Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Deknivédőm nincs.
Gőrgőm van!
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Sziasztok!

Suzuki Drz 400 S-hez szeretnék venni kompletten alsó láncvezető görgőt, aki tud honnan lehet az kérem írjon.
Helo. Deknivédőid vannak?
Helo. Múlthéten volt az a gondom a DRZ vel hogy csúszott a kuplung. Egy kuplungbovden csere megoldotta a dolgot. Annyira szorult a bovden hogy nem engedte vissza a kuplungot. Most tökéletes :D Csak azért írtam ide hogy ha valakinek ilyen problémája van akkor érdemes ránézni a bovdenre ;)
suzuki dr 600 mátol bontódik 06703250214 csak telefonon
ha a hűtő takarónál csillag fejű van akkor 10 es kell az üléshez
ha 8 as fejű van a h.t. nál akk. 8 as kell az ü.be is
hatlapfejű a gyári csavarja, kicsit szürkére eloxált vagy valamilyen bevonat van rajta. és 8-as dugókulcsal lehet legkönyebben szerelni.
Én az összes csavarját lecseréltem belsőkulcsnyílású imbuscsavarokra, könnyebb szerelni :)
köszi a választ ini a héten megpróbálom csak nincs nálam a motor épp
ez így van, ha nincs benne fagyálló akkor tönkre is teheti a vízpumpád....
ti tudtok olyasmiről, hogy a hűtőbe, ha fagyállót önt az ember nyáron is, akkor segít jobban a kenésben, illetve kicsit jobban hűt mint a desztillált víz? lehet hülyeséget mondok, csak ma hallottam :D
Hali! Ma sikerült elhagynom a jobb oldali ülést és idomot fogó csavaromat. Úgy rémlik hogy hatlapú, belső torx kulcsnyílású, nagy felfekvő felületű csavar volt. Viszont ezen kívül a hátsó idomokban lévő 3 csavar 3 féle. Van egy fekete, hatlapfejű kikönnyítéssel, nagy felfekvő felülettel, van egy 5.6 hatlapfejű alátéttel, és egy hatlapfejű nagy felfekvő felülettel. A kérdésem az lenne, hogy melyik az eredeti gyári csavar? Van egy érzésem, hogy a fekete lesz az. Dávidot nem merem felhívni, korrekt, de nem olcsó.
Elkelt ! :)
Sziasztok!
Eladóak a képeken látható alkatrészek:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Mol Dinamic Lánctisztító spray 500 ml 2db 1500 ft/db
6. LTZ 400 kerekezővas csak felpróbálva lett, új állapotú 10000 ft

Posta oké!
Sziasztok, keresek DR 650 RS re gyári első irányjelző párt, normál á
llapotban, illetve gyári négyszögletes jobbos tükröt ,illetve váltókart.
nagyon minimális, milliméteres állítások kellenek a kuplungnak,érzékeny szerkezet.
Nem az olaj lessz a gond mert eddig is ezzel az olajjal ment és jó volt. Ma délután viszem szerelőhöz mert nem tudok mit kezdeni vele. Köszi a segítséget.
Segítséget szeretnék kérni olyantól aki rendelt már első fogaskerék biztosító lemezt!
Ha valaki tud ilyen oldalt kérem jelezze!

Felraktam új láncszettet , légkulccsal, menetrögzítővel 200 km után lelazult :/ és csak határban jártam vele :
Üdv ! Mi lenne az ára ?
Hali Mindenki!
DRZ ALKATRÉSZEK KIEGÉSZÍTŐK ELADÓK!
06-20-5-636-213
Csere Bere!
Leszerelhető róla úgyhogy anélkül is vihető!
Hívj az kitalálunk valamit!
erre, de lámpa nélkül
akkor majd hív akinek kell
köszi!
Hali.
Erre gondoltál?
06-20-5-636-213
MINDEN AMI DRZ KERESSÉTEK NÁLAM!
Ha minden jó, és mégsem jó, akkor ne autóba való motorolajat önts bele. Elvileg némelyik autós olajokban van valami súrlódás csökkentő adalék, ami kinyírja a kuplungot és csúszik tőle.