A haver tegnap elvitte a motort alig várta h az új láncszettel csapasson.
Vagy 2 hét múlva hozza vissza akkor megbontom neki!
KTM-nek mi baja van? Olvastam h nincs alapjárat.
kajak? egyszer én is úgy tettem vissza, hogy szorult.. de még mielőtt ráerősítettem volna Linkás barackot nyomott a fejemre és kérdezte mint mindig: "biztos hogy jó az úgy?!"
tedd a hűtőbe tovább tart
az akku nem igényli a meleget, jobb neki a hideg környezet csak ne fagyjon
messzi kínából is amikor jönnek az akkuk, hűtőkonténerben jönnek ha jól emlékszem 4 fokban
Kb 2 hét múlva fogjuk szétszedni de a hengerfejtömítés előtt azt fogjuk megnézni!
A másik probléma h néha olyat csinál h elengedem a gázt és egy darabig magasabb fordulatszámon pörög és csak utána áll vissza alapjáratra. Ez mitől lehet? Membrán lyukas lenne a karbiban?
Hát ha kint hagyod egész télen a mínuszban bekötve a motorba ne is csodálkozz hogy lemerül. Amint jön a hideg én kiszerelem és beviszem a fürdőbe egy eldugott zugba,hétvégente megyek ki vele és eddig sose merült le. A honda aksiját ugyanígy használom az 4 éves igaz ugyebár azt max havonta egyszer indítom be és csak pötyög alapjáraton,ezt felszoktam tenni 2 havonta csepptöltésre.
Van a neten egy csomó jó oldal az aksik kezeléséről érdemes elolvasni,olcsóbb mint évente venni új akukat.
Vagy 2 hét múlva hozza vissza akkor megbontom neki!
KTM-nek mi baja van? Olvastam h nincs alapjárat.