Lentebb hirdetem én is e CDI-vel nem feltétlen a +erő a lényeg hanem az hogy sokkal rugalmasabb tud lenni vele a moci főleg ha 1 tengelyt is kapna... na meg 1 talp tömítést :D
Általában vasárnap, de szoktunk menni hétköznap estefele Siófokig. Te mikor szoktál motorozni?
Küld el a mobilszámod és rád csörgök, ha van pontos időpont.
Szerintem 3-4 lóerő maximum, de csak azért, mert a nagyobb átmérő miatt magasabb fordulaton könnyebben kap levegőt a motor. De nem csak a lóerő a lényeg, hanem hogy alacsony fordulaton nagyon ugrik vele a motor, mert ugye gázmarkolat nyitásánál plussz benzint spriccel be. Nagyon hálás dolog, én szeretem, nem bánom hogy vettem az enyémbe. Csak beépítés előtt be kell állítani rendesen, az enyém nem volt beállítva, és nem sokat javított a motoron, szidkozódtam, hogy pénzkidobás volt, de azóta utána olvastam, beállítottam, és így már jó.
Sziasztok, ha valakinek lenne esetleg derz-re való 320mm első féktárcsája, az megírhatná, hogy mennyit kér érte :)
Üt az sm szetten a fék, de egyenlőre csak körbeérdeklődök :)
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Négyen voltunk, 2 drz, 2 ktm, de legközelebb, már többen leszünk. Nagyon jó volt, de szerintem ez egyértelmű. :)
Most elég sokan vagyunk, lehet, hogy minden vasárnap mennek páran. :)
Te géped megvan még?
Szia!
Akkor kérlek írd meg, hogy kinek, mit, és hova kell küldenem, hogy igazoljam, tényleg van egy DRZ -m! (Bár az adatlapomon, a képek között, ott vannak a képek a motoromról...)
Sziasztok a képen látható cumók eladók E karbi E cdi meg hozzá ami kell nekem sm-en volt régen .. Eladó a mocim is 7500km van benne kívül kicsit leharcolt meg telószimering taknyol ... Ajánlatok jöhetnek az ocsofreemail.hu@freemail.hu-ra a karbit CDi-t meg a dógait 1ben szeretném eladni ... volt tengelyem is de az már elment.......
Ezt azért kiírhatnátok valahova, hogy valami igazolás kell. Nekem pl nincs is motoros fényképem szerintem. Meg a motorom sincs itthon. Akkor így ne is várjam a jóváhagyást?
erről beszéltem telefonon, szerintem korrekt cucc.
http://www.ebay.com/itm/brake-...
(ja és nem én árulom :) )