Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van itt gopro is..
érdekességnek csak...
fógyasztás vagy a teljesítményt kérdezd ?
Ezt,hogy sikerült össze hozni? :)
Üdv mindenkinek.Ha esetleg lenne valakinek dr 350-hez bal oldali idom,akkor vevő lennék rá.előre is köszönöm.
Már látom rosszul írtam,bocsi.
Úgy gondoltam hogy ahhoz képest hogy bátyám nem tud abszolút motorozni csak húzza mint egy idióta,én meg próbálok vigyázni a gépre ahhoz képest nem rossz a 3,75-ös fogyasztás :D
Üdv kolléga
Hála istennek nem ketten egyszerre mentünk,megnézném magunkat bátyámmal te isten
Forgalmiban S-es de igazából E a doki de csak 1 személyes nem bánom.Tehát nekem SE-m vagy ES-van ?
5w long
nadjon tuttiiiiii
Kérlek adjatok tanácsot nem eszi a motorom az 5w-s olajat milyet tegyek bele ami tuti és hosszú élettartamot ad neki? Köszönöm, légyszíves pontos típust is írjatok! Köszi
Rosszul emlékeztem, mert 335 kg az össztömeg, tehát csak 21 kg akkor.
Ha jól számolom 31 kg-val túlléptétek a megengedett terhelést, ami gondolom a fékezett tömegnél számít, nem inkább a váz/felépítmény teherbírásában.
Hasonlóan nekem is 114 kg a versenysúlyom (de felöltözve kicsit több). Kollegámat mikor én is vittem (terepen is) aki jóval könnyebb nálam olyan 105 kg körül van, na akkor szépen megtornáztattuk mi is a rugókat.
A Motul 5100 10w40 egy teljesen jó választás.
Üdv mindenkinek!
Olaj ügyben fordulnék hozzátok,már csak úton használom a motort,zömében városban.
Esetleg valami tapasztalat jó minőségű olajról amit kimondottan szeret a doki valaki valamit tudna e ajánlani.
Ja és 15-39 es áttétellel,tesómmal ketten,mind a ketten 100 kiló fölött vagyunk én 102,tesóm 110.120 km re 4,5 litert tankoltam.
100 as utazóba,csak leírtam gondoltam megosztom ezt a kis örömhírt
Szevasztok sm-re első keréknek /60 vagy /70-es gumit ajánlotok?
Illetve tudja valaki hogy a blokk alján olajleeresztő csavar alá mekkora alátét kell?
Ma Tamással motoroztunk egyformán megy mind kettő gép . számolgatttam 8-10 liter eszik
Köszönöm a gyors választ! :)
Tessék, itt van olyan amire gondolsz. Jobb is mint az eredeti, mert ez hatlapfejű (az eladó tudni fogja melyik kell Neked a DRZ-be): fékbetét rögzítő csavar
Már csak a 47-es lánckerék van meg.
Trobee-féle lánckerék. Feltettem kipróbálni, de baromira nem tetszett a 15/47es áttétel és lekaptam 2 hét alatt. (15/41-gyel használom egyébként a motort) Szóval kimondottan jó állapotban van a festék kopott le a fogas felületéről de láthatod majd a képen hogy nem egy lestrapált darabról van szó. Csináltam nagy felbontású képet róla az a legtisztább.
nekem 15-49 van elfér
Útközben elveszett az első fékből az a csavar ami tartja a fékbetéteket. Valakinek van ilyenje eladó vagy tudja, hol lehet ilyet venni?
Sziasztok.
Holnap megyek megnézni majd megvenni egy motrot.
Azt szeretném megkérdezni,hogy mennyibe kerük rá való első hátsó krossz gumi?
meik mennyibe kerül?nekem is kellene 1db!
A 47-15 Kerék elfér S-en?nem ér bele valamibe?A kerekek újak,v használt?
Eladó raktárkisöprő motoros alkatrészek:
itt_1
itt_2
itt_3
itt_4
Köszi,megpróbálom...simó,cross ment..ezt is megpróbálom