Valaki meg tudná mondani, hogy az E és az SM villaszöge ugyanaz? Vagy az SM a kisebb kerékhez van döntve?
Csak mert most tervezek SM szettet venni az E-mre, és nem tudom mennyire lesz tőle kanyarba beesős.
Ugyanitt keresek fűzött SM szettet emberi áron, lehetőleg tárcsával esetleg adapterrel együtt is.
Sigma Sport bringaórát keressetek, azok 300-ig mérnek. A madzagnélküli rádiós nem jó motorra, mert nem jön fel a jel ilyen magasra. A madzagost meg általában ígyis-úgyis meg kell hosszabbítani, illyetve nem árt egy vastagabb vezetéket forrasztani a gyári helyére, mert a teleszkóp mozgásától eltörik.
Gratulálok annak a @eggfej dr-z-snek, aki kb. egy órája a ferihegyi gyorsfogalmin úgy előzte a kocsisort, hogy jöttem szembe, és meg sem próbált visszatérni a saját sávjába mikor odaértem. Remélem olvasod, egy igazi barom vagy! Ezért utálják a motorosokat.
biciklis fórumokon érdeklüdjetek km óra felől
én 15+ezres órát 2 ezerért vettem
ha szakadt-rossz a jeladója az se keserítsen el mert egy reed relé pár réteg zsugorcsővel teljesen jól fog működni, és ráadásul az a picsa vékony vezetéket is ki lehet cserélni vastagabbra
Az én bicajos kilóméterórám is 99-ig mér a drz-n. Azon gondolkoztam, hogy fele akkora kerékméretet állítok be a valódinál, így fele sebességet mutatja, így 200-ig mér. :D Fejben egy pillanat kiszámolni, hogy ha pl 36-ot mutat, akkor 72-vel megyek.
Csak mert most tervezek SM szettet venni az E-mre, és nem tudom mennyire lesz tőle kanyarba beesős.
Ugyanitt keresek fűzött SM szettet emberi áron, lehetőleg tárcsával esetleg adapterrel együtt is.