Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló.nekem van.ha érdekel adatlapon van az email címem.
1 órakor indulunk motorozni! Ha valaki jönni akar, akkor csörgessen meg!
Sima tárcsa van a motoron.
Majd megnézem. (megrángatom segítséggel)
az úszó féktárcsa is okozhatja, kis kottyanása van előre hátra
DRZ 400 GYÁRI SM SZETT ELADÓ!
310 Gyári tárcsával!
Kérésre hátra SM tárcsa és lánckerék!
06-20-5-636-213
ha felemeled akkor nem kotyog az eleje? valaki tartsa fixen a gépet a bakon aztán cibáld meg
ha mozog akkor húzni kell rajta
Sziasztok!

Mennyit lehet állítani a DRZ magasságán? 174 cm magas vagyok, vegyesen használnám a motort, így jó lenne biztosan állni vele. Köszi!
Sziasztok. köszi mindenkinek a véleményt. megvan. S-lett. érdekelne hozzá sportkipuff jóhangú. jóáron
Most vettem a motort és már így vettem meg. A spirált, amikor cseréltem az egész meg volt szorulva, azt kicseréltem, de a meghajtó nem hajtja meg a spirált. Még nem szedtem szét, de biztos, hogy a meghajtó a ludas. Ha bele rakom az újat, akkor azon lesz zsír rendesen!
Mikor én vettem a motort alábbi szempontok kellettek:
1. Legyen 21 colos kerék elöl. (tudja a földutat és gyenge terepet, meg utálom a kátyúkat).
2. Tudja a 90-100-at utazóban.
3. Legyen gyári állapot.
4. legyen hosszú rugóút
5. Ne legyen háború előtti.
6. legyen könnyű max 150 kg
Ezen kritériumok nagyon sok motort kizárnak. Mivel a 250-400-as enduró kategóriában csak a drz van.
Majdnem vettem egy nagyon szép sm-et, de akkor gondolkodtam, hogy nekem nem sm kell.
Ahogy nézegettem láttam, hogy S-sből több a gyárias kinézet, a használatból adódóan is már akkor sejtettem, hogy S-s kell. Mikor rájöttem, hogy E-sen nincs km óra és sokon index sem (minek is?), akkor eldőlt, hogy S-s kell.

Egy burgmant váltott. Tele volt a tököm a kis kerékkel. Száguldozni nem akarok, sarat soha nem fog látni vizet is csak akkor ha lemosom. Évi 3 ezer fog max belemenni, úgyhogy nem lesz széthajtva...
Persze akinek más céljai vannak, és mások az elképzelései annak más motor, és már verziójú motor jön be (Pl az E-s 50 lovacskával)
Helló Mindenki!
Egy buta kérdés.: ha behúzom az első féket és próbálom előre tolni a motort, akkor a "kormánynyak" felől érdekes kattogó hangot hallok. De, ha felrakom bakra és rángatom, ill. forgatom, akkor semmi hangot se hallok. Ez kormánycsapágy lesz? De akkor miért nincs felemelve semmi hangja?
Enduró-Sm szett!
Ha szereted nézni a km órát, csak hétvégi lötyögésre használod a földutakon és egyéb tekergésekre, akkor elég az S-s.

Nem tudom az E-sen van-e hátsó pata tartó, de ha nincs akkor az is számít, hogy két személlyel szeretnél-e menni.

Viszont, ha keményebben szeretnél endurózni, akkor E-s kellene. Bár akkor gumik ütni fogják a 38 km-s munkába járást és a hétvégi köröket. Magyarul egy köztes gumi kellene, ami komoly endurós célokhoz elengedhetetlen.

Illetve attól függ, hogy szükséged van-e az 50 lovacskára.
Az S nem üzemórás akkor azt sose néznéd meg hogy milyen állapotban van?
E-m van! Évente néztem,(állítottam) szelephézagot. Most van nálam 2 éve, a vez.lánc a 4 rovátkába van tehát azt lassan cserélem. Kuplung rugót cseréltem a lamellák tökéletesek. Valószínű ha vége a szezonnak lekapom a hengert meglesem hogy ott mi lapul. De ha s-em lenne ugyanezt megcsinálnám.

Szezonban meg havonta mikor pont esik az eső ránézek. Kb. ennyi az üzemóra.
Tehát akkor minek is vegyek 10 pacival kevesebbet?
0-ás híd alatt :)
Drz 400 Gyári SM Szett ELADÓ!
310es gyári tárcsával kérésre hátsó lánckerék és SM féktárcsa!
infó:06-20-5-636-213
Arrafelé batta és érd között igen méretes tengerek vannak most a vasút mellett.
mi tud abba elromlani? ledarálta a csigahajtást? zsírozni is kéne néha
Sziasztok,
ha van esetleg érdi, budatétényi, csepeli vagy hasonló vonzéskörzetű aki jönne ma egyet tekeregni az csörögjön rám nyugodtan.
1-fél2 körül indulok Százhalombattáról és ott fogok elosonni a 6-os mellett egészen a 0-ás hídig, onnan random.
nulla6húsz, öt58, hetvennyolc 5három.

Szép napot !
Elérhetőség az adatlapomon.
Szia. Oda adom cserèbe az enyèmet az ugyan az csak nem jó :-). Ès meg egyezhatünk egy minimálus összegben is.
Ha esetleg találsz a meghajtást kiváltó távtartót, akkor én ingyen és bérmentve kicserélem veled. Nincs is kilóméteróraspirálom.
Le is kell, hogy dobja!
Ez fehér zsír spray.
Le fogja dobni alánc mihelyst elindulsz vele.