni, mert még 2 hétig rokkant vagyok és nem motorozhatok! Mondjuk nem sok esélyem lenne, mert erre tengernyi homokon kívül más nincs!
Sebaj! Majd a második fordulóban ősszel!
(Addig locsolom az udvart, hogy legyen sár!)
Főtengelyről én úgy tudtam leszedni azt a kisfogaskereket, hogy a kuplungkosár fent volt a helyén... aztán vagy speckó fogóval lefogod, hogy ne tudjon elfordulni, vagy a kuplungkosártól balra fel a blokkközépbe van egy kis lyuk ahol látsz egy fogaskereket bent, oda be lehet nyúlni pl. csavarhúzóval, de ott finoman csináld nehogy sérüljön a jobbos blokkközép...és amikor le van fogatva, hogy ne tudjon elforogni akkor a kis fogaskerék előtt lévő anyát ami a főtengelyen van letudod szedni (fordított menetes ha jól emlékszem).. aztán ha ez megvan szépen lejön a vezérműlánc fogaskereke is.
tudsz esetleg (nem tudom milyen fajtájú/típusú) dudához, kormánykapcsolót vagy mit?:D szerelő azt mondta hogy ő nem tud most szerezni a nagykerben sincs vagy mi a fene, de hogy elvileg egy átlagos kormánykapcsoló az jó lehet
Köszi
Ez jó megoldás! De lehet cserélni e nélkül is csak ahogy látom lekell szedni a hengerfejet ,hengert. Inkább én is szerelőre bízom.
Üdv
én a vez. láncot szerelővel cseréltettem, ahhoz nem nyúltam... de Ő úgy szedte szét hogy van ilyen speciális lánc szerelő cucc, amivel szétszedi a láncszemet, kiszedi a csapot belőle.
Nittelő szerszám
Szerszám hiányában sztem. nem tudod lecserélni a vez.mű láncot, csak kókányolással.
láttam, már nem akartalak visszahívni, holnap felhívlak.
Üdv

Hívtalak.......
Hali
Az már lejött most itt tartok:link

De megint megakadtam...xD most vagy lejön a főtengelyről ez a fogaskerék vagy ahogy a szerviz manuál mutatja jön le a henger,hengerfej?
Az az érdekes hogy így szemből a jobb oldali lánc vezető ugye nem jön ki és a hengerbe van fogatva ,tehát azt sehogy sem tudom kicsalni onnan. Te hogy szedted ki a láncot?
Üdv
sziasztok,

Sajnos a komplett drz400sm motorja kuka.(henger, dugó, hajtókar, főtengő) Van ötlet, hogy honnan-mit? Esetleg kompletten cseréljek bontott motorra? Kurva szomorú vagyok.
Ötlet?
Köszi előre is!
astar
jah, és csak légkulcs jöhet számításba ha nincs spéci fogód megfogni a kuplungkosarat az elfordulás ellen!
ellenkező irányba lazul úgy emlékszem!
erre csak azt tudom mondani, hogy én 80as motorról ültrem drz-re. Első napokban azt hittem kiugrik alólam, 1 hét múlva pedig már 600asokat nézegettem... nem azt mondom, hogy megtanultam rajta menni rendesen, hanem a húzását megszoktam. Egy sportdobbal igenis számít az a 2-3 le is, és az élesebb gázreakció, pláne ha vagánykodni akar az ember....