Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2,5 éve van megcsinálva kb. hajtókart muszály volt mert széthullot és azt tett be a blokkomnak...
neked se kellett volna postára szaladgálni azért gondoltam:) de mindegy köszi mégegyszer:)
Köszöntem szépen a tükrökért,izirajder-nek!
Hali
Amikor vetted a 440-et hajtókart azért vettél mert a régi szétment vagy a 440-hez másik kell?
üdv
Hali
Hol van a bolt helyileg? Illetve gondolom akkor szereltek is?
üdv
Az is került volna ennyibe oda-vissza, mint a posta.
kérlek segítsetek hátsó lábtartó ügyben:) E tipusú a mocim és kellene rá hátsó lábtartó:) milyen tarto konzol kell hozzá?
Megjöttek a tükrök köszi szépen:) Ha tudtam volna hogy Gyöngyösi vagy elugrok érte:D 20-25kmre lakom:D
Autó vásárlás miatt felszámolt raktárkisöprő motoros alkatrészek:

Prémium kategóriás 5/5 csillagos 0.0 km-es zsír új gumi dobozában:
Prémium gumi prémium motorokra: MEFO Explorer 130/80 R18 72T MFE 99 gumi: csak 1 db van már belőle: 34 ezer HUF helyett most csak fix 26 ezer HUF ajándék áron!

AGV ACF prémium kategóriás (Advanced Composit Fibre!) sisak: 25.000 HUF.
Makulátlan, karcok nélküli, E3 jelzés, címkék mindenféle sértetlen. Tiszta, steril külső-belső állapot. Újonan vásároltam (hozattam) barátnőmnek, de méretprobléma miatt eladó.

DRZ 400 alkatrészek:
- lánckerék 47-es: 4000 HUF
- JT lánckerék 48-es: 5000 HUF
- JT lánckerék 43-as: 5000 HUF

- gyári gumi fékcső, szép állapotú (DRZ S): 3000 HUF

- Suol racing protektoring XXL-es: 25.000 HUF, kifogástalan, szép állapotú.

[DRZ tükrök, Km spirál, kupplung- és gáz bowdenek, 44-es lánckerék, Banner akksi már elkeltek ezek miatt már ne hívj!]
Csoportos vásárlás esetén további kedvezmény lehetséges!
e-mailcím: csizipeti@gmail.com
Ehhez jár másik (módosított) főtengely is, más lökethosszal, igy jön ki az 522ccm... A henger az 490-es. Már volt szerencsém ilyenhez... nem egy tartós darab sajna, azért a DRZ blokkot nem erre tervezték... A 440-essel még nincs gond, de felette már nem való utcára.
Szia! Nálunk van Athena 440 hengerszett, 179e Ft, (400-as 159e), hajtókar szett 44e Ft.
Sziasztok,
én ezen a hengeren sokat gondolkoztam, de végül nem vettem meg:
http://www.ebay.com/itm/suzuki...
Na ezt a 3x3- as furatot én is megnézem az enyémen.
Hali!

Én úgy tudom, hogy 450 fölött, már minden esetbe cserélni kell erősebre a főtengelyt is!
Ami nem kínai az hamisítvány!
Hello engem érdekelne a tükör mit kérsz érte?
ez már a nincs értelme kategória mert ha még a motort eladod még ennyiért abból már veszel EXC 525öt ami igen jó kis enduro + sm-re is alakítható.
szerintem főtengely is másik kell meg a blokkot is szét kell marni hozzá
szép, vajon elbírja a gyári főtengely?

sokunknak a motorja nem ér ennyit mint ez a szett
hát mi is fosunk h baj lesz, sztem ebben az évben nem hivjuk fel a figyelmet ennyire magunkra, majd elvonulunk vmi játszós útvonalra.

csattogtatni a motort nem túl egészséges a szelepeknek, dehát 1 évben azt az 1-2 alkalmat kibirja amikor ilyen összeröffenés van. ha csak szimplán leveszed meg vissza akkor nem durran csak ha nagy fordulaton veszed le és adod rá újra
Nézegettem a videóidat ,kurvajók! Nem kaptak még el titeket a jardok? Van hangotok és itt-ott nem biztos hogy minden szabály szerint megy. Nálunk már csak azért megállít hogy miért nem 5 ben megyek városban alapjáraton.
Kipufogó durrogtatást gyújtás levételével(párr pillre) toljátok? Csak azért mert nekem az úgy nem durrog....
a leömlő a Finsterhez volt csináltatva, azzal együtt vettem akcijósan
jaja, itten veretjük a civisvárosnak, itt szerveződünk: http://www.facebook.com/groups...

itt meg videok:
http://www.youtube.com/user/dr...