Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok. követkwző dolgokat venném 2003as drz s-emhez: sportkipufogó, első lánckerék takaró műanyag, lengővillán lévő láncvédő műanyag.
Honda dió izzót szoktak bele tenni
pedig pöckök voltak rajta.....már amennyire néztem
tegyél be fotót róla milyen a tiétek
Tuti nem H7-es.Foglalata hasonló a hátsó féklámpáéhoz.
az nem egy h7 izzó?
volt egy ilyen fejidom nálam egy ideig mintha erre emlékeznék
Sziasztok.
Motoros cimboráimnak DRZ 400E-tipus van és az lenne a problémájuk hogy nem találnak izzót az első lámpába.
Tudnátok boltot ahol lehet ilyet venni?Mert ők már körbejártak mindent de semmi eredmény.Köszönöm előre is!
DRZ SM hátsó lámpa + prizma! ELADÓ!
Szerintem is segg ez a narancs. Én is festeném feketére.
Az Én privát véleményem az,h fesd át vagy feketére vagy kékre mert nem illik a kék motorhoz.

Rajzold meg photoShoppal vagy valamivel,h milyen lesz.
most vettem supermoto kerekeket,szerintetek átfessem feketére őket?vagy igy is jól néz ki?várom a hozzászólásokat :)
enduroztunk húztuk neki rendesen , 6.5 liter ment el 70 km alatt
Mintha már jó lenne...most délbe mentem vele haza,és már nem tapasztaltam,remélem valami jelentéktelen,vissza nem térő dologról van szó..
Régen a DT-m akkor csinált ilyet tavasszal, amikor téliesítéskor egy ronggyal betömtem a karbi szívó oldalát, hogy ki tudjam pucolni a légszűrő házat.... Én is agyaltam egy csomót, hogy mi lehet, aztán egyszer bevillant, h bazzeee, a rongy bennmaradt.
Levett légszűrő fedélnél is ugyan ezt csinálja? Mert lehet szívócsonk eltömődés is az ülés alatt.
Milyen akksi tipus kell az S-be? 2001-es
Üdv Mindenkinek!
Eladó 17-es superkerék,bármibe be tehető!
Első:3.50c
Hátsó:4.25c
55000ft
20 376 46 36
Sziasztok!

Szeretnék venni egy DRZ-t, elsősorban S-t, vagy SM-et (550.000 Ft környékén). Ha valaki tud a környezetében eladót, ami szerinte megéri az árát jelezhetné!

Köszönöm!
Köszönöm a hsz-eket. Így már világos mi kell hozzá.
Üdv!
Hidraulikus féklámpa kapcsoló beszerelhető elvileg,de nem tudom hogy kötelező-e,nekem hidraulikus van fenn,nincs fölösleges rugó,fiszafaszok.....
Első fékhez a féklámpakapcsolót hogy kéne megoldani...? Mert az ugye kell műszakihoz
/70- fordulékonyabb, tehát pl. pályázni jobb vele.
Sziasztok.

SM első keréknek 120/60 vagy 120/70 ?
fogyasztást :)
Sajnos semelyik módszer nem segített....karbit szét szedtem(jó szívatós dolog),kipucoltam(nem igazán volt benne jelentős trutyi),légszűrő,jó,nem koszos(össze rakásnál elszakadt a gáz bowden is..1.5-öst raktam bele,magyart,de jól mozog)...Mi jöhet még számításba?
Tehát a tünet:
Elindulok,húzom megy az alsó 3/-ában ahogy szokott..de egyszer csak elfogy,nem tud kipörögni,nem éri el a végső fordulatot..a motor nem zörög,nem füstöl..próbáltuk betolni,még 3-4.-be is megcsúszik a kerék..tehát azt gondolom erő az van benne..de mi lehet a gond?