Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik motort nézed? A használtautón nincs 700-ért drz. 699-ért van két, de az is csak 36e-km-rel. Ez: DRZ
Helló! Nekem otthon csinált van, de pontos másolat! Ha gondolod meg tudom csinálni neked! Már csináltam másnak is!
az a motor amit én néztem a használtmotor .hu találhato kék, 700ért adják.
nincs sárga idom, havernak van egy fekete sm drz-je aztán túl szépek az idomok terepezni, szóval kellene komplett egy szett terepre
fejidom és a hátsó sárvédő nem lényeges
nekem van otthon levagott darab, nem is egy.... :) irj emailt ha kell meg, szivesen elkuldom.
Én is erre gondoltam.
üdv.
Zolit ismerem. Talán Pécelen vagy a környékén lakik. Ha lenne pénzem, már nem lenne mert megvettem volna a motorját. Tűzszerészként dolgozik, nem egy idegbajos. Egyszer 2 napig együtt motoroztunk, egyszer sem hallottam túlzottan felbőgni a motorját.
Ritka jó a motor!
ez a fajta felmegy az S-re? sárvédőtoldat
Hali.
A segédváz miatt sajna nem megy fel rá!
Az S-SM nek kimegy a sárvédő végig az E-nek az üllés végéig.
Nézd meg az universal motornál vannak nagyon jók.
üdv.
ezt a mocit nézted? drz s
Aksi fölött van 1 fehér burkolatban, mellette van 1 tartalék biztosíték is
Hátul akksi mellett. De ha jó gazdája vagy van ott pót bizti is
Van 2 fekete hűtőidom-om,elcserélem sárgára!
Megmondom őszintén nem tudom hogy jó e az SM-re elvileg jónak kellene lennie mert a hátsó idomnak a vége olyan mint az E-nek!3000Ft plusz postáért adom ha kellene!
Ini.a te drzdet 70e km rel vetted? azota mennyit mentél vele mit cseréltél,s.vagy.e?Tudtam,hogy jo motorok,de köszi hogy ilyeneket irtok kicsit megnyugodtam,nem hittem volna hogy ennyi km kibirnak.
Sziasztok!

Eladó sm szett: fekete Excell felnik(elől 3,5 hátul 4,5), elől Drz agy -km óra meghajtás tökéletes. Elől Drz Sm gyári nagy tárcsa -hozzá Lucas arany színű fékátalakító, hátul 220as tárcsa. Heidenau vágott Slick elől hátul. Ár: 130eFt
Érdeklődni, képet kérni: eladormz450@freemail.hu
Hali!

DRZ-hez keresünk supemoto szetthez első fékhez távtartót 320-as tárcsához...
Ha tudtok márkát v oldalt szívesen vennénk
Kösz
N.
pörgesd vissza 15re és akkor lesz egy szinte új géped
km állást meg sem kell nézni, semmi értelme
én is csak akkor vettem észre hogy 70ezer felett van az órában amikor hazahoztam
első rápillantásnak 7ezernek néztem
de nem is érdekelt a dolog
esetleg ha valakinek van egy profi szerelöje esetleg megkérdezhetné erröl mi a véleménye.
Bocsi sok volt a meló.
Ment a mél.
Üzenj ha elküldted.
hihetetlennek tűnik ,de a tulaj egy idősebb ember csak aszfalton használta,és őszintén állítja, hogy nem cserélt benne még vezérműláncot se a blokk még bontatlan
Sztem nyugodtan... egy DRZ 47000 km-rel is lehet pöpec állapotú, viszont 4700-zal is lehet kurva szar...
KM állás nem sokat jelent...
Megy,ne félj.
Valamikor itt a fórumon írta egy Budapesti futár,aki ilyennel rója az utakat,hogy az övében 100.000-km-nél megállt az óra,de csak a kopó alkatrészeket cserélte rajta az olajokon kívül.Ez 2-3 éve lehetett..
ezer köszönet ha valaki tud valamit még irjon
biztositékot merre keressem ez egy k7 drz-e újonnan vettem a második gyerekem de már az
sziasztok,találtam egy motort, rendes gazdátol,nagyon egyben van,kérdés? 47000valós kilóméterhez mit szóltok s tipus bir még többet vagy itt a vég. érdemes egy ilyen motort megvenni?