én 3 éve vettem bele 7e ért PowerRoad márkájú, de mai napig jó, indít könnyen. sose merült még le, 3 hét állás után is fasza.
Következő aksi is ilyen lesz benne!
Hello!
Én hőlló kipufogófestékkel fújtam le, de az első beindítás után ledobta a kanyarnál... Kazán vagy kandalló festéket ajánlottak, de azt nem tudtam szerezni...
Figyelj nekem banner van most benne igaz most vettem motort több mint 2 éves, ma lemerült és felfújódott úgy mint tiéd szerencsére hamar észre vettem, de mükszik és még vissza is fért helyére szerencsére... ugy vagyok vele inkább veszek két 7000 ftosat tovább bírja mint egy banner... 15 k-ért
Banner? Nekem az volt, tavaly vettem, mikor letettem a motort kivettem belőle, rátettem a töltőt és sikerült felvennie az aksinak a 17V-ot, gondolhatod, lett egy szép "lufim". Amúgy működik, csak a helyére nem fér be. A garanciáztatáson nem is agyaltam, úgyis visszaküldték volna hogy én voltam a fasz. Hozzáteszem a töltő működik rendesen. Én most a UniBat típusún agyalok.
Sziasztok sürgősen eladnám DRZ-E re való Finster kipufogóm csak KP érdekel. az egyik fül amivel a vázhoz van rögzitve letört a rázkódástól ha kell vissza hegesztetem de nem sok időm van, így adnám el nem horpadt nincs kiégve csak egy polírozás kell neki ....
Valaki festette már át a kipufogó leömlőt, vagy egyáltalán át lehet valamivel? Ez a szar felsózott út kicsit kikezdte, megjelent rajta pár rozsda folt...
Szenvedek..se itt helybe,se a környéken nincs "indexbe" való 12 v 21 w cseresznye izzó....neten sem lelek..van vagy 100ft darabja,de nem találok..kezdek bepipúlni..
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
Lenne pár Eladó cuccom DRZ-hez!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
mobilcentrum2001@gmail.com
06-20-5-636-213
Következő aksi is ilyen lesz benne!
Én hőlló kipufogófestékkel fújtam le, de az első beindítás után ledobta a kanyarnál... Kazán vagy kandalló festéket ajánlottak, de azt nem tudtam szerezni...
Enduro szettét még nem szedtem szét ,csak sm-ben cseréltem de az meg ktm....
De talán ez segít!
Gerecsemotor