Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Közben vettem egy másikat. Igaz nem ilyen szép kéket, de majd megbarátkozom a sima króm szinűvel is :)
https://www.facebook.com/group... ezaz de csak annak lehet csatlakozni aki igazolja egy képpel hogy van motorja!
Még egy:
Nem biztos hogy jó helyre töltöm-fotógalériáknál olvastam hogy ide kell....remélem nem tévedek:
Hali.
Elkelt.
üdv.
Hali.
Hívj vagy írj.
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
beszéltem a szerelő sráccal, és igazad van, az indító vagy a leállító gomb közül kellene valamelyik, melyik milyen árban van?
Sok sikert és élményekkel gazdag motorozást az új motoroddal.
Széles utat, gumifákkal...és persze csak okosan.

Sziasztok!
Végre sikerült megvennem álmaim motorját, ami egy 2006 -os DRZ400 s modell. Így most már eggyel több tagja van DRZ -s tábornak. Olvastam itt a fórumon, hogy van egy Facebook -os oldal DRZ -seknek. Hogyan tudok oda csatlakozni?
Persze.
Felhívsz vagy írsz és megmondom. :)
Elérhetőséget látod!
üdv.
itt csak coll van....de nem jól mér...csal vagy 20km-t.. :(
Igen
Sziasztok! Drz-n a felső, illetve az alsó kormánycsapágy tök ugyanaz? Előre is köszönöm!
Hali , Mélykúton van Pálya és alföldön van , sokan járnak .
Ára is van ?
Ott az alján ahol a kartervédő van csak középen? Bocsi de nem szeretném eladni a kutyacsontot..
Ennél én egy hangyányit olcsóbbat keresek. Mennyire lehet ezt jóárasítani? :)
Beesős lesz de vagy megszokod vagy lejebb engeded a hátulját .
Amúgy megszokható .
Sziasztok!

14900.-ért eladó ez a szép,fiatal szett
Jó kis dob,nekem is ugyanilyen van!
astar78mail kukac gmail pont com
DRZ SM SZETT ELADÓ!
Gyönyörű állapot!
06-20-5-636-213
ha olcsón adod én tudok vevőt az "ültetett" kutyacsontra
legalább nem kell furkálnom
amúgy az alján keress egy babapiskóta forma páros alkatrészt
Üdv! DRZ-ben az eredeti kutyacsontot hová kell visszatenni? Én már úgy vettem meg a mocit hogy ültetve volt, de az őszintét megvallva nekem túl alacsony..
Szia, egy telsz vagy címet kérhetek !