Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!
Normál menet,nem balos!mintha egy akár milyen csavar anyát tekernél le...
Köszönöm szépen a videót. Azt nem látom pontosan, hogy balról jobbra kel tekerni az anyát, ha lazítani szeretném a rugót? Jártam már így... (majd szét vertem mire kiderült, hogy kontrára csinálom...) Bocs a segg kérdésért.
Sziasztok!

Ajánljatok kérlek jó és a lehetőségekhez mérten olcsó matricást aki árul matricaszettet. Nincs semmi extra kívánság, nem egyedi kell.
Előre is köszi!

Üdv :)
Érdeklödnék ha van-e valakinek eladó kilóméter csigája DR-Z s vagy sm-nek.Debrecen ,Nyiregyháza ,Miskolc ,Jászberény környékén.
Válaszotokat elöre is köszönöm.
Üdv . Széles utat mindenkinek .
Pont ellentétes irányban kell lazítani, mint ahogy hozzáférnék, hogy rohadjon meg.
Kerestem én is célszerszámot, ütögettem, de semmi. 1 napot most ázik a wd40-ben meg a csavarlazítóban hátha megadja magát. Most bosszant, hogy nem sikerült.

Csak ott gáztartálynál fértem be, de ott meg vastag valamit nem tudok bedugni. Majd még basztatom.
én úgyszoktam leveszem az oldaidomot jobboldalt és egy 5x5ös kb 10 centi hosszú vassal lazitom fel a kontra anyát és a másik anyát is ezzel kalapálom a megfelelő pozícióba, mivel szögletes a vas igy nem tesz kárt az anyába se ha óvatosan ütögeted.
Városba megyek sokat és ott jobb ha stabilabban állsz. Nem sok kellene pár cm. Próbáltam most az előfeszítést, mondjuk a szereléshez nincs türelmem. Lepnek a szúnyogok, legszívesebben fizetnék érte. Kocsihoz motor hoz nincs türelmem.
Hogy fértél hozzá a kontra anyához? Most megnéztem leszedtem mindkét oldalát, hát... basztattam, csavarlazító, wd40 ütögettem meg se mozdult... Gondolom te kibombáztad a levegőszűrőt is...
Én a sárvédőre vevő lennék, előre utalnék.
Én 173 cm vagyok, lábujjhegyen ér le a lábam. Ha amúgy sem mész terepre, szerintem ne nagyon módosítsd a futóművet, meg lehet szokni. Ha ragaszkodsz az alacsonyabb üléshez, a tapasztalatabbak az ülés párnájának vékonyítását javasolják inkább.
Engem pici karccal is érdekel! Előre elutalom az árát.
Meg van még a fejidom és a sárvédő?
Érdekelne, ha nem karcosak.
Köszönöm szépen megpróbálom én is.
Helósztok!
Lehet kapni DR 650RE motorhoz 17-es első lánckereket?
Én a hátsó központi telón állitottam,ugy hogy a kontra anyát fellazítva,felfele engedtem.Az előző tulaj vagy2-m volt,le volt tekerve,nem is ért le a lábam.
Én 168 magas vagyok 70 kg,lábujhegyen leér.lehetett volna még lejjebb,de akkor már agyon alacsony volt a hátulja,nem tetszett.A te magasságodhoz jónak kell lennie.Még elöl is engedhetsz le,a telószárnál,egy kicsit,vagy kárpitossal átalakíttatod az ülésedet alacsonyabbra.Vagy veszel 17-es supermoto kerekeket az is ülteti.
Érdeklödnék ha van-e valakinek eladó kilóméter csigája DR-Z s vagy sm-nek.Debrecen ,Nyiregyháza ,Miskolc ,Jászberény környékén.
Válaszotokat elöre is köszönöm.
Üdv Géza. Széles utat mindenkinek .
Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám az ülésmagasságot lejjebb vinni?

Előfeszítéssel? Vegyek kutyacsontot és cseréljem? Hol kaphatok?

Nem terepezek, vizet se lát soha a gép csak ha mosom. Utcán járkálok vele és ennyi. 90 kg /180 cm vagyok, de jobb lenne egy kicsit közelebb lenne a talaj.

Tud valaki tanácsot adni?

Köszönöm szépen előre is.
Üdv.
Olajnyomásmérőt szeretnék a drz-re csak még nem tudom pontosan hogy a blokkon hova tudnék csatlakozni egyszerűen,van egy elképzelésem amit a képen bejelöltem, megvalósítható szerintetek?
Köszi a tippet. Hamarosan kiderül. Remélem az első csalódás után problémamentesebb "együttélés" következik.
Szia! Sajnos nem a lánckenő olaj! Köszi a méreteket!