üdv.most akarok venni egy 4t-mocit csak nem tudom hogy milyent,igazából a yamaha wr-en meg suzuki drz-n gondolkodok,melyiket lenne érdemesebb ebbe szeretném kérni a segitségeteket, előre is köszi
Bementem egy autós boltba,és méret szerint kértem...kicsit kellet csiszolni a vastagságán,dörzs papirral,de csak egy érintőt.Beforrasztod a csavar résznél..nem egy ördöngösség..Ha gyárit veszel azt is bekel forrasztani.Az első szettet itt vettem valakitöl,az sem gyári volt,valami autó önindítóé,de tökéletes,gyári drága.De az a baj a méretét már nem tudom :( Valaki megadja szerintem itt a fórumon!
Váz olajleeresztő csavart tekerd ki és mellette lévő durva szűrőt is, gumi cső megy rá 24es kulcs fogja. Azon keresztül biztos ki lehet piszkálni. Hétvégén cseréltem olajat azért vágom ennyire.
De néztem a nívó pálcát is hogyan tudott beleesni és a sapka részhez a nívó egy kb 1 cm- es stifttel van biztosítva, lehet az esett ki először.
A nívópálca nem hinném, hogy a blokkba tud jutni, de ez a stift, már veszélyesebb lehet!
Olajtartály kupakomról a nívó letört és beleesett az olajba. mi módon tudnám kipiszkálni? tapasztalat? illetve minél előbb ki kellene szednem ugye? lehet ragasztani vagy hegeszteni?
köszönöm
Hali.
Ha problémád van miért nem nekem szólsz mielött fikázol?
Nem küldtem 2e ft al drágábban!
A Posta nem viszi ingyen!
A Karra pedig te mondtad hogy nem gond hogy le van törve a vége.
Hogy görbe is nem láttam!
Küldök borítékba másikat.
Bocsi!
Hívj máskor ha problémád van légyszives!
Nem hiszem hogy ez a megoldás!
Rég óta itt vagyok a Fórumon és nem hiszem hogy bárkit is át.....tam volna!
Nem az a célom!
Bárki tévedhet!
üdv Dávid!
Valaki linkelt, LED-es hátsó sárvédő toldatos lámpát(DR-Z-re)...de nem találom...tizen pár ezer volt az ára,egy bolti weboldalon..segítenétek?!
S-re szeretném,olyat ami passzol is,köszi.google barátom volt,de azt a fajtát nem találom :)
Érdeklődnék,hol sikerült venned szénkefét az önindítóba? (Aktuális lesz nekem is).
De néztem a nívó pálcát is hogyan tudott beleesni és a sapka részhez a nívó egy kb 1 cm- es stifttel van biztosítva, lehet az esett ki először.
A nívópálca nem hinném, hogy a blokkba tud jutni, de ez a stift, már veszélyesebb lehet!
így már merészebben vágok bele ebbe :D
Olajtartály kupakomról a nívó letört és beleesett az olajba. mi módon tudnám kipiszkálni? tapasztalat? illetve minél előbb ki kellene szednem ugye? lehet ragasztani vagy hegeszteni?
köszönöm
Ha problémád van miért nem nekem szólsz mielött fikázol?
Nem küldtem 2e ft al drágábban!
A Posta nem viszi ingyen!
A Karra pedig te mondtad hogy nem gond hogy le van törve a vége.
Hogy görbe is nem láttam!
Küldök borítékba másikat.
Bocsi!
Hívj máskor ha problémád van légyszives!
Nem hiszem hogy ez a megoldás!
Rég óta itt vagyok a Fórumon és nem hiszem hogy bárkit is át.....tam volna!
Nem az a célom!
Bárki tévedhet!
üdv Dávid!
S-re szeretném,olyat ami passzol is,köszi.google barátom volt,de azt a fajtát nem találom :)