Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én múlt héten vettem egy Sigma bc 509-es órát a mocira. Neten mindenki csak jót ír róla, megbízható szerkezet.
Én nem a kormányra raktam, hanem csináltam neki egy tartót a gyári napi számláló mellé, így elég volt a kábel hosszúság is. Ha a jeladó és a villaszár alá teszel valami távtartót, akkor a gyári bringa mágnessel is megoldható a rögzítés.
Gyári 22 mm- es, bicaj óra ha jól beállítod pontosan mér, de sajna az össz km- t csak addig számolja amíg le nem merül az elem.
Nagy Dávidtól ne vegyetek alkatrészt rendeltem tőle. 2 ezerrel drágában küldte és egy elgörbült fékkart kaptam ami lötyögött is.
Tudsz róla egy képet küldeni, hogy néz ki a motoron? Hangja az nagyon tetszett. Tömni kell-e?
Sziasztok. Megtudná valaki mondani a gyári DRZ400 E kormányvastagságot ? :)

Illetve, hogy a biciklis km óra megfelelő e motorozáshoz? (esetleg a rendőr mennyire köt bele, bár engem elsősorban a megbízhatósága érdekel)
Sziasztok
Van egy új kék Scott voltage x szemüvegem most kaptam, de sajnos ez a kék nagyon nem illik a sisakomhoz, ruhámhoz.
Ezért eladnám, ha kell valakinek 4500Ft ért.
érd: vbandit kukacc freemail POnt hu
Akkor asszem megnyugodhatok
igen 06 30 346 2661
Nekem a 4,5"-os keréken is jól áll, nem ér hozzá a lánc.
köszi az infót
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett motorom Drz-S, anyagi problémák miatt!
Érvényes magyar okmányokkal! Rendszeresen szervizelt, KTM Behr SM felnivel + adom hozzá a Cross kerekeket is! IR. Ár: 600'000 magyar forint
T.Petya! Engem érdekel, adsz egy elérhetőséget?
Mivel lassan törzsvásárlóm leszel,Neked 27 az ára. De az alább nem tudom adni...
4,25" felnin jó, többin nemtom.
Picit még faragj az árból és akkor nekem kell! Vagy csere?
Köszönöm
Hát ezt most kapásból nem tudom! Holnap megnézem ha hazaértem.
Üdv
Mekkora volt a felni szélessége?
4.25 vagy 4,50?
Hy
Nekem az volt benne! Az előző tulaj lazán hagyta a láncot és szépen belekóstolt! De ha rendesen megfeszíted akkor nincs gond vele!
Üdv
Sziasztok

DRZ 400E hátsó lengővillában elfér a 160/60 R17-es gumi?
Használt valaki már ilyen széleset benne?
küldtem sms -t
Hali Mindenki!
DRZ ALKATRÉSZEK!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
fogj egy fél méteres vascsövet a bal kezedbe, aztán basszál rá egy jó nagyot a jobbra, utána nem táncol a géped segge
a gumikat meg engedd le 1 bar alá
Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban ,hogy indítórelét ,hol kapok jó áron? Előre is köszi!