Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetess bele vékonyabb olajat, olcsóbban megúszod.
Hali
Szerintetek lehet kapni drz-e-be első telóba lágyabb rugót? Műúton elég kemény és el-el pattog akárhogy van állítva.
47000 km? Ennyi pénzért? A DRZ tartós enduro/sm az átlaghoz képest, de azért mégse várhatod el hogy elmennyen százezreket... Akármilyen szép is, szerintem nagyon sokat kér érte.
Hali!
Én most akarok ilyet beletetetni. Egy szerelő ismerős régóta ilyet rak bele drzkbe és ltzkbe és sohase volt vele gond.
MITAS - HEIDENAU gumikat, tudok hozni rendelésre aránylag mérsékelt árakon. Csak személyes átvétellel Pesten, a 10. - 8. kerületben :)

pl. 130/80-18 Mitas E07 19.500
Helló!
Morse márkájú vezérműláncot használt már közületek valaki? Ha igen, mi a véleményetek?
Szevasztok,
Endurót vennék a következő kritériumok alapján: 1996 utáni, Magyar papíros, vagy honosítható, önindítós, max 400ccm, nem kell patika állapotú de fülefarka se lógjon. 400.000 a keretem.
Köszi
Hol tudnák önindító szénkefét venni?DR-Z 400S sürgőős
gyári irányjelzők eladók ha valakit érdekel : irányjelző
'99- es, okmányok nélkül, 470,000 Ft
Én tavaly, DRZ E/K1- et vettem SM szettel 1,5 év műszakival ennyiért!
Hali!
A vezérműlánc vezetők nekem kellenek! Holnap felhívlak!
Hali mindnekinek !
Valaki tudna ötletet adni hogy hogyan tudnék hűtővédőt csinálni E-s DRZ-re ?
Hello
Bocs az OFF-ért,de hátha érdekel valakit.
Eladó DRZ bontott kuplungkosár 15.000Ft
Új vezérműlánc vezető párban 16.000 Ft

Köszi:D
Üdvözlet mindenkinek!
Minap olvastam egy hirdetést,és nagyon ismerős volt a hely
WR
Ezek szélhámosak mi rengeteget autóztunk 1 ktm miatt ami szó szerint romhalmaz volt akkor már ez is ott volt ez a WR.
Azt mondta a gyerek nagyot esett vele és úgy rakta helyre a kormányt hogy hozzá vágta a falhoz,mint kiderült közben az egész váz ferdült volt.......
Egyszóval szélhámosok!
Remélem segíthettem 1 kicsit valakinek is persze el kell menni megnézni aki közel lakik.
Árulsz 08-ast nem sok különbség lehet szerintem nincs olyan gumi hogy aszfaltra is jó meg sárba is .. nekem olyan hogy se ide se oda :D
8000Ft fejidommal
Valaki használt már ilyen gumit:
Mitas E07 130/80 R18

Mi a vélemény róla?
Úgy tudom egész jó kis dual endurós gumi, valamint aszfalton is jó a tapadása.
Kell csinálni egy gyereket mikor kb 2-3 éves akkor már belehet tanítani a műveletre és be is fér a keze vagy menj el a legközelebbi óvodába

Komolyra fordítva engem is érdekelne hogy ezt hogy is gondolták suzukiék!
első lámpa mennyi ?
Biztos hogy ugyan az!
szemüveg scott bocs
eladó nagyon szép állapotban lévő 1 hónapot használt Airoh cross bukósisak hozzávaló új oniell szemüveggel L méretben 1300g a súlya
ár 25 000ft fix
Üdv. 10000Ft