Vasárnap újdonsült DRZ-E tulaj lettem.
Sajnos hamarosan lejár a műszaki. A moci pedig még gyári felszereltségű.
Tudnátok abban segíteni, hol érdemes érdeklődni, hol tudnák levizsgáztatni Fejér, Pest megyén vagy Budapesten belül a motoromat ilyen állapotában is?
Féklámpa és tükrök most kerülnek rá, de egyéb kötelező felszereléseket csak később építeném rá (duda, refis fényszóró, km óra stb.)
Előre is köszi a segítséget, tanácsokat.
Üdv. Adykag
így van. bár ha nem gyári a kereked akkor van rá kisebb lánckerék hátra, egyik havernak asszem 38as volt hátul v. 37, de az már nem túl egészséges szerintem
Sziasztok drz-hez keresek rendszámtábla tartót, de ha lehet helyzetjelzős vagy féklámpás legyen. Ha valakinek van eladó, vagy tud ajánlani kérem írjon! Előre is köszi!
Heló! Két kérdésemlenne.
-miért van úgy hogy indítózás közben hangos,csörgős hangot ad ki ,és indítózás közben gyakran eldobje az indítás,mintha szabadon futna,nem volna össze köttetés az indító(bendix)és a motor között...reggel nem is birtam elindítani,mert csak szabadon pörgött..le szedtem a 3 csavart a kerek takaró "lemezről" a bendix tökéletes állapotba van,nincs kopás nem hiányzik sehol sem a kis,sem a 3 nagyobb fogaskerékről egy tized mm sem.Ha benézek a házba a 2 kis fogaskerék,ahová be ül a bendix,az sem kopott,törött..egyébként hogyan működik ez?
-a másik,kapcsolódik az előző kérdéshez...azért kell sokaz indítóznom,mert mostanában hidegen nehezen indul,sokat kell tekertetni,ahogy járt 3 percet utána még fél órával is egyből,alig tekeri meg már indul...teljesen másképp indul mint 1 hónapja akkor..még úgy indult hogy,szivató ki,gáz nálkül,1-2 tekerésből ár röffent is..most meg csak szenvedek..hol így,hol úgy indul,szívató nélkül,gázzal-szivatóval és gázzal..mikor hogy,de még néha tolásra...karbi tiszta,melegen 1 pillanat alatt indul..gyertyát cseréltem már..
helló!
valaki rakott már drz 400e-be emelt kompressziós dugót?
kíváncsi lennék a véleményre hogy mennyit dob a teljesítményen, és hogy mennyivel rövidebb az élettertam.
előre is köszi a segítséget!
Vasárnap újdonsült DRZ-E tulaj lettem.
Sajnos hamarosan lejár a műszaki. A moci pedig még gyári felszereltségű.
Tudnátok abban segíteni, hol érdemes érdeklődni, hol tudnák levizsgáztatni Fejér, Pest megyén vagy Budapesten belül a motoromat ilyen állapotában is?
Féklámpa és tükrök most kerülnek rá, de egyéb kötelező felszereléseket csak később építeném rá (duda, refis fényszóró, km óra stb.)
Előre is köszi a segítséget, tanácsokat.
Üdv. Adykag