A karbit le szeretném szedni kitakarítani.Úgy látom nagyon szűk hely van ott. Aki csinált már ilyet leírná mit kel leszerelnem,hogy rendesen hozzá férjek? Ülést, tankot, levegőszűrő házat?Vagy mit?
valaki aki jártas ilyenben! DRZ 400 SM-re Farokidomot láttam hogy lehet LEDeset kapni de hol? Neten sehol nem találtam tud valaki segíteni? Nem muszály ledes csak rendes farokidom lenne!:)
Hát így mindeki előtte nem akarom, de am 600 ezer plusz robogómat adtam rá :) meg adott pár apróságot :) (motor tartó állvány előre hátra új láncszett)
Én ilyet vettem, 2000 Ft- ért, van össz km- olaj cseréhez, napi km- nem kell állandóan a tankba kukucskálni, 200 km- t lehet számolni egy tankra, sebességmérő azt hiszem 200- ig mér és óra. Km óra
heló. átnézettem a mocit egy hozzáértővel és rábólintott hogy egybe van a gép.. el is hoztam 660ért a két szettel. E változat és két személyre van vizsgázatva. egy suzuki szervizes szerelőnél van jelenleg átnézetni meg karbit tisztitani stb stb... hétfőn tudok biztosat mondani a konkrét állapotáról. blokkja nagyon szépen szól a szerelő szerint. majd kiderül:)
Tükör
Km óra