Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

140ig garantálom.
Szia
Szerintem ez pont jó dolog,nagyon élvezem hogy így viselkedik! Mikor visszarakom az enduró cuccot az a fura.
Üdv! Ez biztos tud 100 felett mérni?
Köszönöm szépen a gyors választ, így már érthető a hiba!
Kisebb lett az első kereked előre billent egy kicsit a motor, így kisebb lett a villaszöged kevesebb lett az után futás. Így fordulékonyabb a motor, könnyebben becsuklik a kormány. Meg lehet szokni vagy pedig úgy tudsz javítani rajtra, hogy lejjebb engeded a hátulját egy picit.
Kaptál választ!
Sziasztok!
Múltkor már kérdeztem, de nem kaptam rá választ, úgyhogy mégegyszer felteszem hátha most valaki tud segíteni.
Az a problémám, hogy a drz sm motoromon eddig egy enduró szett volt és azzal minden jó volt, de most vettem egy sm szettet rá és az vele a problémám, hogy amikor menet közben egy kicsit elfordítom a kormányt akkor olyan mintha be akarna húzni a kanyarba, szóval nem olyan finoman szabályozható a kanyarodás mint kéne. Tudja valaki esetleg, hogy ez mitől lehet?
megvagyok elégedve, mikor szétment a hajtókarom Ő csinálta meg, hengert is cserélt, precíznek mondanám, mert még mindig nem esett szét a drz alattam 3 év alatt mióta összerakta :)
Hello! Valakinek eladó DRZ400e 500ezer körül, de inkább alatta?:)
Koszonom Phoenix! Egy ket infot meg tudnal mondani rola? Korrekt, megbizhato? megvagy akkor gondolom elegedve vele...
Kezdésnek mindenképpen jó lesz!
debrecen, Oreg Janos utca, Kulcsar Lajos, Gumipok. En hozza jarok!
Tudtok esetleg Debrecen kornyeken egy jo maszek motorszerelot?
Sziasztok!

Szerintetek jó választás lehet elkezdeni a supermoto / nagyon enyhe offroad világot egy Drz-vel? Eddig csak túrásabb motorjaim voltak...
Használ valaki Thor ratchet krossz csizmát? vélemények róla?
ha köves-sziklás tegyél bele többet, nekem elrepedt a felni a sok 0,5 bar-os mászkálástól
majd lámpafénynél szerelünk, amíg fenn van a nap addig teli lesz a kezünk a kormánnyal
Köszönöm a választ,kövesúton,föld úton normál üzemmódban használva.
A zsír benne volt én nem szedem ki. Ma kerültem vele egyet (az udvarban), és már jó is! Ha mégse lenne jó, akkor majd szerdán megcsináljuk a jó levegőn, úgyis ráérünk majd! Írtam privátba!
Attól függ hol van használva.E0.3-1 H0.6-1.5-ig
Eladó a képen látható 2darab zsír új gyári teleszkópszár szimering DR-Z 400S -hez.

1500Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Sziasztok.
Enduro gumikat hány barral szoktátok felfújni?
Sziasztok!
Eladóak a képeken látható alkatrészek:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Mol Dinamic Lánctisztító spray 500 ml 2db 1500 ft/db
6. Beta RR vízcsőkészlet az összes RR típushoz 8000 ft.

Posta oké!
Én is csak ajánlani tudom!
Ha valakinek szüksége lenne generátor tekercselésre:
DR-Z tekercselő