Trobee féle kartervédő az úgy tudom 3mm vastag alulemez, én 2,5mm vastag KO33ból csináltam, mert az volt itthon elég stabil lett, de nehéz is mint a dög, majd kell rá pár furat :D a deklivédőt nem tudom, nem csináltam, túl sok macera hozzá szerszámot gyártani, azt majd venni kell nekem is
Keresek megvételre egy közel gyári állapotú suzuki dr 125 se típusú okmányokkal vagy okmányok nélkül rendelkező motorkerékpárt! Ajánlatokat várok a következő email címre vagy telefonszámra: drz400@citromail.hu tel.: 06 30 635 93 05
Ha esetleg van valakinek ismerőse aki ilyen géppel rendelkezik,és fontolgatja eladását,az kérem szóljon!
Egyébként nem is kell annyira balra dönteni az olajszürcsi cseréhez, pláne ha napok óta nem mentél vele, mert elég ha mondjuk egy közepes járdaperemre gurítod a gépet és a kitámasztó meg a peremen túl (azaz lejjebb van) úgy hogy még biztonságosan megálljon. Én így cseréltem tömítést 1-2 csepp veszteséggel.
Nem rábeszélésként,de egyébként egyáltalán nincsen nagy válla 0.4 mm még ha a képen úgy is látszik,de semmi gond,majd lessz előbb utóbb gazdája :-) üdv
hát a tárcsának jó nagy válla van, sajnos így ennyiért nem kell! valójában nekem is van kerekem csak van benne óriási 8-as azt mondták 10 körül szedik ki belőle csak nincs kedvem megvárni. az új tárcsa meg 25 igaz nem gyári de sztem tovább bírja mint ez.
Szerinted ha lefojt blokk aljába minden olaj és oldalra döntöm motort akkor kitudom úgy venni olajszűrőt hogy ne folyjon el az olaj!? valaki csinált már ilyet ?
Keresek eladó Suzuki Drz 400 at lehetőleg supermoto szettel és ugy hogy 35 kw alatt legyen hogy A2-vel lehessen vezetni
Ha esetleg van valakinek ismerőse aki ilyen géppel rendelkezik,és fontolgatja eladását,az kérem szóljon!
Amelyik kipufogón van, azon hol látható az E jelzés.
Bele van ütve vagy szegecselve van?
S-re lehet felrakni E-s hátsó sárvédőt? Nekem Fekete kellene a LED-es nem találok..tudnátok segíteni?