N2630!
A motorodon lévő felnicsíkokat honnan lehet beszerezni?Néztem ezt a georgedesinge-nál van ilyen csak nem tudom melyik szín az amilyen a tiéd!?Ha lehet kérlek írd már meg hogy hol tudnék venni!Köszi!
Hali mindenkinek!
S.O.S. Mit csinálljak nem tudom felrakni előre a láncvédőt mármint azt a felfutásgátlót mert 15 fogas,megvágjam,csiszolljam vagy van másik cuccos rá ?
Köszönöm előre is!
Visszaolvasgattam a fórumban, mert kíváncsi voltam van e vmi tipp, hogy milyen kormányt érdemes venni. De konkrétat nem találtam. Igazából mindenki a 28-as kormányokat isteniti. A kérdésem az lenne, hogy 22-és kormányt már nem is érdemes venni? Vagy esetleg van valakinek konkrét márka, típus tippe ami használható és nem is hajlik :D
köszi a válaszod!
D.i.D és Morse között gondolkodok... majdnem egy árba vannak, csak olvastam erről is- arról is negatívat-pozitívat.... nemtudok dönteni.
A motorodon lévő felnicsíkokat honnan lehet beszerezni?Néztem ezt a georgedesinge-nál van ilyen csak nem tudom melyik szín az amilyen a tiéd!?Ha lehet kérlek írd már meg hogy hol tudnék venni!Köszi!