Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem én is hogy nem lesz rá szükséged de ha mégis remélem jót fusizik össze a haverod.
További jó motorozást!
lehet igazad van,de bízom benn,hogy nincs :)
Igazad van ne herdáld el pici pénzért,akinek kell az meg fogja venni tőled csak ki kell várnod,lehet ma lehet 3 hónap....
Hirdesd sokat! Mielőbbi sikeres eladást kívánok!
Sziasztok
Egy amatőr kérdése
Drz- öninditós 2001 utánniak., és nincs is berugó karja?Vagy valamelyiknek van valamelyiknek nincs?
Válaszoljatok most légyszi.
èrtem azzal nehéz versenyezni. Bár tuti minöségi különbsèg is van. Lehet ha menteni kell majd a motort akkor több kárt okoz mint hasznot álltalában ez a baja a fűzi dolgoknak. 8000 az alja mert nekem nem kell de elkotyavetyélni nem akarom.
pont erre gondoltam.. látszik a képen, hogy belül meg van repedve.. ez nem a megmunkálástól keletkezett!
Szerintem tuti görbe volt és kiegyenesítették, egy rendes merev alu kormányt nem lehet visszahúzni úgy hogy valahol ne repedjen meg.
Bár itt lóg a garázs falán az alu Domino kormányom amit legalább kétszer kiegyengettem és nem tört el.
Hali mindenkinek!
Valaki valami infót tud erről a motorról?
Köszi előre is!
Azt, hogy tetszik-e!?! A többi pedig majd használat során kiderül!
Nem értem a kérdést!

.. hol vették kormány ?
köszönöm,de 5000 ft ért gyárt ismerős ujjat,és fel is szereli.
Igaz az no name,de a célnak ugyanúgy megfelel....
Sziasztok.
2004 évj. Drz-t akkarok venni,mi az amit meg kell rajta néznem vásárláskor?
Írjatok légyszives.
Kezdő vagyok.
Köszönöm.
Meg néztem az X-bike nál a LSL GOMBÁT 13000/TENGELY.
Én oda adom a 2 tengelyre valót 11000,-
nekem mind két fele elvan görbülve nagy eséstől .. hol vették kormány ?
ha lett volna merevítője még most is jó lenne
havernak valami pazaz kormánya van azon van merevítő
Ja Ja! Én nézegettem a kormányt esés után és szerintem már meg volt repedve előtte, de akkor is basszus! Egy kormány nem törhet el!

A régi vas kormányok elgörbültek, visszaegyengettük annyira, hogy haza tudjunk vele evickélni, majd 3-4e Ft-ért vettünk egy másikat és tűz tovább.
Mennyiért adod? Írd meg privátban légyszi!
Tehát mielőtt a földbe csapódott volna a kormány már le is tört! Az azért komoly
ár érdekelne
Végre megvan
mipénz?
akkor de dolgozzunk, nyerjünk inkább a lottón
Dolgozni is veszélyes! De azért mégsem ugat senki!
olyanokat hallottam hogy a motorozás veszélyes....... eddig nem akartam elhinni......
Tavasz nagytakaritás a garázsban, és mit találtam!
Eladó egy DRZ GSG Bukógomba első, hátsó tengelybe!