Sziasztok.
Motoros cimboráimnak DRZ 400E-tipus van és az lenne a problémájuk hogy nem találnak izzót az első lámpába.
Tudnátok boltot ahol lehet ilyet venni?Mert ők már körbejártak mindent de semmi eredmény.Köszönöm előre is!
Régen a DT-m akkor csinált ilyet tavasszal, amikor téliesítéskor egy ronggyal betömtem a karbi szívó oldalát, hogy ki tudjam pucolni a légszűrő házat.... Én is agyaltam egy csomót, hogy mi lehet, aztán egyszer bevillant, h bazzeee, a rongy bennmaradt.
Levett légszűrő fedélnél is ugyan ezt csinálja? Mert lehet szívócsonk eltömődés is az ülés alatt.
Szeretnék venni egy DRZ-t, elsősorban S-t, vagy SM-et (550.000 Ft környékén). Ha valaki tud a környezetében eladót, ami szerinte megéri az árát jelezhetné!
Sajnos semelyik módszer nem segített....karbit szét szedtem(jó szívatós dolog),kipucoltam(nem igazán volt benne jelentős trutyi),légszűrő,jó,nem koszos(össze rakásnál elszakadt a gáz bowden is..1.5-öst raktam bele,magyart,de jól mozog)...Mi jöhet még számításba?
Tehát a tünet:
Elindulok,húzom megy az alsó 3/-ában ahogy szokott..de egyszer csak elfogy,nem tud kipörögni,nem éri el a végső fordulatot..a motor nem zörög,nem füstöl..próbáltuk betolni,még 3-4.-be is megcsúszik a kerék..tehát azt gondolom erő az van benne..de mi lehet a gond?
tegyél be fotót róla milyen a tiétek
volt egy ilyen fejidom nálam egy ideig mintha erre emlékeznék
Motoros cimboráimnak DRZ 400E-tipus van és az lenne a problémájuk hogy nem találnak izzót az első lámpába.
Tudnátok boltot ahol lehet ilyet venni?Mert ők már körbejártak mindent de semmi eredmény.Köszönöm előre is!
Rajzold meg photoShoppal vagy valamivel,h milyen lesz.
Levett légszűrő fedélnél is ugyan ezt csinálja? Mert lehet szívócsonk eltömődés is az ülés alatt.
Eladó 17-es superkerék,bármibe be tehető!
Első:3.50c
Hátsó:4.25c
55000ft
20 376 46 36
Szeretnék venni egy DRZ-t, elsősorban S-t, vagy SM-et (550.000 Ft környékén). Ha valaki tud a környezetében eladót, ami szerinte megéri az árát jelezhetné!
Köszönöm!
Hidraulikus féklámpa kapcsoló beszerelhető elvileg,de nem tudom hogy kötelező-e,nekem hidraulikus van fenn,nincs fölösleges rugó,fiszafaszok.....
SM első keréknek 120/60 vagy 120/70 ?
Tehát a tünet:
Elindulok,húzom megy az alsó 3/-ában ahogy szokott..de egyszer csak elfogy,nem tud kipörögni,nem éri el a végső fordulatot..a motor nem zörög,nem füstöl..próbáltuk betolni,még 3-4.-be is megcsúszik a kerék..tehát azt gondolom erő az van benne..de mi lehet a gond?