Lesz még! Nem tudom,hogy pontosan méri-e. Az apapjáratra jót mért, meg a szabályzás is annyi, amennyinek lennie kell. A gyertya kébelre kell rátekerni. 51,5x46,5mm
Sziasztok. Gumicsere előtt állok az sm-en.A conti attack sm gumikkal szemezek(120/70/17-150/60/17) Kérdésem lenne:van valakinek fenn,tapasztalatok? stb. köszi
A LED lámpa valamiért nem jól műxik...a parkirnál világit az országúti lámpa,országutinál meg a parkir.Máshogy meg nem lehet bekötni...nem értem mi a baj..vagy gyárilag rosszul vezetékelték.
arra mi is gyanakodtunk. nekem a motoromon a 2. üzemórájától fogva nyitott sportdob van, télen-nyáron használva volt, és SOHA nem kellett a karbihoz nyúlni.. egészen ennek a hibának a jelentkezéséig az elején hideg időben orvosolta a nagyobb fúvóka + tű fentebb + több levegő, de melegben úgy is előjött.. persze ettől nem kizárható, de inkább membrán
nem az volt hogy nincs alapjárat, hanem hol jó volt hol nem. de teljesen random. egyik nap megy mint a kisangyal, másnap totál halott. utána is, aztán egyszer csak jó és volt ez az alapjáratra vissza nem álló, pörgős verzió is. NA, a membrán miatt tud ilyet csinálni. szerelő rögtön rávágta. több motornál is találkozott már ilyennel és az volt a kis huncut a hiba oka
Kormány még mindig eladó a magasítóval és kézvédővel
Tamás! Norbi! Érdekel még titeket üzemóra számláló?!? Még 2 db van!
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
súberkocsi fedlap tömítése ha rossz (megkeményedik és falsot szív) az miatt is csinál ilyet,hogy lassan ejti vissza alapjáratra.