DRZ E ha jól emlékszem (valahol olvatam) max 10500-at pörög. S és M mennyit? Nem találok erre vonatkozóan semmit. Gyári áttétellel mennyit kellene elmennie? Szerintem csalnak az órák, ugyani a fordulatszámmérő 7500at mutat, a km óra meg 138at max.
Eladó DynoJet Kit DR-Z400S modellekhez! A szett új, komplett (5db fuvóka), csak fotó erejéig lett kibontva. Komoly érdeklődők: norbert.rovid.1@gmail.com
Hali
Hát még nem nézegettem meg hogy menyibe kerülnek mostanában az ilyen kaliberű gépek. 2 személyre vizsgáztatott E-s drz. Index,tompított˛,reflektor,féklámpa,vapor műszerfal elöl hátul új fékpofa hátul új féktárcsa,300km-et ment michelin pilot power gumik az sm szetten. Enduróhoz-sm-hez külön lánc lánckerekek több méretben is. Gyári lámpa is megvan hozzá+ a gyári ülés. Motorjához annyi lett nyúlva hogy a kuplungnál kicseréltem a rugókat illetve be lett ragasztva a gyújtás csavarok. Most akarok még vezmű láncot cserélni és akkor meglesem a szelephézagot is.
Az igazság az hogy ebben a szezonban 600km-et mentem vele ,van mellette egy 600-as hondám inkább most azt nyúzom és így a kettő nem kell,de egyáltalán nem sürgős az eladása. Majd árat írok de nem fogok vele kapkodni azt előre mondom.
Üdv
Hello
Valaki nem tudja, hogy egy olyan kerékkel mit lehet kezdeni amiben "tojás" van. Csak azért írok ebbe a fórumba, mert a drz-sek között sok supermotós van és gondoltam, hátha volt már valakinek hasonló gondja.
Hátsó gumi vásárlás elött állok - 60% föld/zuzottköves út - 40% erdö/sár felhasználásra keresnék minnél tartósabbat. Mitas C12 volt rajta - de már eléggé kopottan vettem - igy nem tudom mennyit bir egy új. Amiket nézegettem:
MITAS - EF07 / C10 / C12
Dunlop Geomax
Heidenau K74
Metzeler Unicross
Michelin - CrossM12XC / Enduro Comp. III. / Enduro Comp. VI.
- a fentieken kivül esetleg még vmi?
Az ár az lényegtelen, mert szinte azonos árban tudom beszerezni öket.
p.s.: köszönöm az eddigi segitségeket
szerintem vágd ki, én vettem új idomszettet, abban is olyan volt a sárvédő h. meg kellett vágjam! nem kell sokat vágni belőle, ha gondolod küldök képet hogy kell kinéznie, van egy sárvédőm a garázsba.
DRZ E ha jól emlékszem (valahol olvatam) max 10500-at pörög. S és M mennyit? Nem találok erre vonatkozóan semmit. Gyári áttétellel mennyit kellene elmennie? Szerintem csalnak az órák, ugyani a fordulatszámmérő 7500at mutat, a km óra meg 138at max.
Nekem van.
Cseregj rám 06-20-5-636-213
üdv.
Köszi :)
ha minden igaz van 100 és 98 cm-es
Nincs valakinek KM spirálja S-re?
Vagy újba lehet kapni csak a drót spirált vagy burkolattal együtt?
Nekem van!
lenne valakinek 320-as tárcsához fékátalakítója eladó ?
Előre is köszi: Imi
Hát még nem nézegettem meg hogy menyibe kerülnek mostanában az ilyen kaliberű gépek. 2 személyre vizsgáztatott E-s drz. Index,tompított˛,reflektor,féklámpa,vapor műszerfal elöl hátul új fékpofa hátul új féktárcsa,300km-et ment michelin pilot power gumik az sm szetten. Enduróhoz-sm-hez külön lánc lánckerekek több méretben is. Gyári lámpa is megvan hozzá+ a gyári ülés. Motorjához annyi lett nyúlva hogy a kuplungnál kicseréltem a rugókat illetve be lett ragasztva a gyújtás csavarok. Most akarok még vezmű láncot cserélni és akkor meglesem a szelephézagot is.
Az igazság az hogy ebben a szezonban 600km-et mentem vele ,van mellette egy 600-as hondám inkább most azt nyúzom és így a kettő nem kell,de egyáltalán nem sürgős az eladása. Majd árat írok de nem fogok vele kapkodni azt előre mondom.
Üdv
Vezérmű lánc cseréhez le kell engedni az olajat? Kiakarom cserélni mert már az utolsó 4-ben van a feszítő,és valószínű utána eladó lesz a gép
Azt megköszönném ha küldenél képet mert akkor megtudnám faragni a sajátomat mégegyszer köszi a segítséget...!
Valaki nem tudja, hogy egy olyan kerékkel mit lehet kezdeni amiben "tojás" van. Csak azért írok ebbe a fórumba, mert a drz-sek között sok supermotós van és gondoltam, hátha volt már valakinek hasonló gondja.
Nagy fasza pereset kell venni az fog is faszán
meg nem kopik annyira.
MITAS - EF07 / C10 / C12
Dunlop Geomax
Heidenau K74
Metzeler Unicross
Michelin - CrossM12XC / Enduro Comp. III. / Enduro Comp. VI.
- a fentieken kivül esetleg még vmi?
Az ár az lényegtelen, mert szinte azonos árban tudom beszerezni öket.
p.s.: köszönöm az eddigi segitségeket
Használ, használt valaki itt AP Racing fékbetéteket? Jól fog? meddig bírja? stbstb.