47000 km? Ennyi pénzért? A DRZ tartós enduro/sm az átlaghoz képest, de azért mégse várhatod el hogy elmennyen százezreket... Akármilyen szép is, szerintem nagyon sokat kér érte.
Szevasztok,
Endurót vennék a következő kritériumok alapján: 1996 utáni, Magyar papíros, vagy honosítható, önindítós, max 400ccm, nem kell patika állapotú de fülefarka se lógjon. 400.000 a keretem.
Köszi
Üdvözlet mindenkinek!
Minap olvastam egy hirdetést,és nagyon ismerős volt a hely WR
Ezek szélhámosak mi rengeteget autóztunk 1 ktm miatt ami szó szerint romhalmaz volt akkor már ez is ott volt ez a WR.
Azt mondta a gyerek nagyot esett vele és úgy rakta helyre a kormányt hogy hozzá vágta a falhoz,mint kiderült közben az egész váz ferdült volt.......
Egyszóval szélhámosok!
Remélem segíthettem 1 kicsit valakinek is persze el kell menni megnézni aki közel lakik.
Szerintetek lehet kapni drz-e-be első telóba lágyabb rugót? Műúton elég kemény és el-el pattog akárhogy van állítva.
Én most akarok ilyet beletetetni. Egy szerelő ismerős régóta ilyet rak bele drzkbe és ltzkbe és sohase volt vele gond.
pl. 130/80-18 Mitas E07 19.500
Morse márkájú vezérműláncot használt már közületek valaki? Ha igen, mi a véleményetek?
Endurót vennék a következő kritériumok alapján: 1996 utáni, Magyar papíros, vagy honosítható, önindítós, max 400ccm, nem kell patika állapotú de fülefarka se lógjon. 400.000 a keretem.
Köszi
Én tavaly, DRZ E/K1- et vettem SM szettel 1,5 év műszakival ennyiért!
A vezérműlánc vezetők nekem kellenek! Holnap felhívlak!
Valaki tudna ötletet adni hogy hogyan tudnék hűtővédőt csinálni E-s DRZ-re ?
Bocs az OFF-ért,de hátha érdekel valakit.
Eladó DRZ bontott kuplungkosár 15.000Ft
Új vezérműlánc vezető párban 16.000 Ft
Minap olvastam egy hirdetést,és nagyon ismerős volt a hely
WR
Ezek szélhámosak mi rengeteget autóztunk 1 ktm miatt ami szó szerint romhalmaz volt akkor már ez is ott volt ez a WR.
Azt mondta a gyerek nagyot esett vele és úgy rakta helyre a kormányt hogy hozzá vágta a falhoz,mint kiderült közben az egész váz ferdült volt.......
Egyszóval szélhámosok!
Remélem segíthettem 1 kicsit valakinek is persze el kell menni megnézni aki közel lakik.
Mitas E07 130/80 R18
Mi a vélemény róla?
Úgy tudom egész jó kis dual endurós gumi, valamint aszfalton is jó a tapadása.
Komolyra fordítva engem is érdekelne hogy ezt hogy is gondolták suzukiék!
ár 25 000ft fix