Köszönöm szépen!Már írtad előbb is,meg válaszoltam neked.Mennyiért adtad volna..sajnos már megrendeltem,az újat. András Tibi barátom is téged ajánlott,és már vásároltam is tőled,rajta keresztül.
Sziasztok eladó a motorom akit érdekel jöjjön el jó kis gép. Erős bontatlan blokk. 2005-ös DRZ E . Műszaki 2 évig igény esetén küllős SM szett, tartalék idomok, blokk és hűtővédő van a motoron.
Sziasztok!
Eladó egy garnitúra supermoto felni,a képen látható.Én ezzel vettem de már nincs rá szükségem.
Új gumi van hátul rajta nem túl szép a festése tárcsákkal és fogaskerékkel 1üt alku nélkül 40e az ára.
én a bontóba "vettem" 1 sörért wartburg spirált az is teljesen jó volt az xt-be csak méretre kellett vágni
szóval nem feltétlen fontos a bolti drágát megvenni
amúgy az utángyártott komplett spirálok olyan 2500-3000ft körül vannak
ez kell neked! a belső pont jó méret a DRZ gyári kilóméterspirálba!
csak annyit kell tenned,hogy levágod a végén az ütköző részt,ugyanis nemtudod összerakni :) ja és csak 1660ft!
nekem is tönkrement kb 2 éve.........és kicseréltem jó kis orosz minőségre :)
Beszálnék én is.
Kb 7 éve elmerültem a Dunán.
5óra hossza és 8 ember húzta ki.
áááááááááá
Én ,megvenném ha eladod...
Bp. mellett de egy héten 2-3szor járok Orosházára azon az utvonalon szívesen találkozhatunk vhol ha érdekek...
Nekem van Eladó spirálom és sok más DRZ cuccom ha érdekel!
Holnap megyek Solt felé!
Cseregj ha érdekel!
06-20-5-636-213
Merre laksz?
@szabimotor köszi a tippet,de ma már megjön amit rendeltem..nem tudom vissza mondani.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Eladó egy garnitúra supermoto felni,a képen látható.Én ezzel vettem de már nincs rá szükségem.
Új gumi van hátul rajta nem túl szép a festése tárcsákkal és fogaskerékkel 1üt alku nélkül 40e az ára.
szóval nem feltétlen fontos a bolti drágát megvenni
amúgy az utángyártott komplett spirálok olyan 2500-3000ft körül vannak
Szpetya te biztos dobogós vagy a képekkel
csak annyit kell tenned,hogy levágod a végén az ütköző részt,ugyanis nemtudod összerakni :) ja és csak 1660ft!
nekem is tönkrement kb 2 éve.........és kicseréltem jó kis orosz minőségre :)
DRZ spirálhoz
Első telóban hogy kell cserélni a szimeringet(S)
Szét kell szedni az egészet?
Segítsen valaki légyszi!
Nagyon jó kis sorozat!