Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A haver tegnap elvitte a motort alig várta h az új láncszettel csapasson.
Vagy 2 hét múlva hozza vissza akkor megbontom neki!
KTM-nek mi baja van? Olvastam h nincs alapjárat.
akkor nézz rá a membránra
Azzal szerintem nincs baj mert elengedem a gázkart a karbinál a bovden rögtön visszaugrik alap állásba.
kajak? egyszer én is úgy tettem vissza, hogy szorult.. de még mielőtt ráerősítettem volna Linkás barackot nyomott a fejemre és kérdezte mint mindig: "biztos hogy jó az úgy?!"
nekem is ezt alkotta, bár az kátélyem, fcr 39 karbi.. membránt emlegette a szerelő
Nekem ugyanezt csinálta, míg rá nem jöttem, hogy szorul a gázmarkolatom.
tedd a hűtőbe tovább tart
az akku nem igényli a meleget, jobb neki a hideg környezet csak ne fagyjon
messzi kínából is amikor jönnek az akkuk, hűtőkonténerben jönnek ha jól emlékszem 4 fokban
Kb 2 hét múlva fogjuk szétszedni de a hengerfejtömítés előtt azt fogjuk megnézni!
A másik probléma h néha olyat csinál h elengedem a gázt és egy darabig magasabb fordulatszámon pörög és csak utána áll vissza alapjáratra. Ez mitől lehet? Membrán lyukas lenne a karbiban?
Vízpumpa szimering?
Nekem 2007-es S-es van és még a gyári akku van benne. Télen ki szoktam szedni és meleg helyen tárolom.
Nem bántásból de ahogy ezt leírtad lehet nincs benne benzin! Írd egy kicsit jobban körül hogy mit csinál vagy mit nem.....
Üdv
Hát ha kint hagyod egész télen a mínuszban bekötve a motorba ne is csodálkozz hogy lemerül. Amint jön a hideg én kiszerelem és beviszem a fürdőbe egy eldugott zugba,hétvégente megyek ki vele és eddig sose merült le. A honda aksiját ugyanígy használom az 4 éves igaz ugyebár azt max havonta egyszer indítom be és csak pötyög alapjáraton,ezt felszoktam tenni 2 havonta csepptöltésre.
Van a neten egy csomó jó oldal az aksik kezeléséről érdemes elolvasni,olcsóbb mint évente venni új akukat.
Üdvözlet!

Leengedtem a hűtővizet a haver DRZ-jén és olajos volt!
Mi lehet a probléma? Vizet nem főzi.

Köszönöm!
Hali. Segítene valaki hogy mit nèzzek meg a drz- en. Eggyik nap semmi baja sem volt mentünk egy kb 100- as kanyart terepen. Más nap meg nem indult:(
Igen,nálam is ez volt a jelenség aztán meguntam és vettem bele egy spirál akksit.Úgy teker majd felborul a motor!
szia! én a 243-at használom! féktisztítóval jól megmosom, aztán egy csík a mentre, aztán kész is!
Generátor csavarjainak beragasztásához megtudjátok mondani Loctite-ból melyik számút érdemes megvenni? köszönöm!
Sziasztok,

DRZ gyári SM-et keresnék, normális állapotút. Megvételre.
Valakinek valamilyen ajánlat esetleg?

Köszi!
itteni arc jöttment a Bécsin full kék-fehér SM-mel, kamerával, néha kiscsajjal?
ndkem 3,5 eves benne Poweroad markaju, es meg tekeri vigan :)
hátha még lehet valahogy menteni :)
Ugye megmondtam!
Nem hiszel nekem mi?
Én 2 évente cserélem ennyiit bír
drz-n mindenkinek elbaszódik a tél alatt az akksija vagy csak nekem? 1szer töltöttem de már megint merül. ilyenkor csere?