Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sok ugrót gyakorolsz,már az elrugaszkodás pillanatába erezni fogod,hogy csőrős,v hátas akar lenni,ehez kell valasztanod a megfelelő technikát.
Nézzél motocross versenyeket és ha fulelsz és figyelsz látni fogod amit leirtam.
Valakinek egy ilyen? 7eFt! Nem volt motoron.
Általába a motor előbb le fog érni mivel nagyobb a tömege,
A csőrős ugratást úgy tudod elkerülni,hamár a levegőbe húzod a gázt,a kerék gyorsan pörög,a motor eleje emelkedik,ha hanyatt akarsz esni.behúzod az első és hátsó féket,persze mindenre,a döntés is beleértve pár tized másodperced van,mert már le is érkeztél.sok gyakorlással belerögzödik a tudatodba és már rutinból csinálod,de folyamatossan koncentrálni kell,sok szerencsét.
Told hátra a segged,és egyenletes gázzal ugorj el Fogjad bokával vagy lábszárral a motort,akkor nem ér le előbb mint te A többi részéhez nem értek ahhoz csak a sebészek
Üdv!
Nem olyan rég kezdetm el foglalkozni a motocrossal, és az utóbbi egy-két hónapban már pályán is próbálkoztam.. A gond ott van hogy amikor ugratok egyet a motorommal, és ha picit nagyobb ez az ugratás akkor a motor tulajdonképpen hamarabb leérkezik mint én..
Tehát még én a levegőben vagyok a motor meg már leérkezett, és így elég nagyot üt.. Ez kissé fura, és félek hogy ebből nagyot lehetne zanyálni.. Illetve még van egy másik problémám is.. Ugratásoknál a motorom eleje hamarabb leérkezik mint a hátsó kerék.. ebből is ugyebár nagyot lehet esni, mert az ugartás csőrös lesz.. hogy tudnám ezeket a problémákat kiküszöbölni?
Ha akármelyik problémámban tudtok segíteni kérlek írjatok.
Köszi!
Nem elég a 3 számjegy ( 999 )! Át akarod lépni a hangsebességet?
Hali.
Be lehet!
Ez Gyári DRZ Óra!
06-20-5-636-213
Nézd meg az alsó láncvezetődet nincs- e elkopva!
Nekem is addig ette amíg észre nem vettem, hogy a műanyag betét belső fele totál elkopott és a lánc már az alu keretét ette!
S-ről nem tudok nyilatkozni, de nekem E-n 160/60 van fenn hátul és elfér. Nem mondom, hogy néha nem ér hozzá a lánc, de nem vészes
Mingyárt az elsőt ami bejön a piros keretest,a 11-ezrest..mivel ez "univerzális" nem passzol igazán egyik modellhez sem...a helyzet az hogy sokat le kellet belőle flexelni,abból ami a sárvédő alá megy,mert ez nagyon kitüremkedik..van vele meló,de meglehet csinálni..a fölfogatás sem passzol,másik luk kellet felül,de nekem a kis táska takarja,az oldalsók sem passzolnak,de a sárvédő kis fülére rá lehet csavarozni..én három helyen fogattam meg..felül egy,és a két oldalsó kis fülre..S-modellem van..
belehet kötni olyan verzióra (2004es), hogy jelenleg annyi elektronika van a gépen hogy van világítás meg start gomb? a jelenlegi km óra csak a 3 számjegyű és kész :)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
A motorom egy 2003-as "S"-es drz, ami alatt supermoto felnik vannak, a hátsó 4,25-ös. Most jelenleg egy 150/70-es inkább endúró gumi van, amibe igen csak bele csipeget a láncom, hiába feszes.
Szeretnék rá sport gumit, de nem tudom, hogy melyik lenne rá jó választás, a 150/60 vagy a 160/60.
Mielőtt szó érné a ház elejét, már a fórumon végig olvasgattam az ehhez tartozó témákat, de nagyon vegyes érzelmekkel írtatok a 160-asról, mert sokótoknak bele ér a lánc., akinek S változat van.
"S"-es tulajoktól várnám elsősorban a segítséget,akinek sm felni van benne, hogy mi a tapasztalat!
Várom válaszotokat!
Hali drotifuti!
Köszi a linket megtaláltam,de melyik tipusú smakkol az 5db közül?te melyiket raktad fel pontosan?!jól illeszkedett egyből?
Válaszod előre is köszi
Én is így kötöttem.
Hali.
Ilyet tudok adni ha érdekel.
06-20-5-636-213
Ezek szerint jól kötöttem..
Köszi! Én is így kötöttem be..akkr valami más prüci lesz,lehet valami kontakt test vagy valami..
DRZ-E-hez nem tud valaki nem digitális km órát ami a sebességet is méri?
Nyugodtan vegyetek Nagy Dávidtól alkatrészt,én már 2x vettem tőle,és mindkétszer azt kaptam ami kellett.
Azóta is jó a tankom,és tudok elsőfékezni is....Pedig ennek már vagy 3-4 éve....Köszi Sporttárs
Hali.
Van.
Cseregj rám.
06-20-5-636-213
Szia Dávid!
Érdeklődni szeretnék,hogy van-e Neked a képen szereplő műanyag,amihez a telóharmónika van rögzítve? Sajnos eltört.. Amennyiben van,kérnék egy árajánlatot! Előre is köszönöm!
szia, Kis segítség a bekötéshez:
sárga: vastag-fekete fehér
fekete: szürke
piros: vékony-fekete fehér
Ezeket ha összepárosítod jól kell működnie.
well, a kép lemaradt... a 12-es számú elemről van szó :) http://www.bike-parts-suz.com/...
Sziasztok!
Új vagyok még itt, és motoron is, és a segítségeteket szeretném kérni: van egy '87es dr250em. A múltkor vettem észre, hogy a képen bejelölt cső csak úgy lóg ki a motorból. Megmondaná valaki nálam tapasztaltabb, hogy hova kéne csatlakoznia a cső lapos végének? Meg, hogy mit csinál?
Vagy, hogy merre keresgéljem a választ?
Előre is köszönöm!
gk
hali.egyszer már írtam neked,csak szerintem nem válaszoltál rá.itt a tel számom,csörögj fel és megbeszéljük 06 30 522-1831