Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

N2630!
A motorodon lévő felnicsíkokat honnan lehet beszerezni?Néztem ezt a georgedesinge-nál van ilyen csak nem tudom melyik szín az amilyen a tiéd!?Ha lehet kérlek írd már meg hogy hol tudnék venni!Köszi!
drz sm eladó ha esetleg valakit érdekel http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
22es egy komolyabb esestol elhajlik, hiaba a merevito benne, 28as Accel markaju van nekem, jol birja.
nekem is Morse van, nincs vele gond!
Sziasztok!

Van egy 320 as Braking féktárcsám új.
Osztókör 134mm belső furat 120mm
ár : 17000Ft
Ha valakit érdekel jelezze.
lucky.exp.peter@gmail.com
06706005816

Üdv
Lehet venni 15 fogast,de én megcsiszoltam! Nem sokat kell pár milit csak!
Üdv
Köszi! Várom.
Hali mindenkinek!
S.O.S. Mit csinálljak nem tudom felrakni előre a láncvédőt mármint azt a felfutásgátlót mert 15 fogas,megvágjam,csiszolljam vagy van másik cuccos rá ?
Köszönöm előre is!
oké,megy
Én a DR600-amra találtam DID-et 16ért, Morsét pedig 17500-be tudok.
Kell! Kapocs Zoltán,6320 Solt,Kecskeméti u.11

Postai utánvét kis borítékban,ha lehet,köszönöm előre is!(kérlek minél előbb föladni,postai díjat,mindent fizetek!)
Visszaolvasgattam a fórumban, mert kíváncsi voltam van e vmi tipp, hogy milyen kormányt érdemes venni. De konkrétat nem találtam. Igazából mindenki a 28-as kormányokat isteniti. A kérdésem az lenne, hogy 22-és kormányt már nem is érdemes venni? Vagy esetleg van valakinek konkrét márka, típus tippe ami használható és nem is hajlik :D
Én DID-et akartam venni, csak ahol néztem, ott 20e körül kínálták, a Morse pedig csak 12 volt. Meg a szerelő is ezt javasolta!
köszi a válaszod!
D.i.D és Morse között gondolkodok... majdnem egy árba vannak, csak olvastam erről is- arról is negatívat-pozitívat.... nemtudok dönteni.
Ok,köszi
Megnézem majd valamikor hogy nekem mi van bent és rádírok!
Köszi
Üdv
5000/pár
MEnyibe tartod különben?
A gyárira nincs írva szám.Én nemrég megvettem a legkeményebbet,amit 125kg-ra ír,azon van szám(5,2),egyébként kurva jó.
Szia
Nem tudom hogy ami benne van az gyári vagy milyen. Tehát így nehéz a döntés!
helo,nekem van gyári rugóm(75-80kg-ra van)
Nekem van,egyébként az bronzkefe:1200huf/2db
Hali
Gondoltam erre én is hogy veszek 5w-t de most cseréltem benne 10-est......
+3630-604-78-38
hello trobe-t ajánlom én is. Nekem is tőle voltakk cuccaim és elég jól bírják a gyűrődést. árat már nem tudok de hívd fel megmondja!
üdv
L.