Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Általában 200 üzemórákat el kell menniük... ha jók, akkor is érdemes megcsinálgatni, met akkor nincs meglepi, és mindig új a motor
Köszönöm a tanácsodat.!
szép motort sikerült venned,ez meg az enyém :) csak az ülésem le kellett cserélni a nagy növésem miatt :)
ELKELT!
Első-hátsó nem egyforma
Segítség
drz fékbetétei elől -hátul megeggyező ugye?
és miet ajánlotok hol, mennyi?
Köszönöm!
Azért azt a leghalkabb járást vitatnám! Van (volt) 5 drz a csapatban mindnek volt egy kis csörgős hangja( vez.lánc) csere után nemsokára visszajött,és mindegyik jó állapotú volt. Ez a kék füst is olyan hogy haver dr-jén cseréltünk szelepszár szimeringet és azóta semmi baja,volt vagy 8000ft. Emiatt hozta el 50.000 olcsóbban.
DRZ 400 E-n , szét kell szedni a karbit,ahhoz ,hogy beállítsuk ,hogy kevesebb benzint kapjon?
Az első indítást hidegen kérd..ha egy kis füstöt is látsz a kelleténél,az nem jó.A DR-Z-k motor járása halk,akár milyen márkától halkabb,ha mellék zörej van,vagy hangosnak találod,ne vedd meg.Nézd meg a hátsó felfüggesztést,kotyog e lóg e(nem baj ha kicsit,csak nagyon ne,azért használt motorról beszélünk).Kékes füst nagy baj!Fontos hogy kipróbáld,a váltó szépen vegyen minden sebességet,ne dobja ki,ne recsegjen. Ezek a legfontosabbak.Az h hogy szar a lánc vagy a gumi kopott,esetleg karcos az idom,nem fő szempont...Nézd meg a hűtőket nem e esés miatt görbe,hajlott törött,pasztázott...a legfontosabb a motor hang,füstölés,és a váltó jól működjön,én ezeket néztem meg,kopp-kopp nincs is gondom vele...pedig 2000-es. De biztosan más is ír jó tanácsokat.
Én sajnálom, hogy az önindító mellett a berugószettet lespórolták... Nagyon jól jönne, amikor télen pár hét állás után az akksi lemerül annyira, hogy hidegen nem indítja be, de 10-15 perc után, melegen már indítana... így nem kéne állandóan tölteni vagy bikázni...
Nincs előírva, hogy hány üzemóra vagy km után kell cserélni. Használattól függően amikor csereérett, cseréled... ennyi
320 as hoz való.
Hívj vagy írj e.mailt.
üdv.
A fekete hátsó sárvédő érdekelne. A képen hibátlannak tűnik. Valóban az? S-se kellene. Mi lenne az ára?
Üdv!
Igen szerintem is nagyon drága,nem nekem lesz hanem egy barátom szeretne,megnéztünk már több motort de az mind romhalmaz volt ezért emeltük a küszöböt kicsit,de ennyiért full full patikának kell lennie!
reméltem hogy DRZ fórum tag a gazdája.. de ezekszerint nem.
Üdv:Dave
És a dugattyú-hajtókar-szelep...cserék, kb mennyi üzemóra vagy km után cserélődnek?
Minden motor üzemórás, csak valahol megtett kilométer alapján számítják a periódusokat.
1 üó. = 50 km, persze ez csak a saját véleményem.
Ami lényegesebb E- nél 30 üó./ 1500km olajcsere, ugyanez S- nél 6000 km.
Persze ez is relatív ki- hogy értelmezi.
Üdv!
A DRZ 400 üzemórás blokk?
Szia Dávid!Az első fékadapter érdekelne!Az mekkora tárcsához jó?Nekem 320-as van fent.
Most olvasom vissza: " berúgó szett "
Itt találsz több fajta szettet is:
Például multiméterrel töltés ellenőrzés ajánlott, amikor vettem enyémnek se volt ,hazaértem vele, mutatnám meg a családnak de fasza gépet vettem és már nem indult csak tolásra, meg is kaptam: " jó nagy szart vettél fiam!"- a kedves tulaj gondolom annyira feltöltötte hogy kiérjek vele a látóhatárból!
újra tekercselés 13 rugó + tömítés és meló= 20 ezret egyből alkudhatsz.
Hűtők, oldal deknik sérülékenyek érdemes ellenőrizni.
A gyújtás csavarjai, bár csak szétszedve tudod ellenőrizni, ha már megvetted legyenek beragasztva, mert fellazulva nagy kárt tehet!
Meg persze az alap dolgok: Gumik, lánc- lánckerék, fékbetét és tárcsák mennyire kopottak, csapágyak: kormány, kerék, lengővilla érdemes átrángatni és persze egy próbakör is sok mindent elárul a vasról, ha hozzáértő próbálja ki.
Más most nem jut eszembe.
Lehet kapni berúgó szettet külön, főleg verseny célra, hogy spóroljon pár kilót az akksival és az önindítóval. Szerintem.
Enyémen is van egy 14- es.
Szerintem egy baja van, drágán adják,én már okt óta nézegetek én az enyémet 640-ért vettem és 2005-ös.a 2002-es motor ára serintem 520-550 áll függően.
Szia Dávid!
Az első fogaskerék elött lévő kis íves lemez jó az E re?mert ugy tudom csak a S-en van gyárilag.
Ha jó E re akkor érdekelne!
Mi pénz?
DRZ ALKATRÉSZEK KIEGÉSZÍTŐK ELADÓK!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com