Kisebb lett az első kereked előre billent egy kicsit a motor, így kisebb lett a villaszöged kevesebb lett az után futás. Így fordulékonyabb a motor, könnyebben becsuklik a kormány. Meg lehet szokni vagy pedig úgy tudsz javítani rajtra, hogy lejjebb engeded a hátulját egy picit.
Sziasztok!
Múltkor már kérdeztem, de nem kaptam rá választ, úgyhogy mégegyszer felteszem hátha most valaki tud segíteni.
Az a problémám, hogy a drz sm motoromon eddig egy enduró szett volt és azzal minden jó volt, de most vettem egy sm szettet rá és az vele a problémám, hogy amikor menet közben egy kicsit elfordítom a kormányt akkor olyan mintha be akarna húzni a kanyarba, szóval nem olyan finoman szabályozható a kanyarodás mint kéne. Tudja valaki esetleg, hogy ez mitől lehet?
megvagyok elégedve, mikor szétment a hajtókarom Ő csinálta meg, hengert is cserélt, precíznek mondanám, mert még mindig nem esett szét a drz alattam 3 év alatt mióta összerakta :)
A zsír benne volt én nem szedem ki. Ma kerültem vele egyet (az udvarban), és már jó is! Ha mégse lenne jó, akkor majd szerdán megcsináljuk a jó levegőn, úgyis ráérünk majd! Írtam privátba!
Sziasztok!
Eladóak a képeken látható alkatrészek:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Mol Dinamic Lánctisztító spray 500 ml 2db 1500 ft/db
6. Beta RR vízcsőkészlet az összes RR típushoz 8000 ft.
Szerintem ez pont jó dolog,nagyon élvezem hogy így viselkedik! Mikor visszarakom az enduró cuccot az a fura.
Múltkor már kérdeztem, de nem kaptam rá választ, úgyhogy mégegyszer felteszem hátha most valaki tud segíteni.
Az a problémám, hogy a drz sm motoromon eddig egy enduró szett volt és azzal minden jó volt, de most vettem egy sm szettet rá és az vele a problémám, hogy amikor menet közben egy kicsit elfordítom a kormányt akkor olyan mintha be akarna húzni a kanyarba, szóval nem olyan finoman szabályozható a kanyarodás mint kéne. Tudja valaki esetleg, hogy ez mitől lehet?
Szerintetek jó választás lehet elkezdeni a supermoto / nagyon enyhe offroad világot egy Drz-vel? Eddig csak túrásabb motorjaim voltak...
1500Ft-
Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Enduro gumikat hány barral szoktátok felfújni?
Eladóak a képeken látható alkatrészek:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Mol Dinamic Lánctisztító spray 500 ml 2db 1500 ft/db
6. Beta RR vízcsőkészlet az összes RR típushoz 8000 ft.
Posta oké!
DR-Z tekercselő