Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki meg tudná mondani, hogy az E és az SM villaszöge ugyanaz? Vagy az SM a kisebb kerékhez van döntve?
Csak mert most tervezek SM szettet venni az E-mre, és nem tudom mennyire lesz tőle kanyarba beesős.

Ugyanitt keresek fűzött SM szettet emberi áron, lehetőleg tárcsával esetleg adapterrel együtt is.
Mivel a szerelőnél áll a motor, így csak ezek a képek vannak nálam.
Hétfőn megkérdezem, hogy az E betű benne van-e.

kép1

kép2

üdv,
Rendben, kereslek majd. :)
Hali.
15eft az ára.
üdv.
Van hirdetésem,ott tel szám
Ok,tudsz adni elérhetőséget?
Megvan.
Szia, egy képet fel tudsz felrakni a dobról! van benne E betű? előre is köszi.
Mivel mentél ,motorral?
Sigma Sport bringaórát keressetek, azok 300-ig mérnek. A madzagnélküli rádiós nem jó motorra, mert nem jön fel a jel ilyen magasra. A madzagost meg általában ígyis-úgyis meg kell hosszabbítani, illyetve nem árt egy vastagabb vezetéket forrasztani a gyári helyére, mert a teleszkóp mozgásától eltörik.
De sok ilyen van te jó ég (nem drz-s!), viszont a robogósok viszik a prímet. Nagy ívben kell ezeket kerülni mást nem tehetsz...
Gratulálok annak a @eggfej dr-z-snek, aki kb. egy órája a ferihegyi gyorsfogalmin úgy előzte a kocsisort, hogy jöttem szembe, és meg sem próbált visszatérni a saját sávjába mikor odaértem. Remélem olvasod, egy igazi barom vagy! Ezért utálják a motorosokat.
Szia,mit kérsz a sárga-kék ülésért?
biciklis fórumokon érdeklüdjetek km óra felől
én 15+ezres órát 2 ezerért vettem
ha szakadt-rossz a jeladója az se keserítsen el mert egy reed relé pár réteg zsugorcsővel teljesen jól fog működni, és ráadásul az a picsa vékony vezetéket is ki lehet cserélni vastagabbra
cateye velo 5
Miliméterben kell megadni a kerék kerületét.
találtam már olyat ami 298-ig mér..de drágállom..az oké,de nekem a 17"-os hogy? nincs 8.5" a skálán :)
Az én bicajos kilóméterórám is 99-ig mér a drz-n. Azon gondolkoztam, hogy fele akkora kerékméretet állítok be a valódinál, így fele sebességet mutatja, így 200-ig mér. :D Fejben egy pillanat kiszámolni, hogy ha pl 36-ot mutat, akkor 72-vel megyek.
Raptor dob eladó DRZ-re!
Tudtok ajánlani KM óra számlálót,mágneses 100 fölött mérő műszert,pici pénzért ?
Eladó pár garnitúra szép 80-90%os első-hátsó slikkek párban!
160/60r17-120/70r17 Metzeler
165/55r17-120/60r17 Michelin
165/55r17-120/70r17 Metzeler
165/55r17-120/70r17 Dunlop

+még rengeteg első slick:metzeler,michelin,dunlop,bridgestone 5.000/db

Tel:06702465353
Hali!

Vasárnap du. Balatont megkerüljük páran. Esetleg ha valaki csatlakozni akar. Lelléről indulunk.
Üdv.
irtam a mail-edre, ne offoljuk szét a topikot.
Suzuki dr big 750 alkatrészek eladók
Köszi, akkor most egyenlőre nem,majd érdeklődök hátha még megvan ha aktuális lesz.
Üdv