Egy irtáson haladtak át, a srác letért az útról, pont rá egy tuskóra. Mesélte a srác, hogy arra emlékszik, hogy az első keréken nagy ütés, abban a pillanatban a kormány bal része lecsuklott, ő lefejelte a kormányközepet+a fejidomot, majd a gurulásról van 1-2 pillanatképe, azután semmi.
Szia
nekem 28-as reikon kormányom volt . Na az kapott nem keveset, de semmi baja nem volt soha! Én nagyon elégedett voltam vele. csak terepen mentem a motorral és ott azért volt esés kelés sokszor, mondjuk ebből kifolyólag nagyobb tempós borulás nem volt, arról nem tudok nyilatkozni, de mondjuk ott már a kormány a legkevesebb probláma
ezt tudom ajánlani neked is. azt mondjuk nem tudom hogy ezek mennyivel jobbak a 22-esnél mert olyanom nem volt.
üdv
L.
Ismét itt a reklám helye, ideje! Köszönjük a renthal közreműködését egy dupla csuklótörésben! És hálásan köszönjük, hogy kimagaslóan szar termékeivel elhalmoz minket!
Szia,
a blokkba csatlakozó része ugyanakkora az E-nek is és utána lesz nagyobb a cső átmérő ? Mármint nem a könyökre gondolok, hanem ahol rögzíted a könyököt az öntvénybe.
elso 320, hatso 240, de nem csak a trcsa atmerotol fugg a fekhatasod, elso korben meg kell nezni a karmannyukat a fofekhegereken, illettve masfajta betettel probald ki, ha nem jobb akkor vegyel femhalos fekcsovet, ha az se eleg akkor nagyobb tarcsa.
Sziasztok! Kérdésem lenne! Mekkora a legnagyobb féktárcsa amit a drz 400 k5 re fel lehet rakni, mert eléggé gyengus a fékhatás! Előre és hátra gondolnám! Köszönettel egy Amatőr...
Hali
Szívesen! Segíjük egymást ahol tudjuk ezért vagyunk motorosok!
15-40-et használtam ott azért érezhető hogy nem akar annyira teperni,de viszont majdnem elérte a 180-at ami rendesen félelmetes volt.14-40 ajánlom vagyis nálad 14-39 de majd meglátod.
Üdv
A 28-as kormány ívelése kicsit más mint a 22-es, a vastag állítólag kényelmesebb, jelenleg vastagot használok de így is bedurran az alkarom. :D Keménységről meg annyit, hogy egy Renthall az nem véletlenül drága, egy gyengébb minőségre ráköpsz és karikába hajlik, függetlenül a vastagságtól. De ebben biztosan többen megerősítenek.
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a DRZ E és az S között van-e méretbeli különbség, már ami a kipu összekötőt illeti...tehát a gyári könyökök(leömlők) átmérőjére lennék kíváncsi...
Sziasztok!
Lenne egy eladó LeoVince X3 drz-re való dobom(alu, alu véggel), összekötővel(inox). Tehát a gyári leömlőre megy rá.
Sport verzió, gyárilag nyitott.(nem E!)
Zsír új, sosem volt felszerelve.
Gyári dobozában, minek tartalma:
dob, összekötő, rugó, rugószerszám, két dobbilincs, felfogató csavarok távtartók, kipufogódugó(kék:), leírás, matrica.
Akit érdekel, írjon, vagy hívjon. Budapesten van a cucc.
Hali !
Megcsiszoltam mint a gyári ember meg nem mondja :D
Új láncot is kellett vennem belőttem 15-39 már csak száraz utat várjuk a dokival !
És köszi azt sok sok segítséget tanácsot amit adtál!
nekem 28-as reikon kormányom volt . Na az kapott nem keveset, de semmi baja nem volt soha! Én nagyon elégedett voltam vele. csak terepen mentem a motorral és ott azért volt esés kelés sokszor, mondjuk ebből kifolyólag nagyobb tempós borulás nem volt, arról nem tudok nyilatkozni, de mondjuk ott már a kormány a legkevesebb probláma
ezt tudom ajánlani neked is. azt mondjuk nem tudom hogy ezek mennyivel jobbak a 22-esnél mert olyanom nem volt.
üdv
L.
komolyan mondom hogy az xr4 gyári kormányának nincs párja, annyit estem vele hogy meg sem tudom számolni aztán még el sem görbült
Hogy sikerült ezt?
Ma kivittem a dörzit mentem vele 54km-et! Nagyon jó volt igaz hazafelé szembe széllel majd ráfagytam de kit érdekel!
Nekem is E leömlő volt rajta sokáig RMZ dobbal.
a blokkba csatlakozó része ugyanakkora az E-nek is és utána lesz nagyobb a cső átmérő ? Mármint nem a könyökre gondolok, hanem ahol rögzíted a könyököt az öntvénybe.
Köszi, üdv.
ha rám hallgatsz fényvisszaverős citromsárgát vagy pirosat vegyél! én Pirosat veszek rá de én DRZ felirattal akarom!
Azóta már meg van a DR, a lábam még mindig nem ér le róla...
Azok a régi szép idők
Szívesen! Segíjük egymást ahol tudjuk ezért vagyunk motorosok!
15-40-et használtam ott azért érezhető hogy nem akar annyira teperni,de viszont majdnem elérte a 180-at ami rendesen félelmetes volt.14-40 ajánlom vagyis nálad 14-39 de majd meglátod.
Üdv
Az E átmérője nagyobb 2-3mm-el.
Lenne egy eladó LeoVince X3 drz-re való dobom(alu, alu véggel), összekötővel(inox). Tehát a gyári leömlőre megy rá.
Sport verzió, gyárilag nyitott.(nem E!)
Zsír új, sosem volt felszerelve.
Gyári dobozában, minek tartalma:
dob, összekötő, rugó, rugószerszám, két dobbilincs, felfogató csavarok távtartók, kipufogódugó(kék:), leírás, matrica.
Akit érdekel, írjon, vagy hívjon. Budapesten van a cucc.
szabal kukac gmail pont com
06hetven3605376
Megcsiszoltam mint a gyári ember meg nem mondja :D
Új láncot is kellett vennem belőttem 15-39 már csak száraz utat várjuk a dokival !
És köszi azt sok sok segítséget tanácsot amit adtál!
Üdvözlettel:Dávid.