Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha 100km alatt elmenne fél liter olaj akkor azt észrevennéd, nekem fele ennyi sem megy el az xr4-en aztán füstöl rendesen.
szerintem nem nézed jól a szintet
a castrol helyett meg tegyél bele valami "jobbat" állítólag megérdemli.....
havernak 5100 van benne avval tökéletesen működik
Igen megjárattam olajcsere után.. de csak félig töltöttem fel..
Azt mondod hogy valahol eresztene? De hol? Csak a olajleeresztő csavarnál tud nem?
Igen megjárattam olajcsere után.. de csak félig töltöttem fel..
Azt mondod hogy valahol eresztene? De hol? Csak a olajleeresztő csavarnál tud nem?
Ez nem kétütemű, 100km után nem frankó. Olajcsere után megjárattad, és azután is fullon volt? Eseteleg nem szivárog valahol?
Üdv! Észrevettem mostanában a DRZ-men hogy elég rendesen csipegeti az olajat.. Tudom hogy mindegyik motor eszi picit az olajat, mert ugyebár magas fordulatú, de ennyire?! Múlthéten felöntöttem teljesen maximumig, azóta 100 km-ert tettem meg vele és már nem volt az olaj csak a nivópálcának a felénél.. Ja és a motor egyáltalán nem füstöl, semmi füstje nincsen..
Castrol olaj van benne.. lehet hogy ez is viszi egy picit? azt hallottam hogy ha Motul van benne sokkal kevesebbet csipeget.. És egy Leo Vince x3-mas dob van rajta a legnagyobb szűkítővel.. azt hallottam hogy ez is viszi egy picit, ha nagy szűkítő van a dobban, hogy több olajat eszik meg..
Szerintetek nagyon gázos a dolog?
Szia
Első-hátsó is van. ott az infó a profilom alatt, ár, méretek telszám. 20ezer a kettő együtt.
Üdv
L.
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK! http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mobilcentru
m2001@gmail.com
Csili- vili! Jók az extrák!
Erre én is kíváncsi vagyok!
Eladó drz- lámpatest és kipufogó.
az ár alku tárgyát képezi
Azt nem említettem hogy egy kangooval történt az eset nem pusztán a papa sétált át rajt.
Üdv!
Nekem semmi bajom a gyári kormánnyal,maximálisan kiszolálta az igényeimet,nem értem hogy nem lehet elég egy gyári kormány,az esést úgy értsd hogy átment a motoron félig egy 70 éves papa,aki arra hivatkozott hogy nem látta nem volt rajt a szemüveg....
És ez nem a teljes sztori brutális az egész.
Sziasztok,

Utólag szerelt fel valaki berúgó szettet S verzióra?

Tapasztalatok vele? Szerelésnél mire kell figyelni?

Az ebay-en nem találtam olyan szettet, amit S kivitelre is ajánlanak. Tud valaki beszerzési forrást S-hez, vagy esetleg az E verziós szett is felszerelhető valami trükkel?
Én biztosan nem tennék fel gyári kormányt. Annyira ócska a gyári kormány, hogy a következő esésnél majd megint cserélni kell. Vegyél rá valami normálisat szerintem.
Drz állórészt keresek. Gyárit, nem javítottat.
Légyszíves írj mailt, ha tudsz segíteni: herrfp@gmail.com
Első fékhez? Mit kérsz érte?
Az új kecske
Eladó drz 400 ra finster dob 27000 ft érd.:704137093
helló!
érdekel engem drz400E hengerfej vezérműtengelyekkel, és henger.
ha esetleg lenne valakinek és mondana rá egy árat megköszönném!
Üdv mindenkinek!
Kedves Nagy Dávid szeretnék árajánlatot kérni az alábbi dolgokra a hajnidave@gmail.com-ra ha lehetséges mivel ma egy nagy közúti balesete volt a bátyámnak a motormmal.

-jobb oldali lábtartó
-segédváz
-két oldalsó idom
-farokidom
-gyári E kormány.
-és a gázkarnak a műanyag része.

Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm!

Üdv:Dave
Sziasztok
Valakit ha érdekel fém fékcső akkor ne habozzon, teljesen új eladó. A DRZ már nincs meg így nekem nem kell.
Infó a profilom alatt

Üdv
L.
Üdv! Segítséget kérnék! Kicseréltem váltókarnál a szimeringet. És azóta motor nem veszi sebességet.... valaki járt már így? össze csúsztak volna sebességek ? vagy nem volt sebességbe és az volt ag ond?
A negatív kritikát is el kell fogadni...én amit nálad vettem korrekt áron kaptam meg...
Pedig adtam volna ingyen de ezek után nem adok!