lehet igazad van,de bízom benn,hogy nincs :)
Igazad van ne herdáld el pici pénzért,akinek kell az meg fogja venni tőled csak ki kell várnod,lehet ma lehet 3 hónap....
Hirdesd sokat! Mielőbbi sikeres eladást kívánok!
Sziasztok
Egy amatőr kérdése
Drz- öninditós 2001 utánniak., és nincs is berugó karja?Vagy valamelyiknek van valamelyiknek nincs?
Válaszoljatok most légyszi.
èrtem azzal nehéz versenyezni. Bár tuti minöségi különbsèg is van. Lehet ha menteni kell majd a motort akkor több kárt okoz mint hasznot álltalában ez a baja a fűzi dolgoknak. 8000 az alja mert nekem nem kell de elkotyavetyélni nem akarom.
Szerintem tuti görbe volt és kiegyenesítették, egy rendes merev alu kormányt nem lehet visszahúzni úgy hogy valahol ne repedjen meg.
Bár itt lóg a garázs falán az alu Domino kormányom amit legalább kétszer kiegyengettem és nem tört el.
További jó motorozást!
Igazad van ne herdáld el pici pénzért,akinek kell az meg fogja venni tőled csak ki kell várnod,lehet ma lehet 3 hónap....
Hirdesd sokat! Mielőbbi sikeres eladást kívánok!
Egy amatőr kérdése
Drz- öninditós 2001 utánniak., és nincs is berugó karja?Vagy valamelyiknek van valamelyiknek nincs?
Válaszoljatok most légyszi.
Bár itt lóg a garázs falán az alu Domino kormányom amit legalább kétszer kiegyengettem és nem tört el.
Valaki valami infót tud erről a motorról?
Köszi előre is!
.. hol vették kormány ?
Igaz az no name,de a célnak ugyanúgy megfelel....
2004 évj. Drz-t akkarok venni,mi az amit meg kell rajta néznem vásárláskor?
Írjatok légyszives.
Kezdő vagyok.
Köszönöm.
Én oda adom a 2 tengelyre valót 11000,-
havernak valami pazaz kormánya van azon van merevítő
A régi vas kormányok elgörbültek, visszaegyengettük annyira, hogy haza tudjunk vele evickélni, majd 3-4e Ft-ért vettünk egy másikat és tűz tovább.
Eladó egy DRZ GSG Bukógomba első, hátsó tengelybe!